Arkadaşlar aşık oldum sanırım ne yapmalıyım?

Üniversite de sınıf da bir çocuğa açıldım dün ama beni çok fena reddetti. Birinci sınıf da bizim sınıftan başka bir çocuk ile ilişki yaşamıştım ama çocuk biraz kaba birisiydi. Dün acildigim çocuk da " kusura bakma ama bu kadar kanka bir çocukla ilişki yaşamış bir kız da onun kadar kanka diye düşünüyorum. Normal bir insan o çocukla bir saat yan yana duramaz, sen koca bir ilişki yaşadın. Muhtemelen çok bir farkın yok o çocuktan. Hata yapmış ya da bilememiş olabilirsin ama birincisi o kadar uzun süre de az çok çözersin, ikincisi de dediğim gibi, senin de içinde boyle bir kanka olmasa duramazdin yan yana ve sonrasında beni rahatsız etmeyeceğinin bir garantisi yok, böyle bir karakterden beklerim ve bu yüzden başımı da belaya sokmaya niyetim yok. O yüzden kusura bakma, istemiyorum. Ben, kendine saygısı olan birisiyim " diyip gitti. Mesaj attım ama hiç cevap vermedi bana, biraz daha mesaj atarsam muhtemelen engeller beni. Ne yapabilirim, gerçekten tavsiye vereceklere soruyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Kanka diye çevirmiş ama oraya b. rzo yazmıştım ben. Kanka yazan yeri öyle okursaniz iyi olur
Arkadaşlar aşık oldum sanırım ne yapmalıyım?