Kocam benden korkuyor, nasıl değişebilirim?

Benimde dominant bir yapım vardı eskiden ama şu an biraz daha rahat etrafımdakiler en başta senin gibi yanlışlıkla üzdüğüm insanları üzmemek için daha rahat bir insan olacam dedim kolay olmadı tabi yapıma ters istediğimin olmaması ama insanları kırmak istemediğimden dayandım isteğim olmadığında içim içimi kemire kemire bir kaç kere dayandıktan sonra şunu anladım başka insanların da istekleri var bunu unutmazsan atlatman çok rahat olur öfke sorunun varsa (bende vardı ) bir kere sinirini püskürtmediğinde yavaş yavaş alışmaya başlıyorsun
Ya işte o iç kemirme meselesi çok sıkıntı.. Nasıl dayandınız siz
Zor oldu çok tutamadığım oldu kendimi ama deneye deneye hallettim değişmeye çalıştığımı görenlerde destek olunca halloldu 2 ay içinde
Ya işte ben onu yapamıyorum böyle en ufak şeye sinirleniyorum. Bir de aşırı mükemmelliyetçi biriyim böyle evimde en ufak bir düzensizlikte sinirleniyorum. Eşim de bundan şikayetçi işte daha rahat olmamı istiyor da bilmiyorum nasıl olacak..
Kolay kolay olmuyor tabi değişimi aklına koyduğun an başlıyorsun zaten değişmeye
Haklısınız valla, ben de yapmaya çalışacam.
Umarım yaparsınız her şey gönlünüzce olsun
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun hayırlı geceler 🙏🏻
Sizden de razı olsun hayırlı geceler
Cevap
6Cevap
Zamanla kocan zihnen ve ruhen yorulur, senden uzaklasir. Seninle birlikte geçirdiği zamanlar azalır. Başka şeylere dikkatini verir.
Bir dure sonra yiprandigini ve artık mücadele etmek istemediğini fark eder. O noktadan sonra bir süre duyarsizlasir sana karşı. Seninle sohbet etmek bile onun için yük gibi gelir. En sonunda sonuç boşanma olur.
Öfke problemin varsa meditasyon yapmayı dene seni sakinleştirecek hobiler ve alışkanlıklar edinmeye çalış
Öfke problemim var hem de çok fazla 🥺 Meditasyon çok işe yaramadı keza hobiler de öyle. Her şeyi denedim bir türlü olmuyor..
Bebeğim o zaman profesyonel destek almanın zamanı gelmiş :( İllaki vardır bu problemi çözmenin bir yolu
Evet bence de ama bilmiyorum ki hep kararsızım
Ben konu sahibine tav oldum yarışmacı arkadaşlara başarılar moruk
Derken
Tav= hoşlanmak, beğenmek gibi gibi şeyler
Ya sabır. Git başkasına tav ol kardeşim.
😪🥲 çok geç sana tav oldum ama gidiyorum
Bu huylarından uzaklaşmaya çalış ve herşeyi oluruna bırak biraz relax davran
rolller değişmiş sizin evde bu nasıl koca be
Kurban ol sen ona.
Bu nasıl koca be deme o zaman. Ben aşırı dominant biriyim hepsi bu onda sıkıntı yok bende var.
Yok bak en maçosu gelse de ben böyleyim çünkü hep böyleydim. Erkek gibi kız derler ya aha öyle bir insanım ben. Zamanında erkek dövmüşlüğüm bile vardır da işte şimdi bu huyları bir köşeye bırakmam lazım. Adam benden korkmasın öcü değilim ya.
vay be ne hikaye ama
Korkutma bence
Tamam da nasıl?
İyi davran kibar yani
Yok bak iyi davranıyorum. Ama mesela istemediğim bişey yaptığında hemen sinirleniyorum. İstemediğim bişey aldığında da öyle. Çıldırıyorum resmen öyle söyleyeyim. Yazarken sinirlendim :/
Neden atayım?
Sohbet amaçlı 😢
Pardon da ne sohbeti edecem senle?
tamam özür dilerim
Sıkıntı yok.
En İyi Cevap