Evli bir adamdan hoşlanıyorum?

Bizim dersimize girmiyor ama sık sık görüyorum hocayı ve en çok da çıkışta çok genç bir hoca. İlk gördüğüm zamandan beri hoşuma gidiyordu zaten çünkü çok gülümseyen ve nazik bir adam. 1,5 yıldır tanıyorum. Evli olduğunu bilmiyordum ama çok hoşuma gidiyordu merak ettim araştırdım dersine giren bir arkadaşım sayesinde. Sonra evli olduğunu öğrendim. Kötü hissettim. Aldatılma hissi gibi hem kıskançlık hem üzüntü. Sinirim bozulmuştu. Sonra onu gizlice takip ettik arkadaşımla evini öğrendik. Bazen gidiyorum evin civarına ve oralarda takılıyorum bir süredir. Geçen cumartesi günü onu bir kadınla ve 2-3 yaşlarında bir kız çocukla gördüm. Gerçekten kötü hissettim. Karısını ve çocuğunu çok kıskanıyorum. Neden benim değil? Onunla olmak istiyorum, sarılmak. Hocayı her gördüğümde heyecanlanıyorum ama belli etmemeye çalışıyorum. Arkadaşım adam evli siz imkansızsınız sana erkek mi yok etrafta bir sürü var takma geçer diyor ama aşırı kıskanmaya başladım. Ondan hoşlanmak bir yana seviyorum. Doğru düzgün pek konuşmadım ama nasılsınız hocam falan diye sorduğum oldu. Karşılaştığımda çok gülümsüyorum arkadaşım çok belli ediyorsun anlayacak falan diyor ama bence anlamıyor. Ya da anlamamazlıktan geliyorsa gerçekten iyi beceriyor. Karısını tanımadığım halde nefret ediyorum. Soğumaya çalışmak istiyorum ama olmuyor ve vazgeçmek de istemiyorum.. Çocuğu aklıma gelince yanlış kişiden hoşlandığımı anlıyorum ama engel olamıyorum. Hocayı her gördüğümde konuşmak istiyorum ve bazen de hocayı arzuluyorum. Nasıl soğurum ondan? Nasıl tiksinebilirim?