Her gece sarılarak uyumak isteyen sevgili ya da eş sizi sıkar mı?

Körün istediği bir göz, Allah vermiş iki :D şikayet edeceğimi sanmam.
Allah dahada versin efendimisss
Henüz vermedi :D beklemedeyiz
Sarılırım bana farkmas. 💁♀️
EiG için teşekkürler ponçiikimiz 🌸
Rica ederim
Sürekli teması sevmem.
İnanmadım jsjs
şştt :D
Sustum😂
Cevap
69Cevap
Solmaz daraltmaz
Sevgi değer vermektir emek vermektir gerektiğinde vazgeçmektir
Bende sarılarak uyumayı çok severim ama bunaldigini hissetmek o zaman sessizce salmak gerekir
Salma işi olacakki özleme daha çok olsun
Değer veren dengeyi bulur
Seven sarılır
Özleyen daha çok sarılır
Benim özlediğim var bir sarılsam Allah yardımcısı olsun :)
Aksine hoşuma gider. Sevginin temasla daha güçlü hale geldiği bilinen bir gerçek
Kesinliklee🌺🍇🍒🍓🍉🍎🌺♥️
🍓🤎
Sarılmadan uyusak olmaz mı 😞 Ruhum sıkılıyor benim nefes alamıyorum
Evet sıkılırım ben. Bir gün iki gün neyse. Zaten tek uyumayı seviyorum zorlanırım
Bennnn bayılırımm 😍
Sorun yok yaa.. sarılarak uyuyalım göğsünde
Hayır sıkılmazdim
valla ben sarılmayı sevmem sanıyordum meğer seviyormuşum. :)))) yatarken pek sarılmayız da... eşimde uyku apnesi var, sırt üstü yattığında boğulurcasına kuvvetli öksürüklerle uyanıyor nefessiz kalıyor. hık hık hık nefesi gidiyor ve bazen 1 dakikaya kadar nefes alamadığı oluyor. ben çok üzülüyorum. bir sürü sorun var bunu tedaviye yanaşmadı henüz. artık böyle alıştım zaten.. yan dönüyor, bu şekilde tıkanmıyor. amaan en güzeli zaten dön arkanı yat uyu
Kışın zaten herkes için güzel oluyor yazın da terlersin falan filan ama kalkar bi duş alırsın olur biter kdkdkd yani hiç sıkılmam, darlanmam. 7/24 sarılarak uyuyabilirim
Yazın sıcaktan ötürürsünüz fjfhf
Ötürmek bir sanattır jxkdkxkdmx
Tabi o ayrı djfhghf
Ama ne kötü olur ya ıyy bi düşündüm de hem sıcaktan terlemişsin hem o üfff 🤢
Sıkılmam ama uykuya dalacagimiz zaman lütfen ayrılalım. 😂 Temas edilince uyku haline geçemem. Ayrıca gelecekte ki eşime sesleniyorum lütfen yatağı enine en geniş olanından alalım. Keza kendime dayatmak istemem, bu kadın da olsa ✌️👌😂
Sıkacağını düşünmüyorum yoksa yokluktan mı böyle sjasja Bence sarılarak uyumak güzel bir şey
Yok ya ondandır kdjxj
Gerek yok abartıya boku çıkarılmış herşeyin kötü kokusu rahatsız eder one öyle yılan gibi sarmaş dolaş ayrıca o bir sevgi ispatı değil zaten ben ne dümbükler gördüm karısına ballı sözler söyleyip de komşunun karısıyla yatıp kalkan dümbükler
Bilmiyorum denemek lazım. Bence sıkmaz beni 😬 temas bağımlısı olabilirim 🙄
Bence seversin çünkü yengeç burcusun
Ne güzel mantık yürütüyoruz hahaha
Tabi jsjsj
Aslinda bu sorunun cevabi birazds yapi ile alakali. Bazi insanlar kendilerini ve duygularini temasla ifade ederler. Bazilari ise temastan hic hoslanmaz. Temasla yasamayi seven 2 insan icin sarilarak yatmak cok sorum teskil etmez. Ama biru seviyir biri sevmiyors temasi problem olacaktir.
Ancak soyle bir hususta var ben temasi seven biriyim. Ama hergece biraz fazla olabilir. Aralikli olmasini tercih ederim
insanın bazen yalnız kalmak istediği zamanlar olabilir. öyle durumlarda anlayışlı olmak lazım bence ama onun harıcınde sıkılmam kesınlıkle. kıçını dönüp yatsa daha mı iyi
Normalde temas etmeyi ben de severim ama uyurken müthiş daralıyorum hele yazları.
Yok yahu niye sıksın. Sanki taş attım da elim yoruldu. İki bel saramayan da seviyorum demesin bir zahmet
Sarılmayı çok severim ama ben uyuduktan sonra beni rahatsız edip uykumu kaçırırsa s... erim ebesini. Yataktan atarım uçan tekmeyle jdkdkdl
Hoşuma giderdi ama ben deli yatıyorum ya da darlanıp uzaklaşırım sjjs o yüzden koala olması gerek ki kaçamayayım sjs
Aşık olduğum birinin sarılmasından neden sıkılayım ki tam tersine hoşuma gider her gece sarılarak uyumak gibi güzel bir şey var mı aşık bir insan için
O filmlerde oluyor. Uyumadan önce sarılma olabilir ama uykuya geçmek için ben özgür olmak ve dönüp durmak isterim.
En İyi Cevaplar