Ya bir kurumda ikimizde öğretmeniz beni gördüğünde gözlerini dikip bakıyor bende bundan cesaret aldım onu sahte hesaptan ekledim sonra kim olduğumu söyledim onu normal hesabımdan ekledim ve ilk baş benle sabaha kadar konuşmak istiyor du ama benle ilgili en ufak soru sormuyor bana diyorki istediğin zaman yazıp konuşabilirsin diyor ama Allah var her yazdığıma anında cvp veriyor ama durumlarımada hemen bakıyor ama sanki orada gözümü gözüne diken bana bakan adam değil gibi davranıyor uzak bende uzaklaştım çektim elimi hiç yazmıyorum kendi kendime konuşacam istediğin kadar yazıp konuşabilir dedi çok zoruma gitti bir akıl verin yardım edin lütfen
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Oda seninle konuşmak istiyor ama aceleci davranmıyor seni çözmeye çalışıyor
İyide böyle mi sürecek aylarca o yüzden uzaklaştım doğru mu yapmışım ümitlenmek istemedim
Aslında yaptığı doğru değil de yani sen sorabilirsin ne istediğini o istemiyorsa sende kendi yoluna gidersin
Sormacam başka kuruma geçiçem çok ağır diyorki istediğin kadar yazabilirsin konuşabilirsin hiç rahatsız etmiyorsun diyor ben rahatsız ettim diyince kendimi deli gibi hissediyorum böyle yapınca istenmiyor gibi hiç ne yazıyor ne soruyor böyle
Ben yazmasam yazmıyor o yüzden bıraktım yazmayı
Yani en mantıklısı yapmışsın bazen anlamak zor oluyor ne istediğini bilmeyen çok kişi var
Öyle zor bir durum
Karşında ne istediğini bilmediğin biri ve senin ikiniz için çaba göstermen bazen insalar kendi için yapılanları göz aldı eder
Aldatılmış bırakılmış ama bende bırakıldım bende aldatıldım ama onun yaptığını yapmadım zor bir şey istediğin kadar konuşup yazabilirsin diyor kendi yok
Belki size saçma gelebilir ama bence o eski konuştuğu kişiyle konuşuyor ve sizi de cepte görüyor bana kalırsa öyle
Haklısınız o yüzden bıraktım sadece hesabımda ekle bu kadar boşuna yaptım ne yaptıysam
Ordan da çıkar bence
Kalsın öyle çokta önemli değil vazgeçtim ben benden hoşlandığını düşündüm cepte değilim konuşulmayacak insan da değilim ki
Yani konuşulmayacak insan değilim diyorsan boş ver ozmn daha iyileri çıkar belki ☺️
İnşallah uzaklaştığımı anlar mı sizce
Bence anlamaz
Haklısınız
Çünkü sizinle ilgilenmiyor
Ama sizi üzmüş galiba
Üzüldüm bakıp bana bunları yapması çok zor istemedi de niye bakıyor halen manyak mı ben ne yaptım ona
Sizde haklısnız tabi zor bir durum bence üzülmeyin boşverin
Artık ayrılıyorum ordan görmez yüzümü bile rahatlar aklına ğelmem bile
Yanlış anlamazsanız nerde görev yapıyorsunuz
Bence de öyle olması sizin için de daha iyi olur
Bir okulda gorevliyiz ben başka kuruma giriyorum az kaldı rahatlar
Evet sende rahatlarsın senin için de iyi olur
O yokmuş gibi nasıl hayatımsa öyle yaşıyorum artık
Ama sanki sen biraz ondan etkilenmişsin gibi
Etkilendim kalbim onu görünce deli gibi çarpıyor ama boşuna onuda susturucam çarpmıyacak artık
Biraz zor gibi neden dersen çünkü sen beklentiye girmişsin
Niye unuturum ben güçlüyüm benim için bitti dersem biter kimse vazgeçilmez değil
Öyle de hesabından çıkarmamışsın ki her gördüğünde aklına gelicek unutmak istiyorsan heryeden çıkar bence
Hesabımı silim emin ol o kadar kişinin içinde onun hesabında olmamın da önemi yoktur
Ve yani güçlü biriyim diyorsun ama biraz ona karşı zaafın var gibi
Sen iyi birisin üzme kendini bence mutlu ol karşına daha iyileri çıkar
Ben canımdan çok sevdiğim adamı unuttum sildim sevğilimi yok ettim kalbimde
Yeni bir sayfa eskiye çizik ve kimseden bir beklenti içine girmem diyorsun
Sen dedin ya hesabımı bile silerim ama kimse beni aciz sanmasın o yüzden ne siliyorum hesabımı nede onu çıkartacak acımıyor artık ben çok sevdiğim adam beni köpek yerine koydu onu unuttum onu mu unatamıyacam sadece yanılmışım onu anladım hiç bir zaman kimse beni sevmedi oda dahil
Tamam sakin sana yapılan biraz ağrına gitmiş biraz ön yarılı yaklaşıyorsun öyle düşünme bence bence iyi birisin herkesten çok sen mutlu olmayı hak ediyorsun onun için herşeyi bir köşeye birak ve önüne bak
Bakıcam onun babası öldü ben her zaman yazdım sordum yanlız kalmasın dedim ama bir kere yazmadı bana normal zamanda ha ben ha köpek o yüzden herkeste öyleyim kimse sevmedi beni zor ama alıştım
Ya niye kendine öyle diyorsun bence değerli birisin bende çok değerli birisin böyle şeyler söyleme
Öyle hep beni bulan böyle ben ne yaptım diyorum kimseyi incitmedim kırmadım sevdiğim adam aldattı kırmadım bir gün bile onu kim buluyorsa beni bunun gibi zoruma gidiyor sevilmek niye hak etmedim diyorum bazen
Bence herşeyin en iyisini hak ediyorsun kendine öyle şeyler deme seni kaybeden düşünsün boş ver sevilmenin de en iyisini hal ediyorsun çünkü sen çok iyi birisin
teşekkür ederim Allah razı olsun
Ne demek her hanımefendi çiçektir sende onlardan birisn herşeyin en iyisi seni bulur inşallah
Çok sağolun sizinde öyle ama son sorum sizce hesabım ve o kalsın mı yoksa hesabımı silim mi gidim mi tümden
Bence sil herşeyi yeni bir sayfa ama tekrardan sizi değeriz hissettirecek birini asla önünüze bakın daha iyi biri karşınıza çıkacak emin olun
teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah sizinde öyle rabbim karşınıza iyi insanlar çıkartsın
İnşallah diyelim sizde sağolun unutmayın değerlisiniz ☺️
Sizde öyle 😊
Böyle mutlu olun ☺️