https://youtu.be/91CZZ4ttiSg
Sanal ilişkiye bakış açınız nedir?
https://youtu.be/91CZZ4ttiSg

Sanal ilişkinin olumsuz birçok yani var. Mesela kızlara sosyal medyadan herkes yürür ki zaten flört uygulamalarında sadece erkeklerin premium alması gerektiği de bunun kanıtı. Dolayısıyla kızların egoları oksaniyor ve saçma tavırlar sergiliyorlar. Buluşunca beklediğim gibi de çıkmayabiliyor. Ama ben metaverse iyice gelişip orada kendi avatarimizi çok gerçekçi olarak yaratmaya başlayınca orada ilişki yaşamak için sabırsızlanıyorum. Sonuçta orada herkes göründüğü gibi ve başka bir boyut oluyor.
Göz görmeyince gönül katlanır sözü burada geçerli.. Ancak görtüntülü olursa baya zevkli geçiyor.. Hele istekli ve ateşli bir hatun olursa reel gibi oluyor..
İlişki, sanaldan yaşanmaz. Sanaldan tanışırsın ve kısa süre içerisinde de reele dökersin o zaman olur ama sanal üzerinden ilişki yürütmek diye bir şey söz konusu olamaz.
Cevap
14Cevap
Sanal ilişki saçma geliyor tamam flört olur konuşursun çok yakın arkadaş olursun her şeyi yaparsın ama yanyana gelmeden sevgililik başlamamalı
Sanalda başlar, reelde sürer. Her insan gerçektir. Sanal denilen artık herkes ekranların arkasında.
Aynen öyle abi
Aynı şehirdeysek sanaldan direkt reele geçilecekse olabilir. Onun dışında Allah yaşatmasın, istemem.
Yorucu ve zor olduğu belli...
Oda günümüzün bir gerçeğidir. Herkese gönlünüzce versin
şu an herhangi bir bakış açısında değilim açıkçası. Akışa bıraktım kendimi.
Saçmalıktan ibarettir.
Aşka sıcak bakmıyorum, sanal ilişkiye hiçbir şekilde bakmıyorum.
gereksiz ve saçma yüz yüze olur insan ilişkisi dediğin.
artık her şeyimiz sanal dünyada..
doğal olarak, normal artık..
Onu yapacak kadın yok
Vardır
Yok bro
Özgüvensiz insanların kendini kandırdığı ilişki biçimi
Yetersiz kalıyor bence. Birlikte olamayacağım biriyle niye zaman harcayayım?
hepsinin Allah belasini versin
sanaldan ilişki olmaz gerçekte tanıman gerekir
Dileyen yapabilir, bildiğim bir konu değil.
Mantıksız , saçma geliyor
Normal
Pek güvenilir ve gerçekçi değil
Olumlu bakıyor um
Pek sağlıklı değil.
gerçek dışı
bence idare eder
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?