Namaz kılmak vazifemiz yapmamamız gerekenler varken yapmamız gerekenler de var. Bahsettiğin durum çok üzücü bir şey. Orasını artık Allah bilir ama ben gerçekten kalpten teslimiyet yaşayan insanın günahtan kaçındığını düşünüyorum. Bazen farkında olmadan nefsine insan uyabilir büyük şeyler yapmayı kast etmiyorum tabi ama kaçınırlar. Kaçınmayan imanını kalbini sorgulamalı. E tabi iman dışında ahlak ve karakteri de unutmamak lazım
Kızlar Ne Diyor
O adam k1nsızdır abi, sütü bozuktur onun, haram olması bu devirde kimseye işlemiyor kusura bakma ds
Aynen öyle kimse haramı dinlemiyor zaten kızı erkeği fark etmiyor aldatan aldatana
Aynen öyle
Şeytan vesvesesi ve nefis. İnsan ibadetten güzel ahlaktan uzaklaştıkça böyle şeylere ilgisi artar.
Bence alakası yok namaz kilani da öyle ilgisi çok bu tür şeylere hatta daha fazla ilgisi
Bak bedenin namaz kılarken ruhun kazık gibi ayaktaysa o namazın kötülükten alıkoyması mümkün mü?
Hayır alıkoymaz ama bakıyorum gerçekten namaz kılanlar çok fenalar her şey yaşıyorlar soruyorum o ayrı bu ayrı diyor bana şok oldum
Namaz kılmak vazifemiz yapmamamız gerekenler varken yapmamız gerekenler de var. Bahsettiğin durum çok üzücü bir şey. Orasını artık Allah bilir ama ben gerçekten kalpten teslimiyet yaşayan insanın günahtan kaçındığını düşünüyorum. Bazen farkında olmadan nefsine insan uyabilir büyük şeyler yapmayı kast etmiyorum tabi ama kaçınırlar. Kaçınmayan imanını kalbini sorgulamalı. E tabi iman dışında ahlak ve karakteri de unutmamak lazım
Haklısın çok güzel yazmışsın yüreğine sağlık insanin nefsi insana çok şey yaptırıyor ne yazık ki
İnan bana insanın nefsi şeytandan daha güçlü.
Hmm kişiye göre değişiyor bence her insanın istek arzuları bir olmuyor
Her zaman böyledir bu. Araştırabilirsin. Ve nefsi de en iyi terbiye yöntemi açlıktır.
Doğrudur haklısın 👏
Valla ben haram yapmıyorum sozlumle yapıyorum zaten dini nikah var
Hmm yani şu an sözlün var ilerde yapmak istesen yapar misin 😃🙈
Neyi yapmak istese
Ten uyumu olmuyor beli zamandan sonra farklılık istiyor
Yok ten uyumu var ben sözlüme hem aşığım hem cinsellikte doyuyorum
Ne güzel umarım hep böyle olur bir ömür mutlu olursun Herkese nasıp olmaz sevdiği kişiyle evlenmek
Şeytandan
İnsanlar da seytanlasmis bence onlarda istiyorlar😃
Şeytan sadece yap der. Insanın iradesine müdahale edemez. O yüzden asıl şeytan insandır Çünkü kötülüğün kaynağı odur
Aynen öyle haklısın biz insanlar çok şey yapıyoruz ama 😃
Bence zevkli değil
Hmm denedin mi aşırı zevkli ve heyecanlı 🙈😃😃
Denemedim böyle şeyler de yapmam iğrneç
şu an iğrenç geliyor sana böyle ilgini çeken biri olsun bak nasıl güzel gelecek 😃
Zannetmiyorum böyle bir şey oldu çübkğ birini severken başkası da yazıyordu ve iğrenç geldi
Olmadığını nereden biliyorsun
Hmm oldu diyosun👏😃
Olmuş olabilir tabiki hayat senin ama zevkli geliyor ya da bana geliyor ve heyecanlı 🙈😃
Bir şey yapmadım yapsam yapardım iğrençti sadece
Hmm evli misin sen peki neden iğrenç geldi ki başka birini sevdiğin için mi o kişiyi beğenmediğin için mi
Aldatmak iğrenç bir şey evli değilim. Arsızlık edepsizlik ne ara zevkli oldu
Baksana aldatan aldatana zevkli olmasa neden yapsınlar sence merak ediyorum yanlış anlama soruyorum ya da istekleri mi farklı