Aşk İlişkileri Benim öpme sayım 20 onun öpme sayısı 10? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Sevgilimi resmen yüzünü kolunu mıncikliyorum bu çocuk neden böyle nasıl acicam 😨 Güncellemeler+1 yıl Yanaktan yakınlaşma yok Benim öpme sayım 20 onun öpme sayısı 10? Cevapla Çocuk Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
theemavi Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl senden çekiniyordur :) daha falza öperek sonra sen beni öpmiyorsun diye trip atarak :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İyide cekinsem ben çekinirim. Öp de diyorum arada Yorumla theemavi +1 yıl ne bilim ben olsam ilk sevgilim ya da flörtüme karşı çekinirdim dürüst olmak gerekirse Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Opmek guzel opulmek cok daha guzel sevdigin kisi tarafindan oyuzden opmeye devammmkeee 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O opmiyor işte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kanka belki micmic cok sevmiyodur erkek arkadasin. Sen opunce nasil tepki veriyor Yorumla
_LonelyWolf_ Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı. Senin dudağın büyük demek ki :) 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Yo Yorumla _LonelyWolf_ +1 yıl Nasıl yo sen yirmi kez öpüyorsun çocuk on sana yetişemediğine göre senin ağzın büyük kızım :) Yorumla Soran +1 yıl Doyamıyorum belki Yorumla _LonelyWolf_ +1 yıl Bende doyamıyordum kız terk etti beni şimdi omzumu öpüp uyuyorum büyük ağzın mı var derdin var usta :) Yorumla Soran +1 yıl Puhahahaa yok artık Yorumla _LonelyWolf_ +1 yıl Büyük olan aslında azım değil de neyse kurcalama 😂😂😂 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl öpücüklerinizi saymak ne ya 😂😂 iyi misiniz siz? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Of tahmini ama o kadar çok öpüyorum Yani. Bence sen iyi değilsin Yorumla
ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bizde de öyle yalama lan diyo 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O öpme demiyor da çok opmuyor ahahx insan biraz şey olur ya Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Ben iş yaparken eşimi öperim gidip gelip öpülmeyi sevmiyor benim adam Yorumla
KᴜʀᴜᴍᴜşOk Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl En az 21 .olmamış 0 3 Yorumla Soran +1 yıl O da olabilir durdukça öpüyorum Yorumla KᴜʀᴜᴍᴜşOk +1 yıl Tamam 20 yeter , bunu miktir et diğerine geç Yorumla Soran +1 yıl Ne saçmalıyorsun of Yorumla
filinta1 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl bu iş anca yatakta hallolur 0 6 Yorumla Soran +1 yıl O abqrti Yorumla filinta1 +1 yıl bilemem artık çılgın belli olmaz bu işler Yorumla Soran +1 yıl Artık o bir şeyler yapmali Yorumla filinta1 +1 yıl bence hiç bir şey yapma o 10 öpüyorsa sen hiç öpme geri çek kendini nedenini sorduğu zaman sessiz kal kendin bul de Yorumla Soran +1 yıl Mantıklı ama o zaman da zorla olmaz mı. Belli ki öpmeye alışkın değil çevresinde öptüğü kişi yok aile olarak. Bayadır sevgilisi de olmamış Yorumla filinta1 +1 yıl İşte sevgilisi olmadıysa epeydir öpmeyi teması özlemiştir bir nevi istekli olur bu azgınlığı seninle öpüşerek temaslarla tekrar alevlendirebilir Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Aman salla cidden yetersiz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Derken Yorumla Ferhat0380 +1 yıl Ya anla o işide zor yapar seni yarım bırakır Yorumla
_Electronic_ Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl İçinden geldikçe öpüyordur çocuk işte 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Daha çok öpebilir Yorumla
MadnessHaha Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Niçin hesapladın ki sorunlu musun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tahmini ama o kadar öpüyorum Yorumla
Kmldr Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. Öpülmek güzeldir :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet ama opmuyor Yorumla Kmldr +1 yıl Neden Yorumla
karbonattt Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Onu açmayla ugrascana beni dene 0 2 Yorumla Soran +1 yıl He aynn Yorumla karbonattt +1 yıl Deneyimim var yani iyi bilirim zevk alırsın pisman olmazsın Yorumla
Berkcann3521 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Öpüşmeyi seviyon mu 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yani Yorumla Berkcann3521 +1 yıl Az mı çok mu Yorumla Soran +1 yıl Konu mu bu Yorumla Berkcann3521 +1 yıl Gel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
senden çekiniyordur :) daha falza öperek sonra sen beni öpmiyorsun diye trip atarak :)
İyide cekinsem ben çekinirim. Öp de diyorum arada
ne bilim ben olsam ilk sevgilim ya da flörtüme karşı çekinirdim dürüst olmak gerekirse
Opmek guzel opulmek cok daha guzel sevdigin kisi tarafindan oyuzden opmeye devammmkeee
O opmiyor işte
Kanka belki micmic cok sevmiyodur erkek arkadasin. Sen opunce nasil tepki veriyor
Senin dudağın büyük demek ki :)
Yo
Nasıl yo sen yirmi kez öpüyorsun çocuk on sana yetişemediğine göre senin ağzın büyük kızım :)
Doyamıyorum belki
Bende doyamıyordum kız terk etti beni şimdi omzumu öpüp uyuyorum büyük ağzın mı var derdin var usta :)
Puhahahaa yok artık
Büyük olan aslında azım değil de neyse kurcalama 😂😂😂
öpücüklerinizi saymak ne ya 😂😂 iyi misiniz siz?
Of tahmini ama o kadar çok öpüyorum Yani. Bence sen iyi değilsin
Bizde de öyle yalama lan diyo 😂
O öpme demiyor da çok opmuyor ahahx insan biraz şey olur ya
Ben iş yaparken eşimi öperim gidip gelip öpülmeyi sevmiyor benim adam
En az 21 .
olmamış
O da olabilir durdukça öpüyorum
Tamam 20 yeter , bunu miktir et diğerine geç
Ne saçmalıyorsun of
bu iş anca yatakta hallolur
O abqrti
bilemem artık çılgın belli olmaz bu işler
Artık o bir şeyler yapmali
bence hiç bir şey yapma o 10 öpüyorsa sen hiç öpme geri çek kendini nedenini sorduğu zaman sessiz kal kendin bul de
Mantıklı ama o zaman da zorla olmaz mı. Belli ki öpmeye alışkın değil çevresinde öptüğü kişi yok aile olarak. Bayadır sevgilisi de olmamış
İşte sevgilisi olmadıysa epeydir öpmeyi teması özlemiştir bir nevi istekli olur bu azgınlığı seninle öpüşerek temaslarla tekrar alevlendirebilir
Aman salla cidden yetersiz
Derken
Ya anla o işide zor yapar seni yarım bırakır
İçinden geldikçe öpüyordur çocuk işte
Daha çok öpebilir
Niçin hesapladın ki sorunlu musun
Tahmini ama o kadar öpüyorum
Öpülmek güzeldir :)
Evet ama opmuyor
Neden
Onu açmayla ugrascana beni dene
He aynn