Sevgili bulmak icin ilk once kendini hazirlamali kendini gelistirmelisin. illa sevgili diye cikmiycsksin yola insanlari taniycaksin bazilari dostun olucak bszilarinsirdasin bazilarindan nefret ediceksin taniya taniya kafanda kuedugun sevgili profiline yakin birinj taniycaksin ve ona yelkenleri indiriceksin. Olursa olurcak olmazsa olmuycak reddedilmekde kabul edilmekte bu isin dogasinda var. Deniyceyceksin yani uygulama farketmez burada dahi buluunur.
Yani karşıda kinin ne beklediği de önemli senin ne beklediğinde genelde uyuşmuyor ben genelde kimseyle o tarz konuşmaya girmiyorum ama bazen bana gelen mesajlarda çogu kullanıcı canı sıkıldığından veya heyecan aradığından sexting vs şeyler istediğinden yazıyor sen burada düzgün birini bulduğunu sanarsın ama karşıdakinin düşüncesi farklidir. Deneye deneye bulursun desek daha doğru herhalde
Tek gecelik isteyen var sanaldan nude alsa tatmin olcak insanlar var sadece sexting yapmak isteyenler var Tek gece değil olabildiği kadarini isteyende var jsjdd Yani ne ararsan
Genel bakış açısı bu o yüzden kimseyle tanışmaya yeltenmitorum şu an uygulamayı amacında kullanıyom bana yazan olursa konuşuyoruz öyle genelde yürümez ama konuyu hemen oraya sürüklüyorlar :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sevgili bulmak icin ilk once kendini hazirlamali kendini gelistirmelisin. illa sevgili diye cikmiycsksin yola insanlari taniycaksin bazilari dostun olucak bszilarinsirdasin bazilarindan nefret ediceksin taniya taniya kafanda kuedugun sevgili profiline yakin birinj taniycaksin ve ona yelkenleri indiriceksin. Olursa olurcak olmazsa olmuycak reddedilmekde kabul edilmekte bu isin dogasinda var. Deniyceyceksin yani uygulama farketmez burada dahi buluunur.
Artık mı
uygulumaların hepsi
uygulamların %90 popülasyonu tarafindan böyle şeyler için kullanılıyor zaten.
Nerden sevgili bulcaz
Sosyal medyalardan bulunan ilişkilerin çoğu hüsran ama sjhddn
Haklısın ama normal hayatta da kimse hoşuma gitmiyor
Yani karşıda kinin ne beklediği de önemli senin ne beklediğinde genelde uyuşmuyor ben genelde kimseyle o tarz konuşmaya girmiyorum ama bazen bana gelen mesajlarda çogu kullanıcı canı sıkıldığından veya heyecan aradığından sexting vs şeyler istediğinden yazıyor sen burada düzgün birini bulduğunu sanarsın ama karşıdakinin düşüncesi farklidir. Deneye deneye bulursun desek daha doğru herhalde
Yani onlar tek gecelik mi istiyo
Tek gecelik isteyen var sanaldan nude alsa tatmin olcak insanlar var sadece sexting yapmak isteyenler var
Tek gece değil olabildiği kadarini isteyende var jsjdd
Yani ne ararsan
Peki düzgün erkek nerden bulucam
Ya diyorum ya sana anca deneye deneye falan bulursun yani
Hayır tamam sanaldan vazgeçtim diyelim nerden bulucam
Okul çevresi arkadaş çevresi ayni ortama girdiklerin sosyalleşirken tanıştıklarin falan yani düzgüce tanidiktan sonra karar verirsin işte
Of işte sosyal hayat yok kadar az benim
Benimde az şahsen o yüzden benimde yok burada da denk gelmiyor zaten bende aramıyom
Ararsam sapık olurum sjbd
Niye sapık oluyon anlamadım
Genel bakış açısı bu o yüzden kimseyle tanışmaya yeltenmitorum şu an uygulamayı amacında kullanıyom bana yazan olursa konuşuyoruz öyle genelde yürümez ama konuyu hemen oraya sürüklüyorlar :)
Haklısın
Konuşacak birilerini illa bulursun ya iyi insanlarda var
Bende kullanıyom da kafam uyuşursa niye sadece seks yapayım ki fazlası da olur
Instagram hala is yapar burasi ve tinder sapiklik oyunlarda bulabilin
sapıklık derken? sevgiliyle yemek mi yapıcaksın :D ister sevgili buluyorsun ister tek gecelik ilişki falan öyle o platformlar
Normal sevgili de bulunur mu düzgün
bulunur neden bulunmasın, her yerden bulabilirsin normalini de tek geceliğini de
Sanaldaki sevgili bulmak bence hem güvenilir değil hem de boş iş
Nerden olcak peki
Reelden görüp ya konuşucsn ya da yazıcan sanaldan yüzünü görmediğin biriyle konuşmak bence hatalık
İşte sanaldan nerden yazayım sence
İnstagram güzel resim koy onlar yazar sana
Buradan bulabilirsiniz, sadece gizliden çıkınız ve özelinizin doluşunu izleyiniz.
İnternetten zor be gülüm
R3elde yokmu hoslandigin
Yok
Bende istyorumya, sen erkekten ne beklyorsun?
Kibar düzgün karakterli olması biraz kas
Şekilciyiz galiba hmm..
Normal bir adamla sevgilisin bir ortamda kasli yakisikli bir adam gordun. Icin gider senin.
La kizsin istesen pat diye bulursun
Olmuyo
Olur
İstiyorum olmuyo işte
Burdan bul eger gercekten istiyorsan
İsmin ne
burdan doluuu
Sen buldun mu
çok buluştum
Peki düzgünler miydi
Düzgün ilişki
İlla bulursun