Aşk İlişkileri Sessiz kızlar hakkındaaa? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Hep uzak mı durursunuz dostlar merak ettim. Yani illa çok konuşkan mı olmalı hoşlanacağınız kişi? Sessiz bir kız olarak soruyorum dkwldlld Sessiz kızlar hakkındaaa? Cevap Yaz 5 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
iaccrestian Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% 11 ay Sessiz olması sorun değil de bir yere kadar açmaya çalışırım sonrası hem yorar hem sıkar 0 1 Yorumla Soran 11 ay Doğru diyon ben de sevmem benim gibi galiba Yorumla
selim2334 Takip Et Xper 3 Yaş: 22 11 ay Eski sevgilim ilk sevgilim kendisi çok sessizdi içine kapanıktı ama aldattı maalesef çok sevmem 0 0 Yorumla
Jealous_14 Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 99% 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Tam tersi sessiz insanlara daha çok ilgi duyuyorum 0 2 Yorumla Soran 11 ay Anaa bizi de seven varmış duygulandım Yorumla Jealous_14 11 ay Ben daha çok önemsiyorum sessiz insanları kendim de sessiz sayılırım Yorumla
Pandamsı_642 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Sessiz kızları hiç sevmiyorum 0 32 Yorumla Soran 11 ay Woaowo çok ani ve ağır oldu Yorumla Pandamsı_642 11 ay Ve onların hepsi beni buluyor ben anlamıyorum ya keçinln sevmediği ot dibinde bitermiş hesabı Yorumla Pandamsı_642 11 ay Sevmek zorunda mıyım? Yorumla Pandamsı_642 11 ay Açık açık söylüyorum. İşte Yorumla Soran 11 ay Sen çok dolmuşsun reis ya sjsldm napalım konuşacak bişe gelmiyo aklımıza:( Yorumla Pandamsı_642 11 ay Sizin yüzünüzden benim de gelmiyor artık deli ettiniz beni Yorumla Soran 11 ay Lan sakin ol yıllardır bu soruyu beklemişin. Ayeıca çoğu kız konuşkan Nası buldun bizim tayfadan o kadarını Yorumla Pandamsı_642 11 ay Çekiyo sanırım bilmiyorum. Soruyla alakası yok kızların çoğu gıcık ediyor beni ya Yorumla Pandamsı_642 11 ay Çoğunu engelliyorum zaten hoşuma gitmeye başladı Yorumla Soran 11 ay Djsşdmsşcmdlld ay allam sana yatmadan önce ruh eşini bulman için dualar edecem Yorumla Pandamsı_642 11 ay Ruh eşi ne mk ya benim ruhum kaybolmuş sen ruh eşi diyosun. Yorumla Pandamsı_642 11 ay Sen kendine dua et 🥰 Yorumla Soran 11 ay Lan yürü git mk enerjimi yedin biz de mutsuzuz ama sataşmıyoz birilerine Yorumla Pandamsı_642 11 ay Bana gerçek hesabını göster de sana da engel atayım 1 kişi de olsa Allah bereket versin Yorumla Soran 11 ay Kendine dua et yazmış bir de djslxmdö ederim tabi canım kendim hep ederim Yorumla Pandamsı_642 11 ay Enerji mi vardı sende hahaha Yorumla Soran 11 ay Sjşsmdşsfmdlfmdldl asla vermem peşini bırakmıcam Yorumla Pandamsı_642 11 ay Anca peşimden koşarsın 🤣 Yorumla Soran 11 ay Vardı tabi sessizim diye enerjik olamıyom mu Yorumla Pandamsı_642 11 ay Evet olamıyon islflg mal gibi duruyosunuz uzaktan Yorumla Soran 11 ay Koşucam evet aşık oldum pandamsı_642 kullanıcı adın çok etkileyici Yorumla Pandamsı_642 11 ay Hahahaha komik şeyy Yorumla Soran 11 ay Bu kırıcıydı :/ Yorumla Pandamsı_642 11 ay Ağzımla gülmedim ama şdkfşdlgg Yorumla Pandamsı_642 11 ay Eee kibar oldukta noldu? Sevilmedik. Bir de kaba olmayı denemek lazım. Kırılan değil de kıran olucam üzgünüm. Yorumla Soran 11 ay Sağol şanslı kişi yine ben oldum yok abi insanlar gerçekten kötü Yorumla Pandamsı_642 11 ay Sadece sen değil çoğunuza böyle olucam. Yorumla Pandamsı_642 11 ay Beni bu hâle getiren yine sizlersiniz üzgünüm. Eden bulurrrr Yorumla Soran 11 ay Dünyanın en kötü kararı hayatında başarılar sana. Bütün modumun içine ettin Yorumla Pandamsı_642 11 ay Hiçte kötü bir karar değil, çoğunuz hak ediyorsunuz. Yorumla Soran 11 ay Ya he tamam benimle daha fazla konuşma Yorumla Pandamsı_642 11 ay Hahaha öyle yapcam zaten Yorumla
wesaygoodby Takip Et Guru Yaş: 23 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. bana daha çok hitap ediyor çok vıtvıt çekemem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sessiz olması sorun değil de bir yere kadar açmaya çalışırım sonrası hem yorar hem sıkar
Doğru diyon ben de sevmem benim gibi galiba
Eski sevgilim ilk sevgilim kendisi çok sessizdi içine kapanıktı ama aldattı maalesef çok sevmem
Tam tersi sessiz insanlara daha çok ilgi duyuyorum
Anaa bizi de seven varmış duygulandım
Ben daha çok önemsiyorum sessiz insanları kendim de sessiz sayılırım
Sessiz kızları hiç sevmiyorum
Woaowo çok ani ve ağır oldu
Ve onların hepsi beni buluyor ben anlamıyorum ya keçinln sevmediği ot dibinde bitermiş hesabı
Sevmek zorunda mıyım?
Açık açık söylüyorum. İşte
Sen çok dolmuşsun reis ya sjsldm napalım konuşacak bişe gelmiyo aklımıza:(
Sizin yüzünüzden benim de gelmiyor artık deli ettiniz beni
Lan sakin ol yıllardır bu soruyu beklemişin. Ayeıca çoğu kız konuşkan Nası buldun bizim tayfadan o kadarını
Çekiyo sanırım bilmiyorum. Soruyla alakası yok kızların çoğu gıcık ediyor beni ya
Çoğunu engelliyorum zaten hoşuma gitmeye başladı
Djsşdmsşcmdlld ay allam sana yatmadan önce ruh eşini bulman için dualar edecem
Ruh eşi ne mk ya benim ruhum kaybolmuş sen ruh eşi diyosun.
Sen kendine dua et 🥰
Lan yürü git mk enerjimi yedin biz de mutsuzuz ama sataşmıyoz birilerine
Bana gerçek hesabını göster de sana da engel atayım 1 kişi de olsa Allah bereket versin
Kendine dua et yazmış bir de djslxmdö ederim tabi canım kendim hep ederim
Enerji mi vardı sende hahaha
Sjşsmdşsfmdlfmdldl asla vermem peşini bırakmıcam
Anca peşimden koşarsın 🤣
Vardı tabi sessizim diye enerjik olamıyom mu
Evet olamıyon islflg mal gibi duruyosunuz uzaktan
Koşucam evet aşık oldum pandamsı_642 kullanıcı adın çok etkileyici
Hahahaha komik şeyy
Bu kırıcıydı :/
Ağzımla gülmedim ama şdkfşdlgg
Eee kibar oldukta noldu? Sevilmedik. Bir de kaba olmayı denemek lazım. Kırılan değil de kıran olucam üzgünüm.
Sağol şanslı kişi yine ben oldum yok abi insanlar gerçekten kötü
Sadece sen değil çoğunuza böyle olucam.
Beni bu hâle getiren yine sizlersiniz üzgünüm. Eden bulurrrr
Dünyanın en kötü kararı hayatında başarılar sana. Bütün modumun içine ettin
Hiçte kötü bir karar değil, çoğunuz hak ediyorsunuz.
Ya he tamam benimle daha fazla konuşma
Hahaha öyle yapcam zaten
bana daha çok hitap ediyor çok vıtvıt çekemem