Eşimin hayatında neredeyim?

Biz 13yildir evliyiz eşim 3yildir benimle tatil ya da başbaşa gezmiyoruz ben gecen sene hamileyken 3ayim hastanelerde gecti hastanede yattim pskolojim bozuldu eşime cok sıkılıyorum hayatım ev hastane oldu dogum yapmadan tatil yapalim dedim sadece plan yaptı sözler verdi uygulamadı dün akşam eşimin telefonunda kardeşim gibi görüyorum dedi bir kadınla olan mesajlarını gördüm kadina seni özledim yazmış kadında buna beni hani gezdirecektin demiş bu arada kadın üç ay önce kaza geçirdi yürüyemiyor tedavisi devam ediyor bir süre sonra yürüyecekmiş neyse eşim kadina 2günlüğune şehir dışında başbaşa vakit gecirelim seninle konusmaya ihtiyacim var diyor kadında gelirim diyor. Eşime mesajlarını sordum çok sinirlendim sen bana çocuklarına vakit ayırmiyorsun bizimle değil başka biriyle plan yapıyorsun dedim o benim dostum çok sıkılıyor evde arkadaşlık görevimi yapmak istedim sen benim için değerlisin seni seviyorum diyor ben hiç hissetmiyorum bence ben çocuklarimiza bakan evin temizligiyle ilgilenen cinsel ihtiyaçlarını karşılayan birisiyim ondan otesi yok benimle vakit gecirmekten bence zevk almiyor erkek arkadaşlarına da öyle onlarla gezer plan yapar bazen diyorum her evli insan mi böyle ben mi çok abartıyorum
Eşimin hayatında neredeyim?