Açılmalı mıyım o da benden hoşlanıyor mudur sizce?

Üniversite öğrencisiyim. En yakın arkadaşım bak bu benim ortaokul arkadaşım diye bir çocuğun fotoğraflarını göstermişti. Neyse fotoğraftan etkilenmiş takibe almıştım onu. Ama 10k falan takipçisi vardı beni görmedi geri takip yapmadı. Ben 1 ay kadar böyle takipledim bunu. İşte nereye gidiyor ne tür hikayeler atıyor vs. Çocuk dışarıdan inanılmaz egoist görünüyor ama hikayeleri çok eğlenceli mizah anlayışı iyi. Neyse kankam fark etti sürekli çocuğu izliyorum. Dedi ki ben sizi buluşturayım. Utanırım olmaz dedim. Çünkü çocuk yakışıklı ben orta tipliyim. Allem etti kallem etti bir araya getirdi bizi. Ama ortam epey kalabalıktı. 11 kişi onun tayfa 7 kişi de bizimkiler. Çocuk kankamla epey samimi konuşuyordu işte anılarından falan bahsedip gülüyorlardı. Ben de normalde çekimser değilim ama çocuktan epey utanmış kendi halimdeydim. Neyse sigara döndü arada. Ben kullanmıyorum. Herkes şamata gırgır konuşuyor ben telefonla oynuyordum. Çocuk bana sigara uzattı. Sağ ol kullanmıyorum dedim. İlk olsun sıktık mı seni akşamdan beri somurttun durdun dedi. Estağfurullah falan dedim hemen. Arkadaşım da mal hemen atladı dedi siz Bengisu'yla bir tanışsanıza Bengisu seni çok beğendi vs. (Adım Bengisu) ben utançtan kızardım. Çocuğun arkadaşları da bir imalı bir şeyler dediler çocuğa. Çocuk önce güldü sonra susturdu bunları. Ayrı bir köşeye geçtik belediyenin böyle çiçek ektiği mermer gibi şeyler olur ya onlardan birine oturduk. Ben sus pus oldum konuşamadım. Çocuk ben seni bir yerden anımsıyorum dedi. Sonra sen spor yapıyorsun tiyatro kulübündesim dimi dedi ben şaşırdım. Hesabım herkese açık ama baktığını bilmiyordum. Sonra konuşmaya başladık. Her şeyle alay edebilen eğlenceli biri 2 aydır da konuşuyoruz. Okula almaya geldi birkaç kere. Arkadaşları dalga için bana grupta yenge demeye başladı. Sizce o da benden hoşlanıyor mu açılmalı mıyım? Arkadaş gibi konuşuyoruz şu an resmen. Bana bir akıl verir misiniz rezil olmak istemiyorum.

Konuşmalarımız böyle