9 gün önce ayrıldık. Bu gün merak ettim ve instegram hesabına girdim eski sevgililerini takip ettmeye başlamış sizce amacı ne 9 günde 4 yıllık ilişkiyi unutması mümkün değil.
Ayrıldık eski sevgililerini takip etmeye başlamış neden?

merhaba
erkekler mantıksal kadınlar duygusal davranır. 4 yıl uzun bır ılıskı karı koca hayatı gıbı bırsey bunu ılla cınsel anlamda demedım bırlıkte alıs verıs bır yere gıderken haber verme ızınler alma bırlıkte sosyal aktıvıteler yapma gıbı bır cok sey yasanmıs unutamaman normal ama onun hemen böyle yapması tamamen mantık sen kafaya taktıkca o da ögrennce senı cepte görecek BU DURUM SENIN ICIN CIKMAZA GIRER
Nasıl yani nasıl cepte görür beni?
uzun uzun daha sonra konusuruz ama dıyecegım tek sey su sakın onu hala dusunerek böyle davrandıgını anlamasın
Cevap
3Cevap
İflas eden tüccar eski defterleri karıştırırmış
😂😂😂 Baya iyi ayn doğru dedin bunu da bi şey çıkmaz dolduramaz yerimi sanmam belki zamanla
ayrılığın şokuyla saçmalıyor
Banada öyle geldi düzelir inşallah
Neden bitti 4 yıllık ilişki
Kavga ettik bi kız yüzünden o yüzden bitti
Aldatma mı
Durum söyle ben seki sevgilisini engellemiş tim instegramdan 1 ay sonra geri açmış kıza yazmış tam olarak ne konuştular bilimiyorum banada söylemdi böyle böyle diye hatta ben sordum pırofil resmi boyalı bir tane ss görmüştüm o kızmı dedim oda 2 li konuştu sonra bende dedim işte o kızı ben engelledim neden açıyosun diye kızda yani nasıl desem aramıza girmeye çalışıyodu kız baya bildin yazıyodu öyle bende bunu öğrenince direk engelledim
Sevgilimi engelledim
İlişkiyi bitirmeniz onu üzmemiş ki itiraz etmemiş anladığım kadarıyla. Ya da kıskan diye yapıyor
Bende öyle düşünüyorum niye üzülsün ki umrunda değil demeki atalarımızın dediği bir söz vardır dönüp dolaşacağı yer tüpcü dükkanıdır o yüzden umrumda değil (:
Unutmaya calısıyordur
Olabilir
şimdi gitgeller yaşıyor.. afallıyor
Normal diyosun yani anladım nasıl bir git gel mesela? Üzülüyomudur
Anladım da görünce dağa çok sinir bastı bana
En İyi Cevap