AŞIK olduğum bir kız var ama bununona söyleyemiyorum ayrıca küçük bir problemimiz var ne yapmalıyım?

Kız dünyalar güzeli ilkokuldan başlayan arkadaşlığımız ortaokulda yaklaştıktan sonra lisede hala devam ediyor. Kız ne zaman konuşsak bana gülümsüyor hayatıma mutluluk katıyor. Kızın babası bizim caminin eski imamı, adamın karşısında namaz kılmışlığım var. Ve babası kızına aşırı korumacı davranıyor yobazlarla dolu bir semtte olduğumuz için. Kızın her teneffüs sınıfına uğruyor tatlı sohbete sarıp o beni ben onu güldürüyordum, böyle devam ederken sınıftaki bir kaç arkadaş başladı her kızın yanına geldiğimde, yok sevgilin mi geldi yine tamam bakmıyoruz öpüşün felan. Hadi tamam beni geçtim alışığım bunlara ama kızın utanması ve sinirlenmesi beni o arkadaşlara karşı öfkelendiriyor, kim olsa öfkelenmez ki ve bunu diyen çocukların yüzünden gördüğüm en mutlu kız bir anda en mutsuza dönüştü ve herhangi bir problemi yoktu ailesiyle ilişkisini okulda ne yaptığını biliyorum. Tek sorun ben olabileceğimi düşünüp kızla aramı deneme amaçlı biraz açtım ve kız küstüğü arkadaşlarıyla barıştı etti felan ve onu yine mutlu görmek beni mutlu etti. Kız arada yanına uğradığımda yine her zaman Güler yüzlü ama yine sınıfına gitmeye başladığımda ya yine aynıları olursa diye gidemiyorum. Korodur hocaya yardım etmedir sosyal etkinliktir derken evine eşlik ediyordum kızın hergün o da düzensizleşti felan da derken 8 Mart günü kızla eskisi gibi olma kararı aldım içimden.
Öğle arası bütün kadın hocalara bizim okuldaki karanfil almaya gitmiştim birazcık patladı cebe ama sıkıntı değil. elime en sevdiği çiçeği alıp evine gittiği yolun başında bekledim (o gün onlardan önce çıkmıştım)
Ve beklemeye devam ettim saat 4 te başlarken akşam 10 da kendimi hala beklerken buldum. O kadar derin düşüncelere dalmışım ki zamanın nasıl geçtiğini farketmemiştim ve eve döndüğümde hasta olmuştum bile. Kız meğerse taşınmış ve direkt olarak şehirden taşınmayı planlıyorlarmış en azından bu yıl değil ama. Kara kara düşünceler aklımdan bunu duyunca gitti en azından. Taşındıkları yer 6 sokak ötesi neyse ben kafaya taktım o çiçeği vereceğim diye, 9 Mart kesin veriyorum derken koro çalışması oldu ve maalesef veremedim keşke teneffüste verseydim diyorum içimden ama ya yine onlar başlarsa diye de kararsız ben yine ne yapacağımı bilemeden sap gibi kaldım. 10 Mart günü çıkışta yakaladım kızı ve sohbeti yine bağladım sana 8 martta vermek istediğim birşeyi versem olur mu dedim o da ne ki o dedi bende sonunda lanet çiçeği çıkarıp verdim ve orada onu hiç o kadar mutlu görmemiştim. Neyse benim kalp küt küt atarken kızla ilerliyorum evine yine bırakmalara yavaşça döneyim diye kız bir sokak köşesinde bana kanka sen evimin yerini mi öğrenmeye çalışıyorsun felan dedi. Ulan saf diye laf etmiyorum e birde sevdiceğim tabi. Yemeğe götürmüşüm kavgada korumuşum. Neyse buna benzer soğuk şekilde devam ediyor şu an aramız ve ne yapsam bilmiyorum. Ayrıca bunu okuyup bana cevap yazacak olan arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum. Kızla evlensem geçimini sağlarım evin soranlar olursa (Allahım inşallah nasip olur)
AŞIK olduğum bir kız var ama bununona söyleyemiyorum ayrıca küçük bir problemimiz var ne yapmalıyım?