İlk aşkıma mesaj atmak istiyorum, sizce yazmalı mıyım?

hayatında biri olduğunu bir şekilde ögrenip tebriğini etmek istiyosan da bence etmelisin. bu tip şeyler içinde kalan biri olarak söylüyorum eğer niyetin varsa ve yapmıyosan içinde kalır. beyin de inadına onu deşer de deşer
Müzik kariyerinde önemli bir adım attığı için tebrik etmek istedim, hayatında biri olup olmadığını bilmiyorum ve çok uzun süredir konuşmuyoruz. Riskli değil mi acaba
ilişkinizin durumunu ayrılma şeklinizi veya buna bakış açınızı bilmem. bana sorarsan 3 yıl ilişkim olmuş bişeyler yaşamışım iyi veya kötü bitmiş bir değer verdiğim insan yani tebrik etmek istiyorsam ederim bunun nesi yanlış? detayını vermiyim benzer bir olayda ben gayet tebrik de ettim hatta yeri geldi yardım da istedim. bişey olsun diye değil olmadı da. bunlardan öcü gibi kaçmak da eski anılara ayıp diye düşünüyorum. kimse kimsenin lök diye kucağına atlamıyor, insan gibi tebrik edilir birisi yoksa karşı tarafın durumuna bakılır ona göre olacak olan olur zaten, he birisi varsa o zaman da en azından bunu bilirsin, efendi gibi tebriğini eder bakarsın önüne. eğer bir hatalı seçim yapıp ayrıldıysan hatanın ceremesini çekmeye başlarsın :) o öyle mi olur böyle mi anlaşılır diye düşüne düşüne insanlığımızdan oluyoruz, et gitsin ne olacak yani.
sen gidip etmessen içinde kalacak, şunu da düşün tebrik ettiğin zaman bir bakmışsın o 5 senede adam senin o zamanki gördüğün insanla alakası kalmamış. bi bakmışsın lan ben napmışım zamanında demişsin. ne olacağını biliyormuş gibi davranmaktansa sınırları aşmadan dogru duzgun iyiniyetli bir hareketi yapmak istiyosan yap bence. ben de senin gibi düşünüyordum ama yaptım. belki bişeyler de olabilirdi ama başka yollara saptığını ögrendiğim anda otomatikman kapandı sigortalar yani. iyi ki de yapmışım belki de içimde kalacaktı. şu an bir ukte bile kalmadı.
bide siz 3-5 günlük de değilmişsiniz ona istinaden konuşuyorum yani. yazanlar olmuş saçma sapan yok o gelsin yok o yalvarsın vs ergen triplerine gerek yok. 3 yıl geçirmişsiniz bunların lafı sözü olmaz. yetişkin insanlarsınız yani, en azından şu an.
Gerçek hesabım yok, tek bir hesabım var ve onda da ismim yazmıyor, ya beni yanlış anlarsa? Ya tersleyip bir daha beni rahatsız etme diye kızarsa? Çok uzun bir süre geçti, onun kim olduğunu bilmiyorum, geçmişte çok fazla aşk acısı çektim onunla ilgili ve aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum, basit bir tebrik bile olsa beni yanlış anlayıp kötü bir tepki verebilir. Risk alamam.
Cevap
3Cevap
Sen işaret göster bekle bak ben çok seviyordum mesela iki seferinde de ben hep açık bıraktım kutuyu karşı taraf yazdı 🥺😂
Balım daha önce takip ettim fark etmedi, geri istek göndermedi, fotosunu beğendim anlamadı, profil resmim net değildi belki ondan belki de dikkat etmedi ya da görmezden gelmiş de olabilir bilmiyorum.
Ayrılalı 5 yıl olmuş..
5 yıl boyunca arayıp sormamışsın şimdi bu neyin tebriği..
Düşünsene; ona yazınca sana cevap vermez veya seni tanımazsa ya da seni umursamazsa haa tamam sağol deyip seni oracıkta yerle bir ederse..
Bunları göze aldım böyle yaparsa üzülmen kırılmam ağlamam morelimi bozmam ve sinir olmam diyorsan.
Yazabilirsin. tercih senin..
Şahsen bana yazsa biri 5 yıl sonra ben terslerdim..
Ayrılmak isteyen oydu, bana karşı yanlışları da çok oldu, birçok defa üzdü ama ondan sonra reel bir ilişki yaşamadım, buluşmak isteyen herkesi reddettim, gerçek bir ilişkim olmadı. Belki de haklısınız ama biraz daha yargılamadan yazsanız daha iyi olurdu.
Hele şükür aklı başında biri. 👏👏👏
İlışkiyi bitiren tarafta oymuş..
Yani seni o terk etmiş..
Hani ayrılan taraf sen olsan bir derece olabilirdi..
Ben sana her ihtimali göz önüne al diyorum.. seni uyarmaya çalışıyorum. ararsan şayet olabilecek herşeye hazırlıklı ol diye .
Biz en kötüsünü düşünelim de iyi olursa süpriz olur..
Ama arayıp dediğime gelirsen lutfen yaz bana sen haklıymışsın de
@Spawellness kim için dediniz?
Ego tatmini peşindesin anladım
5 yıl snra biri bana yazsa teralerdim diyen arkadaşa. Haklı bnce. Oda benim söylesklerimn hemen hemen aynısını uazmıl. Gerek yok yani.
@Spawellness olabilir belki haklıdır ama üslubu hoş değil
İhtiyaçım yok benim öyle aaçmalıklara. Ama söyle diyosan öyledir. Napalım.🤔
Anladım.
birinin sana her yazdıgını sana asılıyormuş gibi düşünüp kendi kendinizi bu kadar büyütmeye devam ederseniz, kimsenin etrafında bir tane insan evladı gibi tebrik eden, birbirine iki güzel kelam eden de kalmayacak, ha gayret başaracaksınız bütün herkes birbirine düşman olacak biraz daha gayret. umarım sana insanlık edip 5 yıl sonra yazan birisi olmaz
Canım benim sen en iyisi kalbinin sesini dinle bizi dinleme.. kalbin hislerin ve mantığın sana en doğru yolu gösterecektir. ve umarım hayatında her şey istediğin gibi gelişir..
ara madem o kadar çok istiyorsun bir kere aramaktan bir şey kaybetmezsin.. ara tebrik et dostça..
onu sen bizden daha iyi tanıyorsun arayınca sana nasıl bir tepki vereceğini sen bizden daha iyi bilirsin..
@letshoulderpress
Ne saçmalıyorsun hiç bir şey anlamadım dediklerinden. kimsenin kimseye asıldığı yok. Bu kadar kurgu biraz fazla bence
Aramak değil mesaj atmak istiyordum ama vazgeçtim.
Sende vazgeçtiğine göre. Bu söyleşimizin sonuna gelelim. Hereze iyi geceler. Allah herkesin gönlüne göre versin. Kendinize iyi bakın hanımlar ve beyleer. 👋👋
@Spawellness teşekkürler. İyi geceler 🙏
Bende anlamadım. Belki farklı bi konuyla ilgili yorup yaptı ya da bölğmleri karıştırdı , anlamadım bnde. Neyae başka bir konu altımda fikir alışverişi yapmak dileğiyle geceniz güzel olsun.
Kurcuklama geçmişi. Yoluna devam et ve kendine gel bian önce. Hayat dewam ediyor çünkü.
Geçmiş dediğiniz geçmemiştir belki ama tabii ki yeniden başlamayı düşünmek aptallık olur. Ben sadece konuşmak istiyorum, ilişki değil.
Bnce o yanlış anlar. Senin onu unutamadığını sanar. Bnce muhatrap olma derim. Olcaksa bile o gelsin ayağına.;)
Gelmez, gelseydi şimdiye kadar gelirdi.
Ozman boş ver. Yoluna dewam et.
Çöpleri karıştırmayın
😢
Exten next olmaz bak yoluna bence
Next olmasını istemiyorum zaten
Unuttuğunu sanmıyorum ama yine de yazmayacağım.
Yazma
Neden
En İyi Cevap