Şimdi hepsine giydirmiş gibi olmak istemiyorum ama hepsi de çıkarları için sevdiler beni. Yani kimi sevilme ihtiyacını karşılamak için kullanmış olabilir, kim ise dış güzelliğim için. Muhakkak belli çerçevede bir çıkar sağladılar. Sırf beni düşünen beni ben olduğum için seven isteklerini uyumasam da beni kabul edecek birisi olmadı yani
Vallahi dışı mı gördü ama ozamanlar ben pek iyi durumda değildim bundan bir yıl öncesine kadar bu kadar yapılı değildim yani bu kadar daha kadın gibi değildim o zaman göğüslerin küçüktü kalçam filan küçüktü yani alıcı hiç bir taraf yoktu o zaman olsam ben de beni reddederdim yani adama hak veriyorum ama şu anda reddetmesi birazcık saçmalık gibi geliyor kdjfjf İçimi de sevebilirdi ama sevmedi bence genel olarak sevmesi yoktu yani yaprak asla gitmek istiyor sonbahar bahaneydi
İlk etkilenilen dış görüntü oluyor genelde, sevgi aşamasında tamamen karakterimi sevdiklerini düşünüyorum. Onun da hakkını veremediler gerçi de, neysee.
Önce içini sevmiştim sonrasında hem içini hemde dişini sevdim. Sonrasında gördüğüm yaşadığım kadar içi farkli dışı farkli çıkmıştı bir gram vicdan yokmuş bir gram sevgi yokmuş gördüm işi gücü hep birilerine kendini göstermek bende bıraktım bana göre asla olamaz bir karaktermis
Her ikisini de sanirim. Erkekler dis gorunuse kadinlardan daha cok onem verirler ozellike hoslanti zamani ama bir erkek pesini birakmiyorsa icinide sevmis demektir. Bide or*spu dedigi halde pesini birakmayan ezikler var onlar neyi sevdi nasil bi manyaklikk bilemiyorum.
Eskileri bilemem. Eski eşim dışımı sevdi ondan eminim zira kilo alınca boynuzu taktı 😀😀 son beyefendi önce görüşlerimi, beni sonra görünüşümü sevdi bak ondan eminim.
Hiç kimseye kendimi sevdirmedim kendimi kimseyle paylaşamam o hadde kimse sahip değil, beni sadece ben sevebilirim başlarım öyle işe he evlenince karakterimi sevmesini isterim eşimin orası ayrı ve istisnai bir durum.
Bir sevgilim oldu. Dışımı görüp beğendiğini ve tanışmak istediğini söyledi beni tanıdıkça da kişiliğimi sevdi ki normal olanı bu değil mi :D ilk önce dış beğenilir sonra iç merak edilir.
bundan önce hayatımda olanlar fiziğimi.. ama şu anda hayatımda harika bir adam var ve beni en içten duygularıyla seviyor kalbim onun kalbine o kadar yakın ki dışınızı seveni bırakın önemli olan iç güzelliktir kalbinin güzelliğidir dış güzellik elbet biter ama iç güzellik öyle mi ne demiş shakespeare 'Her güzel, güzellikten er geç yoksun kalacak'
herkes ilk göresele bakar.. sonra kafa yapısı ten uyumu vs
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sesime düştü sonuncu valla gitmiş en yakın arkadaşıma bana yap onu demiş bunu duyan ben 20 dk da durduk yere manita yaptım 3 gün sürdü ama olsun o hızlı geldi ben de hızlı gönderdim