Ayrıldığınız sevgilinizden intikam alır mısınız?

Hiçbir şekilde parmağımı dahi oynatmam ben. Bitmişse bitmiştir, zaten sonucunda yeterince yıpranmışımdır. Bir de intikam alayım diye ne kendimi yorarım, ne de onun için bu sebepten olsa bile çaba sarf ederim...
şu an geri gel özledim dese gideceğim üstünden 1 yıl geçmiş sevdiğimi hala aklımdan atamamışım intikam mı imkansız. Bir zamanlar deli gibi sevdiği sevgilisinin hakkında sonradan kötü konuşan ya da intikam almaya çalışan insandan hayır gelmez. İki medeni insan gibi ayrılmışlarsa tabi. Aldatma gibi durumlar için bu söylediklerim söz konusu değildir böyle bir tecrübem olmadığı için yorum yapamam o konu hakkında.
Cevap
61Cevap
Ahahaaa 😂
Çok fena alasım vardı da yapmadım
Arkadaşım arabasını çizdi 😂😂
İntikam alıp almamam ruh halime göre değişir ya. Eğlenmek istersem ve sinsi bir haldeysem eğer, intikam alabilirim
Normal bir ayrılıksa haddimi bilirim..
Ama kırıldıysam zile basmak kesmez, camı çerçeveyi indirim..
Ayrılmadan önce alıyorum ve sonra ayrılık oluyor. Böyle daha zevkli, daha tadında oluyor.
Yok ya asla ben intikam alamam bir zamanlar değer verdiğim kadına bunu yapamam ki
Bir zamanlar sevdiğim adamdan niye intikam alayım. Ayrıldıysakta öyle gerekmiş demek. Saygıyla geçmişime gömerim
Hayır umrumda bile olmaz olmuş bitmiş ayrılmışız neyi uzatıyor
Allah bildiği yapsın banane
Bitmişse bitmiştir. Gururumuzu niye hiç edelim..
Hayır bana göre değil
Kalan kalmıştır , biten bitmiştir. Neyin intikamını alacağım ki. Ayrıldıktan sonra çirkinleşen insanlardan nefret ediyorum. Hele de bu evli çiftler olursa. Adam çocuğunun annesine, annesi babasına neler saydırıyor. Neyse bak tansiyonum fırlayacak şimdi. Daha önce hiç fırlamadı ama olsun yine de ilke sebebiyet vermeyelim :)
Hayır almam ne uğraşıcam ben onunla bensizlik ona yeter bela olarak zaten 😎😎😀😀
😂😂😂 canim ben
buradan bir arkadaşın başına gelmişti..
korona olmuş 6 ay önce bıraktığı kız arkadaşı, kız temaslılara bunun adını vermiş, altı aydır görüşmemelerine rağmen :)
Zamanında lastik mi patlatmadık geceleri Süveydacım
Ama çok tatlı değil mi 😂ne kadar masumca bir intikam
Hayır intikam almam. Ne yaparsa yapsın ister yalan ister aldatma isterse sıkılıp terketsin. Biten bitmiştir intikam almakla uğraşmam.
Uğraşmam.. Değmez ya vaktime yazık.. Benden sonrası zaten en büyük intikam olur ona her kimse. Keyifli geceler..
Hayır , almam. Bittiyse engeller gecerım. Yolda görsem selam vermem. Kısaca yok sayarım.
Ama güzel kankaları varsa olabılır 😂😂
Hayır, benden ayrıldığında ondan intikam alamayacak kadar çok seviyordum onu.
İntikam iyi bir şey değil Mathilda, inan. Unutmak daha iyi.
İntikam almam.
En İyi Cevap