Kiz bugun arkadas ortamimiza katildi. Ilgimi cekti erkeklere kendi aramizda bu kiz bende dedim. sonra isim cikti 30 dakika gittim o sirada baska arkadasim ( benim bende dedigimi duymamisti) gelmis ortama sohbet etmisler. Sonra ben dondugumde kiz cok iyi bak simdiden soyluyorum bu kiz benlik dedi. Eger kizin bana ilgisi olursa tavrim ne olmali?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Dostum kız için yeri gelcek kavga edicen çekicen köşeye ahmet melisa benim ona göre tavır al yengene diceksin bişey derse dağıt suratını
Kanka kiz ilk kes girdi ortama aman aman aşık oldum değil bende biraz ilgimi çekti.. ama sonrada bu çocuk geldi kız benim falan dedi , diger arkadaslarim ilk Emre dedi senden once dediler. Bende artik nasil kivirayim konudan derken benim zevkime gore degil saka yaptik dedik gulduk dedim. Cocuklada bozusmak istemiyorum ama kiz fena degil 😃
O zaman kızı salla dostum illaki istiyosan önce o çocukla takılsın sonra sen yürürsün kız çok kasma
Hem ben hoslaniyorum derim sonra kiz gelir bunla takilir hiyar gibi kalirim ortada. Ben tip olarak iyiyim , bu cocuk sadece benden uzun ben 1,74 bu cocuk 1,80
Kızın ilgisi kimdeyse o alır kızı, kız hanginiz ile diyaloğa çok sık giriyor? Önemli olan o.
Bugun tanistik. wp grupuna attilar kizi. Sonra o cocuk benim numarami galiba kaydetmemis telefona dedi ( kiz tek tek numara almadi, wp grupunda profil resminden kayd etti) diger bir erkek arkadasin telefonundan bakti profil fotosu gozukuyordu ama bunda gozukmuyordu. Bende caktirmadan bi baktim benide kaydetmis. Sadece durum şu. Bu bize acikca soyledi kizdan hoslandim diye. Bunun hoslandigini bildikten sonra kiza yurumem dogru olmuycak. Yani erkek ortaminda “arkadasinin sevdigi kiza goz dikti gibisinden olucak”.
kiz ilk kez girdi ortama aman aman aşık oldum değil benimki, Kiz biraz ilgimi çekti.. ama sonrada bu çocuk geldi kız benim falan dedi , diger arkadaslarim ilk Emre benimki dedi senden once dediler. Bende artik nasil kivirayim konudan derken benim zevkime gore degil saka yaptik dedik gulduk dedim. Cocuklada bozusmak istemiyorum ama kiz fena degil
Kız fiziken ve ruhen ( karakter olarak) hanginizin yanına yakışıyorsa o yürüsün kıza. Yani örnek veriyorum kızın o çocukla zıt yönlerini bul ve ortamda bunu dillendir, bak olmaz bu iş gibisinden. Ortamda kimle çok çok yakınsan, ona durumu anlat ve varsa kızla ortak yönlerini öne sür. Kız mizaç olarak hanginizle daha çok anlaşır bu önemli. Yani kim o kızla olursa cidden ortaya güzel, uyumlu bir ilişki çıkar. Kız tip olarak hanginizin yanında daha hoş duruyor ( kızlar ortamda genelde birbirlerini yakıştırırlar girdikleri ortamda ki erkeklerle) yani kızın ortamında hanginiz için iyi konuşulur, bak bu kişi sana çok yakışır denilir. Örnek veriyorum çok uzun boylu bir kızı, genelde uzun boylu erkek hangisi ise ortamda onla yakıştırır kızlar direk net. Çalışkan ve zeki kızı da, ortamda ki en sessiz, aklı başında ve sorumluluk sahibi kimse ona yaparlar kendi aralarında. Kızlar bu detaylara çok önem verir.
O cocuk 1.80 , ben 1.74 . Kizda 1.71 gibi bir sey
Ama yüz tipi olarak ben daha yakisikliyim diye dusunuyorum. Ve bu yakin arkadasina soyle gibisine gerek yok. Sonra arkadasimizin sevdigine goz dikiyor izlenimi yaratilir bana.
Karakterden bahsetmemişsin? Karakter ve mizaç olarak hangisinizle daha uyumlu olur? Kızın tavırları, hayat görüşü, zevkleri, iletişim tarzı vs. Hanginizle uyuşuyor. Önemli olan bu.
Merhaba. Arkadasimla kiz bugun sevgili oldu 🙂