Nisanlim bana kötü davraniyor?

Merhaba arkadaslar sizinle konusmak istedigim bi konu var kimseyle konusamadigim benim nisanlim gecmisi iyi biri degil ve cocugu var eski nisanlisindan ben bu insani herseyine ragmen kabul etim kendimde hic bir erkek le konusmus biri degilim kendisi ilk erkek arkadasim ve onunlada Nisanladim. Biz nisanlanali 9 ay oldu 6 ay sonrada dügün olcakti. Ben kendisinden ayrildim cünkü bana hic deger vermiyo ilgi hic göstermiyo sürekli oyun oynuyo oyun oynarken telefonu kapatiyo ben ulasamiyorum herzamanda herseye hazir bi cevabi var. Ama konu bana gelince ikidebir kisitliyo bunu yapamzin sen kadinsin vesayre. Beni mesela simdiye kadar ne bi cafe veya Restaurant getirdi o kadar merak etmeme ragmen cevabida hep su daha cok zaman var sen ne merakli bi insansin. Ve beni tam ayrilmak üzereyken gece bi kadinla butün gece oyun oynarken bel alti konusup beni aldati ( bu kadin bana ulasip butün ses kayitlarini yoladi) ve cevabi daha sonra buydu biz birlikte degildik birlikte olmamiza ragmen, intikam aldim ve aldatma olarak gecmiyormus. Ve benim herseyimde hata bulan bi insan hic kötü birsey yapmama ragmen. Bu insanin sizce amaci neydi? Biz Şu an ayriyiz ben ama bu insandan nasil komple uzak dururum silerim onu lütfen yardimci olursaniz sevinirim Allah razi olsun simdiden
Nisanlim bana kötü davraniyor?