Ben ilk onu arkadaşımın yanında görmüştüm sadece merhaba demiştik ve daha da suratıma bakmamıştı. Çok kendini beğenmiş bulmuştum. Bir kaç ay sonra benden hoşlandığını öğrenmiştim ve arkadaşımızın aracılığıyla konuşmaya başladık. İlk buluşmamızda pek fazla beğenmemiştim kriterimdeki insan değildi. Sadece boyunun uzun alması güzeldi ama beğenmemiştim. İkinci buluşmaya çağırdığında üzülmesin diye kabul ettim ve kirpiklerğ dikkatimi çekmişti. Yine istemiyordum ama 3. Buluşmaya çağırdı yine gittim kendini kötü hissetmesin diye ilk defa sarılmıştık ve kokusu o kadar güzeldi ki. Ve şu an 2 yıllık sevgilim :)
Arkamda duruyordu ama gözümü alıp enseme koymak istemiştim yandan yandan bakmaktan gözüm çıkacaktı yani gözlerimle baka baka yedim resmen çocuğu hahah ham yaptım onu ayaküstü böhühüt gözümü ayıramıyordum bak bak bak bak bak doyamadım yani ay gibi yıldız gibi insanın baktıkca bakası geliyordu bu bahsettiğim bu arada milattan önce bilmem kaçıncı yüzyılda yaşanmış bir olay yani hahah 🤪🤣
Ilk gordugumde konustugumuzda sesinden konusmasindan cok etkilenmistim. Cok dogaldi yani boyle konusurken hic insannlari takmazdirHer seyi anlaatirdi hic gizlisii saklisii olmazdi. Cok guzel gulumserdii. Boyle sıcacık. Bir yanndan asla yuzune gozlerine bakamazdim. ama bir yandan da elimi yanagima yaslaayip saatleerce onu izleyesiim dinleeyesiim gellirdi. Neyse sonra iste küstuk uzatmiyim konusmuyo simdi de
Ne guzel adam diye dusunmustum. Gozume kusursuz gelmisti. Saci, sakali, kirpikleri, gozleri, gulusu, boyu posu her sey o kadar muntazam ki yaradan ne guzel yaratmis boyle demistim 😅
En İyi Cevaplar