İçim çok huzursuz ne yapsam?

Eskiden olsa sıkıntı olurdu da zamanımıza göre değerlendirince o kadar masumsun ki benzeri bile çok çok az sayıda. Buna ragmen icin rahat etmiyorsa valla helal olsun bisey yasamamissiniz sonucta ama serseri yerine duzgun biri olaydi iyiydi dicem de duzgun biri de oyle bisey yapmaz zaten
Öncelikle yorumun için çok teşekkür ederim. Ya bugüne kadar başıma ne geldiyse saf olduğumdan geldi zaten. Mesela bu serseri dediğim mahlukat vefat eden babası için sürekli ağlıyordu bende üzülüyordum yanında oturuyordum iyi olması için. O şekilde samimi olduk ve ailem duyunca gelip beni okuldan aldı sonra bende o psikolojiyle okula geri döndüm kaçtım bi nevi. Ama aynı gün geri döndüm. Ve bunu hayatıma ilerde girecek bi kişi duysa yanlış anlar diye korkuyorum. Gerçekten kötü bi şey yapmadım ve yapmam namazını bile kaçırmayan bi kızım ben öyle pis işlerle alakam yoktur.
Cevap
1Cevap
Bana çok saçma geliyor erkek zamanında kızlarla gezince bize açıklama yapma gereği duymuyor kadın illa geçmişini açıklamak zorunda mı.
Ya şöyle şimdi adamla daha birbirimizi hiç denecek kadar az tanıyoruz sadece dün sohbet ettik ve beni beğendiğini sezdim. Bende onu beğendim ve şimdiden geleceği düşünüyorum hani eğer bi adım atarsak ona ne şekilde anlatırım diye
Küçük bir yerde yaşıyoruz yani benden duymasa başkasından duyacak. Ama olay da kötü değil sadece bi serseri aklıma girdi bende aileme falan onu seviyorum diye olay çıkarmıştım evi terk etmiştim ve o gün babamın ısrarlarından eve geri döndüm ve olayın üstünden aylar geçti çok şükür kurtuldum öyle bi belaya bulaşmadım. Kimseyle cinsel anlamda da bir şeyim olmadı. Sadece o çocuk biraz bela olmuştu bana ama uzun zamandır sesi soluğu çıkmıyor umarım vazgeçmiştir benden.
Anlat bence sonradan nede olsa gercekler cikar ortaya. Yaslar kac?
Ben 20 yaşındayım onu bilmiyorum ama en az 28 vardır
Beden sormadin daha yasini bilmiyosun ciddi ilerlemeknidtiyorum diyosun
Belki o ciddi dusunmuyo
Anlatmalısın.
Ya soğursa benden
Başkasından duymamalı ciddi bir iliskiyse.
Daha ortada hiçbir şey yok adamla hiçbir şeyimiz yok sadece beni beğendini bana hissettirdi ve eğer ilerde öyle ciddi bi ilişki olursa oturup anlatacağım zaten gerçekten istiyorsa hiçbir şekilde bırakmaz
Evet haklısın doğru düşünüyorsun iş ciddiye binerse nalat.
Anlat.
İlişki oldu mu
Bakireyim
Hayır ilişki olmadı
Tanıştığım kişiyle eğer ciddi ilişki düşünürsek böyle hakkımda ordan burdan bir şeyler duysun istemiyorum. Dediğim gibi öyle büyük bi hatam yok sadece lisede falan öyle bi kaç erkekle konuştum o kadar. Bide dediğim gibi okumaya gittiğim yerde eşkıya gibi bi canımsın bana takıldı şimdi bi sözüm falan olsa gelip bozar diye korkuyorum
Klavye bazı kelimeleri değiştirdi sen anla yazdıklarımı 😂
Nasıl yani
Tamam
En İyi Cevap