Aşk İlişkileri Bütün kızlar aydınlı koca istiyor neden? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Şehir olarak yani Bütün kızlar aydınlı koca istiyor neden? Cevap Yaz 16 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
sierravistaFenomen Takip Et Master Yaş: 19 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı. Yo ben istemiyorum 0 0 Yorumla
Master81 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 84% 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. La bu kadar muhteşemlerse bana da bulun, bosanayim karımdan Aydınlı erkekle evleneyim 😂 0 0 Yorumla
hayatiçin Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ben neden görmüyorum bir aydınlı olarak 😅 0 0 Yorumla
çileklimufin Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 96% 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 506 cevap paylaştı. Tatil yeri diyedir dkdkflfv 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 11 ay Yoo ben adanalı istiyorum knk 0 2 Yorumla Soran 11 ay Kes aydınlı kocan olacak senin de Yorumla Cevap sahibi 11 ay tamam kız dövme, bul banada bir aydınlı o zaman 😂 Yorumla
MaviVera Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hangi kızlar 0 0 Yorumla
Empathetic95 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 728 cevap paylaştı. Ahaha öylemiymiş 🤣 0 0 Yorumla
mentalcokuslerdeyim Takip Et Xper 1 Yaş: 22 11 ay Neden İzmir değil neden aydın onu anlamadım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yo ben istemiyorum
La bu kadar muhteşemlerse bana da bulun, bosanayim karımdan Aydınlı erkekle evleneyim 😂
Ben neden görmüyorum bir aydınlı olarak 😅
Aydınlılar şerefsiz olurmuş diyorlardı
Tatil yeri diyedir dkdkflfv
Yoo ben adanalı istiyorum knk
Kes aydınlı kocan olacak senin de
tamam kız dövme, bul banada bir aydınlı o zaman 😂
Peki butun kizlarin bundan haberi var mi 🤓
Efeler diyarı ondandır
Ne alaka?
Hangi kızlar
Ahaha öylemiymiş 🤣
Neden İzmir değil neden aydın onu anlamadım