Her kesim bir kırılma noktası vardır işte capkininda kırılma noktasını bilen kadın onun işini bitirir.. Bütün mesele sunuş meselesi..Çok ateşli görünüp yaklaştırma yan, hani opturmem olursun aşkımdan sarkusi gibi.. Nasıl olta ucunda ki yemi yemek için atılan balık oltaya yakalanır işte çapkında öyle yakalanır..
Merak ettigim sey normal erkekler varken neden çapkın erkek ilgilendiriyor seni çok saçma düşüncen ama ileride öyle birine denk gelirse aldatirsa veya kötü davranirsa görürürsün gününü, ondan sonra anlarsin iyi erkeklerin degerini sinir bozucu bi soru ya birilerinin düzelmesini beklemek yerine hazir iyi varsa iyiye gitmek varken bazi insanlar kendine dert ariyor sanırım üzüldüm sana
Ne zaman yolun sonuna yaklaştığını hissederse o zaman evlenir. Tabiki çapkınlık yapmaya devam edecektir, f. hiseler (kadın/erkek) hiç bir zaman sağlam bir yuva kuramaz.
Çapkınmı evdeki karısını aldatan ya da sevgilisini 2 3 tane kızı aynı anda idare eden bu gün buna çaktım öbürgün buna çakıcam diyip kızları ardaşlarına gösterip dalga geçen vasat arkadaşlar danmı bahsediyorsun
Haha aslinda onlar midesizin tam kendisi ben kendisinin farkinda olan ama aşık olmayan iliski olduğundada iliskisine bağımlı olmayan erkeklerden bahsettim
En İyi Cevaplar