Offf beyaz ten zayif acik sacik giyinmeyen sadece erkeginin kadini diyosun. Ozguven zaten bekledigin adamin sana ilgisi ile artar. ya da kisisel gelisim.
Ben laf atmiyorumki ben hem türküm hem kürdüm hem cerkesim. Kürtlerdede var türklerdede var iyi insan kotu insan ırklar iyi kotu degildir insanlar iyi kotudur
Kürtleri küçük görüp ırkçılık yapan biriyle ben hiç konuşamam ben de insan din dil ırk ayrımı yoktur biz böyle yemin ettik üniversiteye başlayacağımız zaman hoşlandığım kişi bir Kürtte olabilir bir Almanda
Onlar da ortama göre öyle davranıyorlar. Kendi kürt hemşerisi geldiği zaman hemen 2. Kanala geçip Türkler foşik deneye başlıyorlar ben onların alayının ciğerini bilirim
O zaman Afrika’dan zenci maymunları da alalım onlar da buralı olsun yok artık memleketi parsel parsel satanlar yargılanacak bu açıkça vatana ihanettir burası enternasyonel multi kültüristan mı
Eğer 50 sene önce gitmiş olsaydım zaten vatandaşıyım kaldı ki zaten Amerika diye bi ırk yok gördüğün siyahilerin hepsi Afrika kökenli ben 50 senedir orada yaşayıp doğsam büyüse vatandaşlığı olsa sırf dedelerim Türk diye bu hakaretleri duymak istemedim net.
Hayır Amerika da doğan Türk arkadaşım var amerikan vatandaşlığı var ve her yerde Türküm diye söylüyor çünkü anne babasıda Türk bunu bir İspanyol ya da İranlıda söylüyor
Arkadaşım alakası yok ben de wat yaptım 2 sene ABD de kaldım ABD nin kültürel kodları ile Türkiyeninki aynı değil. Ama dünyada hiç bir ülke bu kadar Kolat vatandaşlık vermez.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Benim ilgimi çeken kız en son çok iyi bir bakış atmıştı
Hahahaha nasıl
burada anlatmiyim 🥶
Peki
arkadaşım kürtce şarkı ezberlemişti p geldi aklıma nbmnvdsmbsm
Hahahaha tamamdır
aman diyim hee nvjzdbdjv
Hahahhaksksl
bende bi kürdüm ilgimi ya yemej ceker ya da yatak.
Kanka sınıf ortamı ve çocuk muhafazakar
Bende muhazafakarim kurtler genelde muhafazakardir. İcine girsen bilen
Yok kanka zaten belli fesatkar maşallah bilmedikleri bi halt yok ama dindar olduğu için yapmıyor bir şey
Kac yasindaisn
Ben 18 o 19
Nasil biseysin fiziki? Ozguven? Bahset biraz
Beyaz tenli orta boylu zayıfım açık saçık giyinmem özgüven şu aralar yok çünkü bana adım atmıyor
Offf beyaz ten zayif acik sacik giyinmeyen sadece erkeginin kadini diyosun. Ozguven zaten bekledigin adamin sana ilgisi ile artar. ya da kisisel gelisim.
Ya işte bi pas verse
Bizede senin gibi bi karı gelse 😅😂
Pası gev 90 a 90 a vururum
Ya vallahi napayım bilmiyorum bi de geçen hocalara şey dedi bu kız bana 6 aydır kafayı takmış falan
İlginin farkinda temas et konusmaya calis kafayi taktigini hissettirme ilgilendigini hissetrir sadece. Fazla kovalarsan kacar.
İlgilendiğimi falan hissettiremem pas verdiği yok gururumuz var bizim de
Zaten yeterince dikkat çektim
Bu konuda
Baya kürtlere salladılar yorumlarda
Eğitimsiz insanlar soylenicek gramda bisey yok. Kıskanclık sen boyle sordunya
Yediremediler
En güzelleri en zekileri en egitimlileri en en kendileri zannediyorlar
İşte o yüzden benim kürt birini sevmeme sinirlendiler
Sen de laf atma şimdi ben de Türküm
Ben laf atmiyorumki ben hem türküm hem kürdüm hem cerkesim. Kürtlerdede var türklerdede var iyi insan kotu insan ırklar iyi kotu degildir insanlar iyi kotudur
Ben de onu savunuyorum zaten yapılan tamamen ırkçılık bi de cahil doktor oldum bu yüzden
Bence senin nickin kafası dalgın değil. Kafası olmayan olmalıymış.
Ne alaka
Ahhh işte kafa olmayınca en basit şey bile anlaşılamıyor maalesef.
Tıp kazanacak kadar beynim varmış demek ki
Ben çok ders çalışmaktan bahsetmedim. Beyin kapasitesinden bahsettim
Tamam beyninde belirli bir kapasite olmazsa ne kadar çalışırsan çalış olmaz sen bana aptal dedin ortalamadan zekan düşük demektir bu
Şimdi bana bunun bir ton açıklamasını yaptırtma
Böyle sustururlar
Susmam sana anlatacak bir şeyimin olmamasından.
Anlatacak bir şeyin olamaz çünkü bu dediğimden sonra susmakta haklısın hadi yürü
Kürtlere kadar düşen birisine vakit harcayamam. Yazik doktorlugun da karizması bitti senin gini ezikler yüzünden.
Kürtleri küçük görüp ırkçılık yapan biriyle ben hiç konuşamam ben de insan din dil ırk ayrımı yoktur biz böyle yemin ettik üniversiteye başlayacağımız zaman hoşlandığım kişi bir Kürtte olabilir bir Almanda
Önemli olan karakteridir kişiliğidir
Bunları söyleyerek küçülen sensin yazık.
Off tamam kes uğraşamam seninle ezik.
Abi kaç yaşına gelmişsin keşke yaşına beraber aklında büyüseymiş yıl olmuş 2022 hala cahil cahil konuşmalar üzüldüm yeminle keşke üslubunu korusaydın.
Okuyan insanın hali bir başka oluyor
Ne kadar kürt varsa a nokta q
Neyy
Sevmiyorum Kürtleri
Irkçı olma ben de kürt değilim ama kırıcı oldu
Alayı pkk lı neden seveceğim hepsi hdp ye oy veriyor terörist hepsi
Hepsi değil çok düzgün insanları da var genelleme yapma
Onlar da ortama göre öyle davranıyorlar. Kendi kürt hemşerisi geldiği zaman hemen 2. Kanala geçip Türkler foşik deneye başlıyorlar ben onların alayının ciğerini bilirim
Boşversene sen
Vallahi ben bugüne kadar birinin Türke laf ettiğini duymadım bi ara sınıfta tek Türktüm aksine daha iyi buluyorlardı
Kendi aralarında ediyorlar kalabalıkta popolar yemez. Sinsidirler onlar
Kaba oldukları gerçek
Bi de delikanlı değildirler alayı 10 kişi olmadan erkeklik yapamazlar tek başlarına kediye dönerler alayı krodur
Ben insan ayrımı yapmam ırkçılık asla iyisi de var kötüsü de her yerde olduğu gibi
Valla ben iyisini henüz görmedim. İyi gibi görünenlerde ortama göre iyiler. Kendi aralarında yine ırkçılar. Onlar yapıyor ben neden yapmayacağım.
Hepimiz aynı ülkede yaşıyoruz ortalığı karıştırmaya gerek yok
Öyle de bu ülkenin sahibi bizleriz Türkiye burası Türkiye Türklerindir. Nokta
Onların da Türk vatandaşlığı var unutma onlarda bu toprağın insanı burada doğmuş büyümüş insanlar
Nerde bu toprağın insanı hepsini Özal aldı. Nasıl Suriyeliler savaştan kaçıp geldi bunlar da Irak’tan geldiler hiç biri buralı değil.
Vatandaşlık var mı var yıllardır burdalar mı burdalar
Bilmiyorsan aç biraz yakın Türk siyasi tarihi oku belgesel izle. Bak bakalım 90 dan önce ne kadar Kürt varmış 90 dan önce ne kadar Kürt varmış
Sen belli ki hep kötülerine denk gelmişsin seni de anlıyorum
O zaman Afrika’dan zenci maymunları da alalım onlar da buralı olsun yok artık memleketi parsel parsel satanlar yargılanacak bu açıkça vatana ihanettir burası enternasyonel multi kültüristan mı
Burası Türkiye bizim dedelerimizin kanıyla sulanmış bu topraklar. Git bakalım Almanya ya ABD ye Fransa ya o seni vatandaş yapıyor mu
Bu ülkenin kimlik kartı bu kadar ucuz mu
Ohhh her gelen gelsin o zaman ondan sonra niye işsizlik var niye terör var niye enflasyon var neden kiralar bu kadar pahalı
Hepsi defolup gidecek o kadar
Eğer 50 sene önce gitmiş olsaydım zaten vatandaşıyım kaldı ki zaten Amerika diye bi ırk yok gördüğün siyahilerin hepsi Afrika kökenli ben 50 senedir orada yaşayıp doğsam büyüse vatandaşlığı olsa sırf dedelerim Türk diye bu hakaretleri duymak istemedim net.
İstemezdim*
Aynı şey değil onlar Amerikalıyız diyorlar hepsi hemde kürtler biz Türküz bile diyemiyor
Hayır Amerika da doğan Türk arkadaşım var amerikan vatandaşlığı var ve her yerde Türküm diye söylüyor çünkü anne babasıda Türk bunu bir İspanyol ya da İranlıda söylüyor
Benim babam Türk annem Çerkes her yerde söylerim Çerkes diye annem de der
Alakası yok.
Arkadaşım alakası yok ben de wat yaptım 2 sene ABD de kaldım ABD nin kültürel kodları ile Türkiyeninki aynı değil. Ama dünyada hiç bir ülke bu kadar Kolat vatandaşlık vermez.
Kolay vatandaşlık vermemiz bizim suçumuz Suriyelilerlde maşallah akın akın Türk vatandaşı oluyor muz ülkesine döndük
Hele şükür ben de bunu anlatmaya çalışıyordum
Bu bizim devletimizle ilgili bi problem
Neyse seviyeli bir konuşma oldu teşekkür ederim yine de
Dediğim gibi kürtlere güven olmaz kürtten de adam olmaz sen de zamanla anlarsın
Bakacağız artık
Biz baktım tastik ettik onayladık. Boşa konuşmuyoruz. Yüzlerce gözlemden gelen bir tespit yapıyoruz
Yapamazsın de, mutlaka yapar:))
Neyi mesela
Aç bir kürtçe halay karşılıklı oynayın 😂
Tamamdır hemen
😂😂
Artık etkileniyor sağ ol kankss
Bu kadar hızlı olacağını beklemiyordum 😂
Çok yardımın dokundu jskslaşaş
Hizmetini eksik eyleme guzelim
Derkenn
Hizmet severler
Ok hizmet ederizzz