Üniversite de sınıf da bir çocuğa açıldım dün ama beni çok fena reddetti. Birinci sınıf da bizim sınıftan başka bir çocuk ile ilişki yaşamıştım ama çocuk biraz kaba birisiydi. Dün acildigim çocuk da " kusura bakma ama bu kadar kanka bir çocukla ilişki yaşamış bir kız da onun kadar kanka diye düşünüyorum. Normal bir insan o çocukla bir saat yan yana duramaz, sen koca bir ilişki yaşadın. Muhtemelen çok bir farkın yok o çocuktan. Hata yapmış ya da bilememiş olabilirsin ama birincisi o kadar uzun süre de az çok çözersin, ikincisi de dediğim gibi, senin de içinde boyle bir kanka olmasa duramazdin yan yana ve sonrasında beni rahatsız etmeyeceğinin bir garantisi yok, böyle bir karakterden beklerim ve bu yüzden başımı da belaya sokmaya niyetim yok. O yüzden kusura bakma, istemiyorum. Ben, kendine saygısı olan birisiyim " diyip gitti. Mesaj attım ama hiç cevap vermedi bana, biraz daha mesaj atarsam muhtemelen engeller beni. Ne yapabilirim, gerçekten tavsiye vereceklere soruyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Kanka diye çevirmiş ama oraya b. rzo yazmıştım ben. Kanka yazan yeri öyle okursaniz iyi olur
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Eski sevgilinle seni ayni kefeye koymus musait bir gunde yuz yuze daha aciklayici daha inandirici sevgili olma sebeplerini basbasa guzelce anlatabilirsin ona
Açıkçası çok kararlı duruyordu, faydası olur mu bu tavsiyenin?
Sende kararli oldugunu goster samimi olduguna durust olduguna inandir iliski yasaman icin geçerli sebeplerin olduguna inandir onu ya da bunun buyuk anlam veremedigin bir hata olduguna seninde bu durumdan pisman olduğuna
Denicem yarın ama umarım daha beter olmaz.
Acele etme hemen yarin deneme her sey cok sıcakken geri tepebilir birak birazcik soğusun araniz uzerine uzerine gitme
Tamam o zaman. Bir süre bekleyeyim
Sureyi iyi ayarla cok uzun surede bekleme zamanlamani iyi yap sen beklerken o arada kapmasinlar cocugu :)
Zannetmiyorum çok zor birisi ve kriterleri ağır. Üniversiteye basladigimizdan beri hiçbir kızı eklememis ve genelde de yalnız olur, arkadaşı çok az
Kriterlerini taşımıyorsan neden kendini uzuceksin ki aslinda en dogru erkek tipi bence
İşte doğru oluyor da maalesef doğru da bizi istemiyor. Dm kutum abazan, mesaj atan dolu ama pek umrumda değil mesela
Umidini kaybetme hemen sende ya cikmayan candan umit kesilmez demisler baktim mesaj kutun kapali:) kim nasil hangi ara doldurmus mesaj kutunu anlayamadim :)
Ya o mesaj kutusu değil, Instagram gibi sosyal mecraları kastediyorum ama burası da farklı değil tabii ki. Soruyu sormadan hemen önce kayıt oldum ve soruyu sormam ile 7-8 tane istek geldi.
:):):) ozelden devam edelim diyemiyorum bu yorumlarından sonra yanlis anlasilirim diye
Canım kimseyle konuşmak istemiyor. Birazdan da uyurum zaten geç oldu.
Nasil istersen :) hakkinda biraz daha bilgim olsaydi belki biraz daha yardimci olurum diye dusundum sadece
Anladım, teşekkür ederim ama verdiğin tavsiyeler yeterince güzel.
Rica ederim daha fazlasini vermek isterdim fakat sen istemedin :)
Onu unutmalısın artık zorlamanın bir anlamı yok
Boş bir tipmiş, o kadar uzun yazılır mı?
Neye göre boş? Akşama kadar burada belki bir kız merhaba der diye bekliyorsun, bir de millete boş diyorsun. Bı dön kendine bak önce
Gereken cevabı zaten o vermiş
Sana da gereken cevabı ben verdim, gidebilirsin simdi
Uzak dur en iyisi 😀
Ne diyon ya işine bak
Ezik 😀
çocuk başını belaya sokmak istemiyo
Ne gibi bir bela?
Bana biraz saçma geldi bu durum
Olabilirsin hayatın kanunu.