Yani herkes tüm gün telefon elinde yaşamıyor. İşte olabilir herhangi bir işi olabilir. Belli vakitlerde müsait olduğunu bildiğim zamanlarda yaparsa, benim açımdan sıkıntı. Onun haricinde sorun olmaz
Geçen gün arkadaşım bana trip attı mesela mesaja geri dönemedim diye, ama takmamaktan değildi, gerçekten bazen çok meşgul oluyorum, o gün de kendime bile vakit ayıramadım, ve kafam da doluydu. Yani kısaca her zaman için geçerli değildir bu. Ama bu olay sürekli oluyorsa, evet karşı tarafın bizi takmadığı anlamına gelir.
Meşgul olabilir. Ben önemsemem böyle şeyleri. Çünkü ben de mesajı yazdıktan sonra başka başka işlerle ilgileniyor oluyorum. Ben yazarım işlerimle uğraşırım, o işlerini bitirince müsait anında yazar… böyle böyle gider bu döngü. Ha önemli bişey varsa zaten direkt ararım. Önemsemem sonuç olarak geç gelen mesajları.
Aynen öyle. Çünkü insan her şeye vakit ayırıyor da bir mesaja mı ayıramıyor?
Bıraksınlar bu işleri. Yemezler.
Eğer biri senden başka her şeyle ilgilenip en son sana dönüyorsa, zaten başlamadan bitmiş oluyor bazı şeyler. Boşa kürek çekmeye gerek yok. Kalpler kırılmasın maksat.
Bence hayır o anlama gelmez. Görmemiş de olabilir, görüp dönememiş de olabilir. İstisnai olarak acil bir mesaja görmesine rağmen bahanesiz cevap vermeyen insan değer vermiyordur evet.