Sizce bir şeyler hissetmiş midir?

Bugün biraz ağladım o geldi sordu güldüm biraz 2 saat sonra geldi sabah gülüyordun noldu dedi sen geldin ya yanıma ondan dedim. Arkadaşlarım oo dedi. Neyse çıkışı otobüse bindim ayakta kaldım o da kaldı. Oturdum ben , sonra o geçti yerime ayakta yine. Yanımdaki inince sırtına dokunup gel otur işareti yaptım geldi oturdu yanıma. İnecekken geçeyim mi dedim sonra iyi aksamlar dedim güldü gözlerime bakarak efendim dedi tekrarladım. Ani fren yapınca demirden tutunurken eline dokundum azcık. Benim kalbim yerinden çıktı ama o ne hissetti bilmiyorum. Sizce bir şeyler hissetmiş midir?
Güncellemeler
+1 yıl
Aramız da iyi sürekli sataşıp sinir eder beni güldürür konuşuruz benden sürekli not da ister anlamadığı yeri anlatırım falan
Güncellemeler
+1 yıl
Ağzına yapışmış knk diyor çoğunlukla hocam diyor ama bunu demesi.. Sırf knk dediği için yüzüm baya dökük gezdim tüm gün. Geldi yanıma knk canın bir şeye mi sıkkın bende sana anlatacağım bir şey değil dedim. Ne diyebilirim ki bana knk dediğin için desem apaçık senden hoşlanıyorum demiş olurum. Akşam yazacağım sana dedi..
Sizce bir şeyler hissetmiş midir?