neyse bugünlük kafa dağıtıcı sorumu da sormuş oldum. herkese keyifli günler..
Rüyanda eşini aldattığını görsen bunu ona anlatır mıydın?

neyse bugünlük kafa dağıtıcı sorumu da sormuş oldum. herkese keyifli günler..
ben gördüm böyle bişey o zaman beni aldatan sevgilim de o zaman sevgiliyiz rüyamda aldatıyordu sonra uyandım ve dedim ki rüyamda beni aldatıyordun bak böyle bir hatanı görmiyim sana seneler önce en başında ne dedim? herşeye belki toleransım olabilir ama başka bir kadını asla affetmem!
bana dedi ki a.. saçma sapan konuşma rüya bu senin üzerine gül koklayacağımı nasıl düşünürsün
bende -ben bilmem işte ayağını denk al benim rüyalarım genelde çıkar!
ve bilin bakalım ne oldu ardından geçen sadece bir kaç ay sonra aldatıldığımı öğrendim!
Tövbeler olsun dertsiz başıma dert alamam
Anlatırım ben 🤭
Peki kendini görsen de anlatır mısın
Anlatırım
Cesaretinden dolayı tebrik ederim
birinden hoşlandığımı görmüştüm bi süre önce.. kim olduğu belirsiz ama yani gerçekte olan biri değil.. yüzü bile yok ama başka bir erkek.. dedim böyle böyle.. kızdı o an da takmadı kafaya zira kafaya takmasını gerektirecek bir şey değildi.. öyle temcit pilavı gibi önüme koymaz ben de koymam. aldatacak insan yapar zaten engel olamam. sürekli onun peşinde koşamam. çıkar karşıma bi şekilde... yok zaten işin ahlaki boyutunu geçtim (o herkesin kendi içinde bir mesele, kimseye bir şey ispat etmeye niyetli değilim) başka birine ayıracak zaman, enerji ve para yok..
O işin niyetine giren zamanda enerjide para da bulur zaten
bulur herhalde. evde mis gibi eşin dururken elaleme methiyeler düzerse kişi, istediği yolda ilerler.. amaaan herkesin kendi hayatı. kim ne eder kendine eder.
Haklısın kafada soru işareti bırakmamak lazım aslında hiç konuyu açmazsan daha iyiydi
Eig için teşekkürler 💐
Cevap
52Cevap
Söylemezdim galiba.. 37 yıl söylenir falan.. 😄
Anlatırdım herhalde
peygamber efendimiz bir hadisinde ; sizden biri kötü rüya gördüğünde kimseye anlatmasın ve 2 rekat namaz kılıp hayırlara vesile olması için dua etsin. buyurmuştur
Ben kötü rüya gördüğümde eşime anlatmayı sevmem, zira çoğu insan o rüyanın etkisi altında kalıp psikolojisini alt üst edebilir. bende kalması daha münasip.
O sana anlatsa hoşuna gidermiydi bunu böyle düşünmek gerekiyor. Karşılıklı iletişime bağlı o iletişim varsa sorun yoktur...
Anlatır evet. Gıcık olurum ama rüyadır yani ne yapalı.. Gerçek değil
kadınlar bu konuda bence çok kıskanç o an dinler belki ama sonra bunu kendi kafasında büyütür sorun yapar sana yansıtır en iyisi uslu uslu gör rüyanı yaşa zevkini çekil kenara :)
Hayır Anlatmam, Allah Korusun Şükür Böyle Bir Karakterim Yok. Ve Anlattığım Durum Ona “Acaba” Dedirtebilir. Bu Sebeple Anlatmazdım.
İyi bari aldatmış sayılır mısın tarzında sormamışsın :)
yaaaaa o kadar abuk soru sormuyorum. kafa dağıtmak için geyik yaptığım doğrudur ama eğlencesine de olsa o kadar saçmalamam
O kadar abukluğa alıştık ki burada sorunun gidişatını öyle tahmin ettik o kelimeye kadar ama şaşırdık tabi haliyle , şartlı öğrenilmişlik...
ne mutlu bana o halde şaşırtabildim
Şaşırmaya ihtiyacımız var zaten bu devirde normal olanlardan ıraklaştığımız için artik garipsiyoruz.
Ee anlat bakalım hiç rüyanda eşini biriyle aldattın mı. Olduysa nasıl aldattın nasıldı uyandığın da ne hissettin ıslandın mı
Adı üstünde rüya karşındakinin aklini bulandirmaktan baska bir ise yaramaz anlatman
Anlatmam sonunda rüya yüzünden kavga bile çıkabilir
Anlatmıştım. Nasılsa gerçekten olamaz kimsenin bana bakmayacağından emin, rahat yani🙂
ben rüyamda ayni anda kaç kişiyle yatıyorum bir bilsen. şimdi eşimi aldatmış mı oluyorum 😀
eşim yok ben anlatmam ama eşim analtırsa oturur dinlerim heralde :)
anlatmam tabi ne dicem böyle böyle seymi yaptim diye
hayır anlatmazdım da kafamdan da hemen silmeye çalışırdım.
durduk yere insanın iiçine şüphe düşürmek anlamsızca.
😁 Hemen silmek lazım akıldan haklısın
başarabilirsen :)
sakin ol murat abi daha sizin türkiyede evlenme hakkınız yok hollandaya git istersen :)
Ay hiç erkek olarak algılanmamıştım. Şaşırdım 🤔
adamın hasısın sn mahmut abi sizlere saygım var ama saklamanız kendinize saygınızın olmadığının kanıtıdır sn a BİM
Ne diyim valla bilemedim. Öyle düşünüyorsan yapacağım bir şey yok. Komik...
zaten kanıtlayacak o toto yok derler ya o çok ayrı bir şey illa kanıtla derdine düşmem gerçek olan geregi neyse tamam derdi böyle kıvırmazdı HADI MURAT ABIM SAYGILAR
Vala kanıtlamaya gerek yok. Bana ne ki senin düşünceden. Sadece saçma yani. Ne yapayım. Herkesin kendi saçmalığı
ha ha ha sn abim sende haklısı nherkes sen gibi futbol topu değil saygılar
saskinomayra evlendiğimde anlatırım hanım abla adriana lima olması lazım ruyamdakı kadın
Çok ilginç bi soru. Kiminle ve zevk aldın mı derse ne diceksin😄
Ben eşimin beni aldattığını gördüm. 🤔
Haha evet di mi... Hayırlara vesile 😁
Anlatırım. Bi keresinde birinden hoşlandığımı görmüştüm anlatmıştım gıcık olmuştu
Hiç öyle rüya görmedim ama eşimin beni aldattığını gördüm.
Tamam
ayrıntılara ne gerek var ya.. gördüm işte... neyseeee hatırlayıp sinirimi bozmayayım
Canim sikilir konusmam hic. Esin seni gorup anlatsa ne hissediyisun ki
Kendisi sormazsa anlatmazdim. Sorarsa yalan da soylemezdim. Kadinlar maalesef bu tarz seylere cok takiliyor.
En İyi Cevaplar