İnce ruhlu, güvenilir, saygılı, sadık, anlayışlı, sevilmeye değer biriyle tanıştınız mı hiç? Böyle biriyle sevgili oldunuz mu diye sormuyorum. "Bu kişiyle olurdu ama olmadı" dediğiniz biri de olabilir.

Çok eskiden çıkmıştı ondan sonra da onun gibi sevilecek biri gelmedi. Sağolsun iyi bir kadındı. İlişki de bana her şeyi yaşattı diyebilirim.
Sonrasın da her güzel şey gibi bitti. İkimiz tarafında değildi ama mesafeydi. Çünkü ailesi ile çok uzaklara gitmişti...
onların herhangi birinin olmadığı ne diye sevdim diyeceğim iki kişiyle sevgili oldum ve olmaz olaydım.
o özelliklerde biri karşıma çıktığında ise iyi arkadaş olsak da sevgili olamadık, başka birinden hoşlandığını tahmin ediyorum. kendimi geliştirdim geliştiriyorum ama bakalım kısmet..
Lezbiyendir belki? afdskasksl
Çıktı... Olur gibi olup, sonra olmamıştı. Ama olma ihtimali hala bitmedi bence. Yeniden de olabiliriz yani, belli olmaz bu işler...
Çıkan olursa severuss.
Cevap
37Cevap
Tabii ki de çıktı gerçekten değer verdiğim sevebileceğim birisi sevdim de Allah var
Beni seven ve benim sevebileceğim kimse çıkmadı ve çıkacağını düşünmüyorum
Onca özelliği bırak, sadece dürüst ve iyiniyetli biri çıksa razıydım ama yok.
Birçok kişi tanıdım, ne dürüstlük var, ne iyi niyet. Herkes ayrı bir çakallık peşinde..
Karşıma sevebileceğim hem kendi güzel hem kalbi güzel, saydığın niteliklerin bir çoğuna sahip değerli bir hanımefendi çıktı, şu an beraberiz kendisiyle. Niyetimiz güzel şeylere inşallah
Çıktı ama sevgili olmadım bazen ben istemedim bazen ben istenilmedim
Çıktı ama aklım tasvip etti fakat kalbim tasvip etmedi.
Kalbimin ısınmadığı birisiyle yola çıkamazdim...
Hayır çıkmadı. Belki birlikte olduğum kişilerde hak eden olabilirdi ama sonuçta ilişkilerim karşılıklı olarak bitti.
Bu kişiyle tanıştım olsaydı çok iyi olurdu dedim hatta buna uzun bir süre de kendimi inandırdım. Fakat olmadı. Yanılmışım.
Soru karşıt cins açısından ise devamlı olan biri çıkmadı. Ben zaten tanışma durumlarında soğuk biriyim birkaç yıldır.
Sanırım o insanların nesli tükenmiş. Hiç çıkmadı karşıma..
her şey mümkün. Çıktı geçti gitti. Değerini bilemedim.
Hayır çıkmadı sorun yok bekleyemeyecek kadar abaza değilim çok şükür
Evet hemde buradan ama olmadı olamazdı çünkü her şey bizim elimizde değil her zaman
Bilmem çıkmıştır belki
Öyle düşündüğüm biri oldu. Saydığın özellikler var mıydı? Bilmiyorum öğrenme fırsatım olmadı
Çıktı ve bastım nikahı hayatta aldığım en doğru kararmis. Ne kadar seçici olursanız olun insanlara ve kendinize şans vermekten cekinmeyin derim
Türk kadınlarının istediği gibi en az 1.85 boyunda, geniş omuzlu ve yakışıklı biri değilim; yani kimse beni sevmeyecek.
Çıkmadı çünkü ben işkolik bir kasıntıyım.
Kadınlar genelde bana yaklaşmaya çekinir
Evet Çıktı Tabikide Kardeşim Şimdi Yani @yaren6546
Evet çıktı ama ben çok şanssızdım.
Çıktı da ben değerini bilemedm
Nerde sevilmeyecek var gidip onu sevmişimdir shhs
Çıktı ben sevdim o kaçtı hain 🤭
Bu konuda 😂 hiç uğraşmadım o yüzden sapım
Evet çıktı ama olmadıolduramadık.
Sevsen de sevilmiyorsun
Çıktı ama sevmemeyi tercih ettim
Olabilir sanmıştım ama olmadı..
evet çıktı..