Hicbir seye odaklanamiyorum, aklindan cikmiyor uzaklasamiyorum cunku ayni yerde calisiyoruz ne yapacagimi bilmiyorum artik onu stolklamaktan cok yoruldum kendisi cok az konusan icine kapanik biri bana karai sonradan birsey hissetse bile acilacagini dusunmuyorum bende cok utangacim acildiktan sonra 2 kere cagirdim mazeret uydurmustu ama Şu an aramiz iyi yakiniz daha hoslaniyor mu yoksa arkadas olarak mi goruyor nasil anlarim
Güncellemeler
11 ay
20li yaslardayim bilginize
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aynı ortamda bulunmak zorunda olduğun kişilere reddedilme ihtimalini gözünde bulundurarak asla teklif etme. Her zaman reddederse nasıl göz göze gelicez diye düşün.
Yok oyle bir sey yav. goz goze gel, hic bir sey yokmus gibi davran. Bak nasil gicik oluyor kiz. Dezavantaji avantaja cevirmek gerek. E bu da tecrube tabi :)
Universite 1. Sinifta basima geldi. Reddedileim. Hic de bir sey olmadi. Senelerce birlikte okuduk, arada hala gorusuyoruz. Aklima bile gelmiyor o olay.
erkek sinirlenebilir. Ben ariyorum sen nasil qcmiyorsun diye. Kadinlar, bu nasil acmaz, beni istemiyor mu? Uhuhuhu Ne yaptim ben diye panik oluyor. Erkekler farkli tepki verebilir. Ama genel kaide, kacan kovalanir cogu zaman isler.
Tamamdır cokkk teşekkürler😌
Hayirlisi olsun hakkinda :)
Abicim kız sana sadece tek bir şekilde bağlanır nasıl olur bu soyliyim mi?
Nasil
Bak ben kadın olarak hemcinslerimin nasıl tepki vereceğini nasıl hissedeceğini bilirim. Kızla bağlantıni olabildiğince aza indireceksin kız dicekki bu muydu ya bana daha 1 ay önce seni seviyorum diyen olacak. Onu görünce o yokmuş gibi davrancan ama kasmadan. Konuşurken de aranızda o konuşma hiç gecmemis gibi davran. Kız bı sasircak. Sonra eğer bir tık bile gönlünü sana kaydırma ihtimali varsa o gönül kayar haberin olsun. O seni düşünmeye başlar. Resimlerini falan beğeniyosan begenme. Hikaye atiyosa 3 tane 2sine bak 1ine bakma falan
Sonra sevgili olurlar ve kız tekrar soğur ;//
Diger alternatif de kizla cok yakin olacaksin. Hayatinin merkezine gireceksin. Uzun sure boyle devam edecek. Birlikte vakit gecireceksiniz. Ihtiyaci oldugunda seni arayacak falan. Sonra yavas yavas cekeceksin kendini. Baska bir kiz uyduracaksin gerekirse kafandan. Sensizlik ona koyarsa tipis tipis gelir
@vitalife bak buda çok iyi 😂👍🏻 sen ikisni de karıştır ortaya bisiler çıkar işte
Bunu bana yillar yillar evvel bir arkadas aoylemisti benden buyuk. Anlamamistim. Yas da kucuktu o zamanlar sabirsizdim. Cok iyi taktiktir ama bu.
Bir kiz arkadasim vardi, bir aksam, biz bu aksam kiz kiza taksime gidicez falan dedi. Her gun de birlikte cikardik. Neyse, sen misin oyle diyen, aksam mac izlemeye gittim. Telefonu da almadim yanima. Oooh mesajlar aramalar. Delirmis hatun. Aksam happy endingle bitti :)) erkekler azicik kafayi calistirip, abazaliklarini bir kenara birakabilseler neler olacak da…
@vitalife bu olayın aynısı erkekler içinde geçerli olur mu?
Ana mesaja yanitlamisim pardon. Oraya bakabilir misin cevap icin.
Bence kafaya takma bile
Seni unutmuş bile iplemiyor