Ben çok yapmıyorum. Doğallık severim. Düşünceleriniz neler?
Erkekler, Makyaj yapmayan kizlar hoşunuza gider mi?

lifeissoboring sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevap yazmak için giriş yap.
Yapmaması daha iyidir. Aynı yalanla avunmaktansa gerçekleri kabullenip mutlu olmak gibi. Gerçekler demek çirkin olduğu anlamına gelmiyor. İnsanın var olduğu gibi görünmesi, uyandığı gibi gelmesi her zaman iyidir. Çirkin olsa ne yazar? Klişe boyalılardan daha güzeldir.
Aynen öyle makyaj bence bir maske
doğallıktan yanayım, aşırı makyaj insan cildinede zarar, bir ruj bile bazen yeterli olabiliyor.. tabi kendi kararları😊
Aynen seninle aynı düşüncedeyim😊
😊😊
Teşekkürler Eig için 🙏
Ama güzelsin hakkını vermek lazım bence... senin gibiler daha çok hoşuma gidiyor
Teşekkür ederim
doğal güzellerdenseniz -ki öyle görünüyor- bence de gerek yok, hoşuma gider ^^
Teşekkür ederim
Makyajdan uzak durarak doğal güzelliğinden ödün vermeyen kadın güzeldir benim gözümde.
Kadınların güzel görünmek adına yaptıları makya,
erkeklere atılmış en büyük kazıktır aslında...
İnsan doğal olmalı bir meyveye çok ilaç verirsen meyvelikten çıkar bir ağaca çok su verirsen kurur. Ne makyaj ne boya doğallık doğa gibi hür ve eşsizdir adeta.
Aşırı makyaj yapan insanlar güzel olmaktan çok çirkinleşiyor resmen az olsun öz olsun derim ben birde dudakları falan şişiriyorlar hiç sevemedim bence doğal olmak en iyisi
Güzelse gider neden gitmesin ki? Ama buradan doğallığı sevdiğim anlamı çıkmasın. Bir kadın kendini nasıl güzel hissediyorsa en güzel hali o dur.
Ben makyaja değil karaktere bakıyor-Dum.
Şimdi ise bu aralar ilişki konusunda hiç bir kıza güvenmiyorum kanka.
Aşırı makyaj hiç hoş değil , hafif bir makyaj güzel olabilir , göz makyajı ve ruj abartmamak şartıyla o da , doğallık her zaman daha güzeldir
Makyajsız kadın değilde sadece göz kalemi kullanan kadin baş tacidir
Bakımlı olması yeter. Makyaj sevmem, aramam. Bakımlı ve temiz olmalı.
Profilde fotoğraf mı vardı? Ben mi kaçırdım acaba?
Öyleymiş. Ama dönüş olmadığına göre susayım. Kolay gelsin.
En İyi Cevaplar