Bence gerçekleri kabul edip ona göre kendi halinde yaşamak en mantıklısı...
Tüm hanımefendilerin sadece kaslı uzun boylu ve zengin beyleri sevdiğini hepimiz biliyoruz. Kısa, kassız fakir olan yalnız mı ölür?
8 Cevap
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Kapat
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
1
Cevap
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Kasli uzun boylu ve zengin bana bakmaz mesela kisa boylu ve cirkin bir kizim o yüzden kabul ettim durumumu kendim zengin olup kendime bakacagim en iyisi böyle ölene kadar sevgi aşk yok evlilik cocuk ailede yok yalnız geldim payima düşeni yaşayıp yalnız öleceğim
1
5 Yorumla
Soran
1 yıl
En doğrusu senin düşüncen... Ben de senin erkek versiyonun olarak aynısını planlıyorum.
En iyisi, kimsenin genetigini etkilemeyeceksin mesela ben bir erkekle evlensem adamin genetigi otomatik tehlikede cocuklar hem kisa boylu olma ihtimali var hemde cirkin ilerde o cocuklar benim yuzumden arkadaslari tarafindan dislanacak, ayni sen veya ben gibi niye kimse bakmiyor diye üzülecek ne gerek var onlarinda hayatiyla oynayacagim.. deviri goruyorsun herkes uzun yuzleri gözleri asiri güzel neden? cünkü herkes evlenecegi kisiyi iyi seciyor. Doğal seçilim bu yüzden var aslinda. Sana bana bakarak adam kötü genetik istemiyor hep guzel kizlar yakisikli erkekler tercih ediliyor cünkü en iyi genetik onlarda ve insanlar bunu bilinc disi zaten yapiyor. Senin veya benim genetigimde yani kötü genetikdeki cogalan toplum ya manyak oluyor ya cirkin özgüvensiz bişi yani ayni biz gibi işte. Kimseyede kizamiyorsun ki mk haklilar ne diyeceksin...
Ben Ramazan'da orucumu açarken tez vakitte ölmeyi dileyeceğim. Belki oruçluyken geberirsem öbür tarafta bir sürü kedim olur. Kediler beni hep severler. Ben de onları çok severim.
kardeş sende kafayi iyice siyirmişsin demedi deme tamam bende durumumdan memnun degilim ama bu hayati böyle yasamami saglayan başka insanlar ve benim bi sucum yok kendim için ölümü dilemezdim Öyle güzel yerlere geleyim ki kimseye eyvallahim olmasin benim kalben dilegimde bu
Ben kafayı değil, hayatın zorlukları kalbimi sıyırdı o nedenle herkese her zaman en mutlu hayatları, kendime de bazen en acısız ölümleri diliyiveriyorum maalesef...
Sizler de genelde dik göğüs, pembe vajina, küçük ayak, minik burun, ince bel gibi şeyler seviyorsunuz ama bunlara sahip olmayanların da sevgilisi olabiliyor. Demem o ki, öyle olmayanlar asla seçilmez diye bir şey yok.
1
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Ben bu zamana kadar sevilmedim bundan sonra hiç sevilmem. Ama herkesin sevip sevilmesini isterim.
Kardeşim benim ister uzun ol ister kisa ol fark etmez insan huyu huyuna boyu boyuna birini bulursa mutlu olur hemen umutsuzluğa kapilma belli mi olur belki böyle biri karşina çikar
1
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Kadınlar kısa erkeği insandan saymıyorlar ki, huyuma bakan olsun..
Dert etmeyin ya bütün kızlar uzun erkekleri seviyor ise zaten kısa boylu insanlar kadın da olsa bir yere kadar üreyecek zsten uzun uzun gidecek neslin boyu sürekli
1
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Kadınların mantığına göre kısa erkeklerin sevmeye ve sevilmeye hakkı yok yani öyle değil mi?
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Tüm hanımefendilerin sadece kaslı uzun boylu ve zengin beyleri sevdiğini hepimiz biliyoruz. Kısa, kassız fakir olan yalnız mı ölür?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kasli uzun boylu ve zengin bana bakmaz mesela
kisa boylu ve cirkin bir kizim
o yüzden kabul ettim durumumu kendim zengin olup kendime bakacagim en iyisi böyle
ölene kadar sevgi aşk yok
evlilik cocuk ailede yok
yalnız geldim payima düşeni yaşayıp yalnız öleceğim
En doğrusu senin düşüncen... Ben de senin erkek versiyonun olarak aynısını planlıyorum.
En iyisi, kimsenin genetigini etkilemeyeceksin
mesela ben bir erkekle evlensem adamin genetigi otomatik tehlikede
cocuklar hem kisa boylu olma ihtimali var hemde cirkin
ilerde o cocuklar benim yuzumden arkadaslari tarafindan dislanacak, ayni sen veya ben gibi niye kimse bakmiyor diye üzülecek ne gerek var onlarinda hayatiyla oynayacagim..
deviri goruyorsun herkes uzun yuzleri gözleri asiri güzel neden? cünkü herkes evlenecegi kisiyi iyi seciyor. Doğal seçilim bu yüzden var aslinda. Sana bana bakarak adam kötü genetik istemiyor
hep guzel kizlar yakisikli erkekler tercih ediliyor cünkü en iyi genetik onlarda ve insanlar bunu bilinc disi zaten yapiyor. Senin veya benim genetigimde yani kötü genetikdeki cogalan toplum ya manyak oluyor ya cirkin özgüvensiz bişi yani ayni biz gibi işte. Kimseyede kizamiyorsun ki mk haklilar ne diyeceksin...
Ben Ramazan'da orucumu açarken tez vakitte ölmeyi dileyeceğim. Belki oruçluyken geberirsem öbür tarafta bir sürü kedim olur. Kediler beni hep severler. Ben de onları çok severim.
kardeş sende kafayi iyice siyirmişsin demedi deme tamam bende durumumdan memnun degilim ama
bu hayati böyle yasamami saglayan başka insanlar
ve benim bi sucum yok kendim için ölümü dilemezdim
Öyle güzel yerlere geleyim ki kimseye eyvallahim olmasin benim kalben dilegimde bu
Ben kafayı değil, hayatın zorlukları kalbimi sıyırdı o nedenle herkese her zaman en mutlu hayatları, kendime de bazen en acısız ölümleri diliyiveriyorum maalesef...
Sizler de genelde dik göğüs, pembe vajina, küçük ayak, minik burun, ince bel gibi şeyler seviyorsunuz ama bunlara sahip olmayanların da sevgilisi olabiliyor. Demem o ki, öyle olmayanlar asla seçilmez diye bir şey yok.
Ben bu zamana kadar sevilmedim bundan sonra hiç sevilmem. Ama herkesin sevip sevilmesini isterim.
Umarım sevilirsin güzel insan ❤
Aşağılamayıp, güzel dilekler paylaştığın için teşekkürler. Şimdiden mutlu, huzurlu, sağlıklı Ramazanlar...
Yaa ❤❤❤ Çok teşekkür ederim hep mutlu olman dileğiyle, güzel ramazanlar dilerim 😊
Kardeşim benim ister uzun ol ister kisa ol fark etmez insan huyu huyuna boyu boyuna birini bulursa mutlu olur hemen umutsuzluğa kapilma belli mi olur belki böyle biri karşina çikar
Kadınlar kısa erkeği insandan saymıyorlar ki, huyuma bakan olsun..
Dert etmeyin ya bütün kızlar uzun erkekleri seviyor ise zaten kısa boylu insanlar kadın da olsa bir yere kadar üreyecek zsten uzun uzun gidecek neslin boyu sürekli
Kadınların mantığına göre kısa erkeklerin sevmeye ve sevilmeye hakkı yok yani öyle değil mi?
Seven sevebilir
Milyonda bir ihtimal da bana denk gelmez. Yine de cevaplarınız için teşekkürler.
Rica ederim
Maalesef ama ben istisnayım
Size idealinizdeki erkekle mutluluklar dilerim.
Teşekkür ederim
Kısa kassız 😂
Bir de bu ülkede kadınlar eziliyor diyorlar...
Evet abi aynen öyle
Doğrudur