Kızlar Sevgiliniz Sizi Askerde Aldatsa tepkiniz ne olur?
Erkekler Askerde kız bulabilirmisiniz çarşı izninde veya bulduğunuz oldumu sonu ne oldu?
Erkekler Askerde kız bulabilirmisiniz çarşı izninde veya bulduğunuz oldumu sonu ne oldu?
Msjla bir aldatmasi olmustu ama aldatma aldatmadir brn 1 sene sonra gordum askerlik piskolojisiyle sadce mesaj dedi cok kizmistim benimle bir askerdeyken msjlasmis onuda acikladi kizdim bagirdim o zamnlar beni sevmiyodu seviypdu ama cok degildi suanki gibi degildi bunu bildigim icin arkamdakilere bakmicam sana guvenmek istiyorum dedim facrbooku sifresi var telefonu yanindayken onumdedir bakkarim o zamn farkli bir piskolojiyle yapmisti
zor :/ senn için ama sen büyüklük yapmışsın :/
haklısın zor ://
kız seni beklicek gelene kadar sonra sen aldatıcan he. karakterine yakıstırabiliyosan yap.
ben yapıyorum veya yapıcam demedim yapsa erkek dedim?
beklemedi ayrıldı benden o yüzden soruyorum biriyle beraber olsam sonra döndüğümde ya karşıma çıkıp özür dilese ne yapcam ben :(
haklısın :/
Zor. Yani doğu'da yaptığımda çarşımız bile yoktu. Bir sene boyunca iki bina arasında sürekli 9-10 kişiylesin hem de 24 saat dip dibe. Yemekte, duşta, koğuşta vs vs. Yani gerçekten illa ki cinsellik anlamında değil, kadınsız bir dünya cidden fena insan katil olur kendi cinsiyle. Öyle böyle dayandık tabi ama bir kadın zihniyetinin de bunu anlamasını bekleyemem tabi :)
aynen öyle dediğinde doğru be kardeş :/
askere karı ayarlamak için değil adam olmak için gidilir !
helal :))
Cevap
6Cevap
bulduk ne olcak otelide sen ayarla dedi ben jandarmayım kızım senin gibi kaşar için 1 yıl aha asker olamam dedim dıt dıt dıt :D
:DD
bir kezde geldi tanıştık ettik amcam savcı dedi burada. hmm
bizim en büyük amir olurdu kendisi güsel güsel dedm ben bir doktora bakayım buradasın dimi diyp :D yawaştan uzaklaştm:D
kocam askerde. gece gece gene paniklettiniz beni. kocacim burdaysan ortaya cik söz kizmicam.
ahah korkma kocan o senn merak etme emin ol adam gibi dönücek askerden :))
hiçbir şey demeden hayatından çıkar giderim. eğer ben onu beklerken o korkuyla o stresle o beni aldatmayı kendine yakıştırıyorsa yolu açık olsun. fazla yormam çenemi kendimi...
en doğru olanı :))
Sevgilim askerde. Ya niye boyle seyler yapiyonuz :(
emin ol o öyle şey yapmaz sen şu an adam gibi onu bekliyosan Allah 2nizinde yanında :))
inşallah kör kurşunların kurbanı olur derim
amin :D
Ben buldum hem de türkiyenin bir ucundan öbür ucuna :)
sonu ne oldu peki?
çıkıyoruz :)
helall :))
Komutanların kızlarına asıl
sonra askerlik yansın :D
Komutanın kızı da karşılık verirse kısaladabilir :D
ahaha :D
askerde kızı bilmemde yarrrrakları bulursun bak:D
:D askere gittiğini bu kadar belli etme be knk :D
eyy gıdı ne dergiler ne hacı şakirler geldi geçti kım kaybettı bı zbulacaz hacı onu:D:D
ahah :D
marketçisi bakkalı çakkalı sabun stoğu yapıyodu bölüğün yakınlarında:D:d sabun var sabun var dıye bağıran bıle vardı:D
HAHAHAHA:d
GİDERKEN kokulu al git:D
12 aY BOYUNCa abazamı kalsın adam :D
ahaha :D
yazık l*n :D
acıdım :D askermisin kanka
yok 1 ay sonra gidicem sevgilim terketti :/
Bu daha kotuymus l*n 😁
bu yüzden sordum eğer gittiğimde birini buldum diyelim ya döndüğümde özür dilerse ben napıcam :/
Gittiğinde bulduğun. kisi zafen o zamanki boslugu doldurmak icindir sen bide gelecekmi dusunuyorsun?
ne biliyim hani belki olur ya :/
Sen yoklukta kalmisin belli :D
çok kötü terketti halbuki evlenicektik :((
Aynen aynen :D :D git uyu sen: D
off be kardeş :D
Senin kafa gitmiş uyu topla kafani
eywallah kardeş :))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar