2 aydır sevgiliydik. Aşırı anlayışlı biriydi. Bana demişti ki yıllardır aradığım hayal ettiğim kız her konuda sensin. Ama 2 hafta önce bitcoin de 60 bin TL batırmış. Ailesi bilmiyor. Borcun aylık ödemesi 3bin. Aldığı maaş 5bin. Eve de destek oluyor falan. Ailesine anlatsa arabayı satarlar ama onlara bunu yapamam hem üzülürler hem araba hep lazım diyor. Ben bu durumdayken nasıl sana ilgi göstericem nasıl ilgim sende olucak diyor. Seni üzerim diyor. İçim rahat etmiyor. Çok düzgün bir insan kendisi ve sırf borcu yüzünden ilişkisini bile bitirip kendini eve hapsediyor. Kendini yiyip bitiriyor. Bende bunu bile bile hayatıma mutlu devam edemiyorum. Söyledim üstesinden geliriz bunun dedim. Seni kendi mutsuzluğuma çekemem diyor. Bende dedim ki sen yokken daha mutsuzum ben
Borcu var diye ayrıldı seviyorum tam aradığım gibi biriydi. Unutamıyorum ne yapıcam canım acıyor?
Hımm bu adamla olmaz Demet. Kumar bağımlısı tatlım.. iyi ve duygusal olabilir.. seni çok da seviyor olabilir sen de onu çok seviyor olabilirsin.. Ama benim fikrim.. bu adam sorumluluğunu alamaz senin. Zaten kendisi de söylemiş aslında bunu... Ayrıca en ufak şeyde böyle yıkılırsa sen daha çok üzülürsün.. ısrar etme. Bekle 30 gün geri çekil. Eğer seni seviyorsa da bir şeyleri toparlayıp gelecek çaba gösterecektir ikiniz için.. çünkü ilişki "biz" olmaktan geçer. "Ben" değil. Asla. Asla.
0
7 Yorumla
Soran
11 ay
Kendisi 4 yaş büyük benden. O kadar aradığım bir insan ki. İnanılmaz anlayışlı. Çok mantıklı konuşan kız çevresi olmayan kendi halinde biri. Cidden sevmiştim
Anlıyorum seni.. şuanki konuşmandan ne kadar üzgün olduğunu da hissediyorum.. Ama sana bu adamın şu videosundan başlamanı öneriyorum. Birebir uygula. Kaybetme korkusu yok onun belli zaten ! Sen şansını dene.. 30 gün kuralını uygulamalı ve şunu izlemelisin https://youtu.be/XVnS9At6858
İnanmıyorum mesaj attı. İstersen bir süre deneyelim bakalım ne oluyor ama ben herşeyi açık açık söyledim. Bundan sonrası senin sorumluluğun dedi. 2 işte falan çalışacak artık zamanı ve parası az olucak
Sen sürekli diken üstünde mi olacaksın? O gün gelince ben sana söylemiştim deyip kenara çekilecek.. o zaman ne yapacaksın? Bunları iyi düşün.. daha çok baglanacaksın bebeğim bak zamanla
Fena adammış bak bende beğendim merak etme borcunu öder ve sonra döner sana geri ama biraz kafasını temizlemek dikkatini toparlamak istiyor sen biraz zaman ver.
Bak şimdi açık olup tarafsız yorumluyorum. Bir insanın sevdiğine en çok ihtiyaç duyduğu an kötü zor zamanlardır çünkü o an insan kendini yalnız hisseder ve destek arar ama görüyorum ki bu zamanda sana sımsıkı sarılmak yerine aksine itmiş , ilişkiyi bitirmiş buna anlam veremiyorum senden ricam vaktin varsa biraz sohbet edelim mi konuyu gerçekten merak ediyor ve en başından senden dinlemek istiyorum
En İyi Cevap