Hayatınıza hiç böyle bir kadın girdi mi?

Hayatıma böyle bir kadın girdi ve çıktı çünkü büyük sabır lazım bende de o sabır yok.
şu an çok uzaklarda zaten ama tadı bir başka evlilik için çok ideal şu an evlenecek olsam isterdim. Öyle bir karakter evlilikte taşır adamı.
Evet çok haklısın maalesef öyle bu da aslında insanoğlunun ne denli nankör olduğu ile ilgili hepimiz nankörüz.
Öyle bir kadın girse direk nikahı basarım :D
Cevap
17Cevap
Hayatımda duyduğum en saçma sözlerden birisi, bu sözün doğrusu şu olmalıydı. Zeki kadınları kolay kolay hayatınıza alamazsınız. Eğer yakışıklıysanız ve zenginseniz, Önce sınar sizi, dener. Hatta sabrınızı inceden yorar. Öylesi bin kere düşünür bir adım atar, duvarları sağlamdır. Tam güvenirse ancak kapıyı açar ama bekleyişine değer olanların kalplerini bir çalarsanız sevmelere doyamazsınız
Beğenmeyebilirsin umurumda değil. bu söz gerçek bir söz. sen alis harikalar diyarında mı yaşıyorsun? eğer dış görünüşün kötüyse hiç bir kız yüzüne bile bakmaz.
Senin için demiyorum zaten neden kişisel algılıyorsun her şeyi? sende şu kalbim iyi algısını bırak kimse iyi değil. herkesin içinde biraz iyilik biraz kötülük var.
Sinirli değil farkındaysan sinirli olan ve böbürlenen sensin. soru sorduğun için yazdım beğenmediysen silebilirsin yorumu mu ne kastın
Tamam kızım byee
Bu zeki kadın değil ma. nyak şüpheci kibirli kadın oluyor
Kendine de etrafına da zulmediyor
Hiç havali bir durum değil
Benden söylemesi
Bu ezikce bir tutum
Sınamak çok saçma
Akıllı insan çözer zaten
Öyle sınama oyunlarına girmez
Sabir filan da yoklamaz
Akıllı olana görünecek bir ton alamet vardır
Toplumumuz sandığının aksine
Zeki kadın azdır
Herkes kendini zeki sanıyor
Gülüyorum la
🤣🤣🤣😂🤣
Uamrim sende kendini zeki sanmiyorsundur
Ben kendini zeki sanan çok insan gördüm
Kendisine içten içe zarar veriyorlardı
Bu adı zeki olan insanlara aciyorum
Tekrar soruyorum
Sen kendini zeki zannediyor musun
Ufak bir test yapalım mi sana
Benim gozlemime göre sen
Bu güya zeki kadınlardan daha akıllısın
Türkiye de bir çok insan bu yazdıklarıma alinganlik yapıp saldırırdı
Sana eferin
Sana bir 🍭
Rica ederim
Hiç hayatıma kadın girmedi 24 yaşındayım flörtüm bile olmadı. Merhaba konuyla alakalı değil rahatsız ettiğim için özür dilerim sence benim yüzüm çok mu çirkin profil fotoğrafıma bakıp nasıl olduğumu söyler misin objektif bir şekilde alıngan değilim eleştiriye açığım.
Yakışıklı olsam kızlar bakardı bana
Hayır pasif öz güvensiz biriyim bide boyum 1.70 kısayım bundan dolayıdır dimi?
Senin boyun kaç 1.70 boy erkek ideal mi senin için?
Tşkr ederim yardımcı olduğun için
Efendi iyi adamlara bakmazlar kardeşim. Boyuna takılma serseri it kopuklara tipsiz ve kısa olsalar bile bakıyorlar asla o yüzden fiziksel özelliklerine takılma. Karaktere önem veririz derken kızlar serseri it kopuk karaktersiz olsun demek istiyorlar sende öyle ol
Bende kızları genel olarak kastettim zaten
Şu ana kadar zeki biri girmedi
Ama benzer özellikli olan oldu hayatimda
Cok girdi benim icin intihar etmeye kadar giden oldu ben degerini bilemedim. Sadece onun degil tum beni seven insanlarin..
Daha basit ulaşabileceğim kadinlari tercih ediyorum beni yormayan öyle denemeyle sınavla işi olmayanlarla 🤷♂️
şimdi herkes kendini zeki kadın sanmaya başladı âmk :D
Beni anlatmışsın sankii..
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim, mutlu oldum😊🌼 ama sanırım sonsuza dek yalnızlığa mahkumum aşk konusunda:(
Haklısın 🍀
Peki erkek de onu sınıyorsa?
Nasil orta yolu bulacaklar
Peşinden koşmayan kişiyi sınayamazsın ki
Ben sevmiyorum ki🤣
Sorarim sanane bidik
Kizmasana yahu
Tamam tamam 🤣
Benim düşüncemle Bizim hayatımıza girenler zeki olsaydı eğer gitmeyi veya kaybetmeyi tercih etmezdi 😄
Girmedi giremez de öyle havalı egolu zor kadın istemem yalnız kalsın onlar
Erkekler katlanmaz dediğin gibi kızlara. Biz kolay kız isteriz zor değil.
Zor kızlar yalnız kalır
Evet sizin de sizi köpek gibi surundurecek ağzınıza si*acak zor diye nitelendirdiginiz serseri it kopuk erkekler hoşunuza gider
Zor kız derken pesimden koşsun demek istedin sandım
Ben valla efendi iyi biriyim ama kızlar serseri erkek sevdiği için sevgimi aşkımı içimde yaşarım hep gidip de açılmam sevgili olmam zaten 21 yasındayım hiç sevgilim olmadi
Efendi erkekler için en ideal aşk uzaktan platonik olanı zaten
Merak etme istediğin gibi biri denk gelirse de ondan soğuyup ya terkedeceksin ya da aldatacaksin
O yüzden boşuna sallama adam gibi adam isterim diye
Demek ki serseri birini seçmişsin
Özür dilerim sinir ettiğim için
Ne yapayım ama hep üzülen adam gibi adamlar oluyor
Bende uzak duruyorum bu yüzden. Açılmaya gerek yok zaten bakmazlar bana
Dmden yazsanız olur mu ben 1xperim cunku
Bu konu hakkında değil ya tanışmak için
Sevgi görsem önyargılı olmazdim annem de sevmedi. Öyle tipsiz biri de değilim begenilsem bile sevilmiyorum
Yalniz ben karakteri düzgün olup da zıt biri olsun diyen kızlar bile gördüm o yüzden aşırı önyargılı umutsuzum. Yanı kız iyi biri ama kötü bir erkekle sevgili olmak istiyor
Cidden ne kadar serseri erkek seven kız varsa namuslusundan yollusuna hepsi bana denk geldi. Kötü kizlar serseri sever tamam da iyi düzgün kız neden sever? Benide kahreden şey iyi kızların bile onları sevmesi
Beni anlamiyorsun cidden
Bakar mısınız bu hesap benimdi. Dmden yazın bu konu hakkında değil de tanışma için konuşalım uygunsa
tamam serseri erkeklerle tanış o halde banae
Banane
Çok belli zaten it pustlarla tanistigin. Benim tipimi maddi durumumu vb biliyor musun? Hayır. Çok şey kaçırdın halbuki.
Reddetme sebebiniz serseri erkek sevmeniz zaten. Halbu ki bal gibi biliyorsunuz benim iyi biri oldugumu
Sjsjsj sanki küfür ettim hakaret ettim ne varmış uslubumda
Kb beni reddeden bir kız zaten efendi iyi erkek sevmiyordur.
Tanımıyorsun ki deme öyle
Off tamam özür dilerim. Hayırlı ramazanlar bu arada.
Kotu birisin veya iyi birisin demedim. Sadece kötü erkek tercih ediyorsun dedim.
Hiç mi olmadi sanki sevgilin
Gerçi oldu demistin doğru. Sen bilirsin böyle yaparak işte sizi isteyen iyi adamları umursamadiginiz için kötü adamlar denk geliyor. Sana değil sadece genel olarak tüm kızlara dedim bu lafı.
Gerci zaten adam gibi adam isteyen kiz da yok denecek kadar az var neyse. Tipsiz olsam senle uğraşırdım da yakısıklıyim aynı kıza bağlı kalmam by by. Anca tipsizleri koştur peşinden
Egoya bak ya😂😂
Ama şaka bir yana cidden iyi erkekleri reddettiginiz için kötü erkekler denk geliyor bunu bir düşün
Küfür etme
Ya bir kardeşim? Site kardeşim diye çevirmiş.
Bende çok nadir kullanırım. Ben özür dilerim önyargılı olduğum için.
Hayatıma kim girdiyse kadın olarak afedersin hepsi beni sktii geçti
Seni hep seveceğim deyip yalan söyleyip boş yere bi şey yapmadığım halde beni bıraktı bide üstüne engellendim daha nolsun
Allah belaları versin içim acıyor arkadaşım hiç birine bağlanmamıştım böyle olunca atlatamıyorım sence napmalıyım
Kıyamam ya. Gerçekten çok zor maymuna çevirdi beni. Bir de hiç bir şey yokmuş gibi fakedrn takip ediyorum gülerek hikaye atıyo anlamıyorum
O kadar doğru söylüyorsun ki. Allah’ından bulsunlar ya başka da diyecek bir şey yok
Yaşasınlar arkadaşım o kadar içimizi yakmışlar bu kadar iyi niyetli olma ben benim kine amin diyorum seni de bilemem
İlla ki hisseder Allah’ın izniyle kalbini ferah tut kimsenin yaptığı kar kalmaz
O sana neler yapmıştı ki
Rica ederim arkadaşım her şey gönlünce olsun
Girmedi girdim
İnanıyorum çok güzelmiş çok hoşuma gitti
kadınların hepsi böyle ki
yooo hepsi ayrı ayrı karakterli ve düzgün.
Seni çok kandırır aldatirlar kadınlar şeytandır.
Yhaaaa çok güzel
Yok girmedi ama keşke girse😅😅
Geldi
Girmedi
Umarım girer, teşekkür ederim.
Bu söz nereden alıntı?
Peki
Hayır
En İyi Cevaplar