Ayrıldık her yerden engelledi. Sonra instagramdan engeli açtı geri engelledi. 2 gün önce sadece instagram engelimi açmış. Bu kişi ne yapmaya çalışıyor? Içim acıyor artık
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ayrıldıktan sonra aranızdaki her şeyin bittiğini ve artık hiçbir yerden iletişim kuramayacağının göstergesidir engellemek, ilişkide.
Ayrıldığınız kişi kendine göre sizi test ediyor büyük ihtimalle çünkü "engeli kaldırsam yazar mi?" gibi düşüncesiyle kişi o tarz bir adım atar. Anlaşılan biraz kafası karışık karşı tarafın...
Ilk engeli kaldirdiginda 1 hafta bekleyip yazdim. Istemedigini soyledi. Bende seni sevdigimi ve kalbimde kalacagini unutma dedim oda peki unutmam dedi. 2 gun gecti engelledi sonra geri açtı. Yazmak istemiyorum çünkü bu beni daha kotu duruma sokabilir.
Dediğim gibi test etmek istemiş hala ona karşı duygularınız bitip, bitmediğini kendince öğrenmek istedi şahsen... Ben sizin yerinizde olsam yazmazdım hatta engellerdim çünkü benim dünyamın onun etrafında dönmediğini gösterirdim. An itibariyle kimse bulunmaz hint kumaşı değil. Kendinizi içten içe yormayın...
Ben ilk defa aşık oldum o yüzden vazgecemiyorum. Kimse icin böyle olmadim. Daha once cok ayrilik yasadim ama bu cok farkli oldu benim için. Test etti öğrendi. Sonra engelleyip geri açtı buda kafami kurcalıyor. Tekrar yazmayi dusunmuyorum aci ceksemde kendime söz gecirmeye çalışıyorum. Ben onun yaptığı gibi engel olayini yapmam farkim olmali.
Ondan farkım olmalı diyerek aslında bir yarış içerisine kendinizi sokmuş olmaz misiniz? Aman bunu yaptı ben yapmayın, aman şunu yaptı yapmayın çünkü ondan bir farkım olsun. Siz karşı tarafa ondan farklı olduğunuzu gösterme çabasında misiniz yoksa kendinize mi gösterme çabasında mi? Siz kendinizi biliyorsunuz, neyi ne amaçla yaptığınızın farkındasınız o yüzden kimseye aranızdaki farkı gösterme içerisinde olmanıza gerek yoktur. Karşı tarafın duyguları karışık ya da sizin ona gösterdiğiniz alaka hoşuna gittiği içinde bu tarz davranışlar içerisinde de olabilir. Âşık olabilirsin ama aşığım diye kül köle olacakta değilsiniz. Bir müddet görmezden gelin bakalım o zaman ne olacak...
Bir müddetten kastınız nedir mesela? Ne kadar zaman geçmesi gerekiyor.
Ne kadar zaman geçmesi gerekiyor ise o kadar çünkü net bir şey diyemem. Ama mesela aradan 20 gün geçmesine rağmen karşı taraftan hala bir tik yoksa ve aynı şeyleri tekrar ediyor ise umut etmeyi birakmalı ve önünüze bakmalısınız.
Anladım teşekkür ederim yorumların için. Bekleyim. Çünkü hiç beklemedim hep çabaladım. Bu sefer belki değisir
unutmaya çalışıyor kalbine söz geçiremiyor usta, bağlanmış, bi kere görsem yeter modunda şu an bence
Dönme ihtimali var mi sence?
tam olarak neden ayrıldınız bilmiyorum ama oluru varsa bi şekilde geri döner zaten
Kalbini kırdım ozur diledim 2 aydir cabaliyordum. En son ki engelleyip acmasindan sonra hicbir sey yapmadim. Konustugumda da istemiyorum diyordu
dönebilir de donmeyebilir de usta muamma, bir de tamamen o anki ruh haline bağlı, ipler onun elinde gibi bir şey
Evet Şu an onun elinde ipler. Bekliyorum sessizce
Ayrılmış olsada yokluğa alışmak zaman alıyor merak ediyor bakmaya çalışıyor haber almaya çalışıyor
Geri dönme ihtimali olabilir mi?
Kişiden kişiye değişir aslında eğer çok büyük bir şey yoksa ortada ve sende görüşmek istiyorsan bir bahane ile soru sorabilirsin rahatsız ettim ama bunu sormam lazimdi gibi
Biraz yumusatabilir ortamı
Aklının hala sende olmasını fırsata çevirmek senin elinde
Engelleyip actiginda bir hafta bekledim ve mesaj attim. Istemedigini söyledi bana. bende ozur dileyip guzelce seyler soyledim. Onu sevdigimi ve kalbimde kalacagini unutma dedim peki unutmam dedi. 2 gun gecti engelledi sonra geri açtı.
Gurur yapıyor ama sevdiğini barışmak istediğini söyleme ters tepmesi normal
Biraz daha zaman geçsin dediğimi yap sen bir şey sor ama ilişkiniz ile ilgili olmasin
2 aydır neler yaptım ama inan ki çok yoruldum. İstemediğini söylemesi çok üzdü beni. Kendimi unutturmak istemiyorum ama yazmaya da gönlüm el vermiyor. Ne kadar zaman geçmeli ki? Tekrar engellerse bir daha açacağını düsünmüyorum ,
Ne sormam lazım
Rastgele bir şey ortak bildiğiniz bir şeyin yeri nerdeydi ya bulamadım rahatsız etmeyin diye çok aradım ama bulamadım aklıma sen geldin diyebilirsin