Suçlu, hükümlü derken düşünün isterim... 🤍
İçerden çıkan sevgilimle neler yapacağız?
Suçlu, hükümlü derken düşünün isterim... 🤍
adınıza sevindim 4 yıldan sonra insan çıktığıda kendini rüyada sanabilir daha önce duyduğum bir şey ceza evinde rüyalarında çok fazla dışarı çıktıklarını gördükleri için çıkınca rüya olmasından korkmaları ya da uyumak istememeleri gibi şeyler olabiliyormuş bence seninle baş başa zaman geçirmek ister istediği şeyin yemekten çok sevgi ya da gezmek olacağını düşünüyorum tabi 4 yıldır hayatında seks olmadığı için bence çok istekli olur sosyal açıdan insan ister istemez geriler zorluk yaşayabilir belki çok gezmek ister belki seninle baş başa uzun süre zaman geçirmek ister
Guzel yorumun icin tesekkurler. Cikar cikmaz ilk gun gorusmek istemiyor. Hamam, kuafor vs dedi. Zaten oldukca titiz biridir. Gerisi hakkinda fikrim yok.
Onun disinda yalniz iki gunumuz olacak daha sonra ailesinin yanina gececek. Ikamet ettigi sehirde imza sarti var bir yil. Tabi is konulari vs. Istekler tabi var ama cizgiler de olmali. Iste o kisim icin meraklardayim
Cevap
7Cevap
Sevgilin çok şanslıymis. 4 yıldan beri sevgisine sahip çıkan bir sevgilisi var
Siz yine topun patlamasını bekleyin. Sonra sizde kendi topunuzu patlatırsınız.
4 yıl olmuş erkekler 6 ay sonra askerden gelince bile nasıl oluyo. Bence çok tehlikeli 😂
HDP'li falan mı ya da FETÖ ile mi alakası vardı merak ettim siyasi deyince
bam bam bam olacak kısaca
örgütçüdür siasi ise.
güncelleme yazmışsın sanki 60 lar 80 lerde darbe dönemindeyiz. bu dönemde adam gibi işini gücünü yapan adama dokunulmaz. örgütçü ise tepesine binerler. örgünçü terorist sempatizanı bölücüyse zaten inşallah çıkamaz içeriden bir daha girer.
Oruç tutmayın ozaman buluşunca
Oruçluyken sevismezsiniz ama
Aklından neler geçiyor
Burdamsöylenmex
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?