Güncellemeler
+1 yıl
Nazara inaniyorum girdiğim ortamlarda aniden enerjim düşüyor sağlığım gayet yerinde ama. Ve bazen insanların bakışlarına denk geldiğimde alnımda ciddi bir ağrı oluyor. Nazara inanmazdim ama beni mahvetti yıllardır. Özellikle fesat insanların bakislari anında düşürüyor vücudu hasta gibi oluyorsun
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
kıyafetlerini ters katlandığın için
Aaa bunu ilk defa duyuyorum ciddi mi yoksa dalga mı geçiyorsun. Çünkü bazen cok yorgun geldiğimde ters katlarim 😏
yaşlılar öyle der
Birisi büyü yapmış olabilir
Büyü gibi bir sey gerçek mi olabilir mu yani, bana niyeyse pek inandırıcı gelmiyor. Ama nazar farklı. Kötü enerjisi olan kişinin bu enerjisini aniden kişiye yoneltince karşı taraf düşüp bayılır bile.
Büyü gerçek çocum
Bunu nasıl ispatlayabilirsin
Kim neden bana veya sana büyü yaptırsın ki Kim ugrasicak öyle bir şeyle herkes kendi hayatinda
Sana bunu ispatlarım çocum ve fakat yanımda olman gerekir. Kim neden benimle uğraşsın? Ben hayatını bu kötü enerjilerin etkisinde geçiren biriyim ve benimle uğraşan kişinin neden bunu yaptığını da biliyorum ve ispatım da var ve kesin
Nasil bir ispat anlat o zaman merak ettim
Ayrıca Bakara suresi 102. ayeti okumanı tavsiye ediyorum sana ister inan ister inanma ve birisi seninle neden uğraşır? Ya senden nefret ediyordur ya da çok seviyordur! Büyü, kötü enerjileri bir insanın hayatını mahvetmek için yönlendirme olayıdır. Aklını, hayatını, duygularını bağlayacak güce sahiptir ve bunun farkında olmadan yaşayan milyonlarca insan var. Ben farkında olan biriyim. Ayrıca enerji evrenin temelini oluşturur bu enerjiler sen kabul etsende varolan ve varolmaya devam edecek olan unsurlardır. Beynini bir olayın olması için yoğunlaştırdığında o olayın gerçekleştiğini görmen kuvvetle muhtemel ve sen beyninin çok az bir kısmını kullandığın için bu enerjilerin farkında değilsin
Hiç kimse kendi hayatında değil, bakmayı öğrendiğinde gerçeği görürsün, sen şu an bakmayı bilmiyorsun evlat.
Beynimin çok az bir kısmını mi kullanıyorum 😄 arada bir üni sınavına girdiğim son girdigimde 2bucuk milyon kişiden 4 bininci oldum. Manevi anlamda diyorsan hislerimde kuvvetli. Olaydan az bir süre önce bir çok şey elimde olmadan içime doğuyor. En son bir arkadaş kocası ve çocuklarıyla foto paylaşmıştı. Baltim ve adamın bakislari sanki hayattan kopmuş gibiydi bir tuhaflık sezdim. Sonra konduramadim çocukları var dedim kapattım foto yu. Bir iki gun sonra adam düştü ve 1 hafta kadar komada kaldi ve vefat etti
Zamanında bu tarz seyleir çok merak ederdim ama işin içine girince menfaatçi paragöz hoca kılıklı insanlar gördüm büyü gibi bir şeye inancımı kaybettim zaten mantıksız
Sana bir şey söyleyim o zaman, sınavda 4 bininci olman hiçbir şey ifade etmiyor! Senin için beynini kullanmak bu mu? Birilerinin dikte ettiği bilgileri başarıyla cevap kağıdına işaretlemek. Sen beynini kullanmayı çok yanlış algılamışsın evlat
Kuru yer bırakmıyosn dimi
Kararlarını gözden geçirmelisin bence?
Ne açıdan
Nerede hata yapıyorum acaba
Çünkü bence her konuda yanlış kararlar veriyorsun ve bu da doğal olarak hayatını etkiliyor
Kaderimdeki tek rolüm hayırlısı buymuş demek. Her sye benim dışımda gelişiyor. Tuhaf bir sekilde
Alakası yok her şey kişinin kendinde biter hayatın hakkında birşeyler bilseydim daha iyi yardımcı olurdum
O zaman bir özet geçeyim, 4 yıl önce evliydim ve o kadar vefalı o kadar fedakar işten gelip temizlik çeşit çeşit yemekler yaptım, bir süre sonra eski eş azdı kudurdu sebebpsi yere kavgalar çıkarttı çok büyük belalar açtı başıma boşandım. Şimdi bir okula tayinim çıktı burada yıllarca kalırım dedim daha önce hiç yapılmayan resen atama yapıldı ve okulun yanına ev tuttuğum halde simdi uzak bir okula gitmek zorunda kaldim. Bari evi taşımam düzen bozulmasin dedim kombi bozuk kullanılamaz halde ev sahibi yenisini almıyor. Altta huysuz yaşlı bir kadın sürekli benimle uğraşıyor huzurum yok buradan da taşınmak zorundayim. Bunların dışında gün içinde başıma gelmeyen kalmıyor son 4 yıldır.
Ha girdiğim ortamlarda da mobinge maruz kaldım insanlardan nefret ettim iyi zarif insan olmayı zayiflik sananlardan nefret ettim
Yani ben nerdr hata yapıyorum yardımcı olun o zaman bana
Ha bir de birkac saat önce nerdeyse 10 yıldır kullandığım Instagram hesabım çalındı ve geri alamadım yüzlerce paylaşım anılarım gitti. Beni hayata bağlayan tek sye oydu şu an ama o da yok artik
Bir kere hayattaki ilk kural kimseye kendinden daha fazla değer verme sen o hoduge bunu vererek en büyük hatayı başta yaptın insan her iyiliğin cezasını mutlaka görür tecrübeyle sabit. İki hayatın için uzun zamanlı planlar asla yapma. 3 koşullara her zaman uyum sağla eğer okulun değiştiyse evini de degismeliydin kendini iyilik yapayım derken kötülük gördün yani. zarif insan olmanın bedelinin ne olduğunu bende çok iyi bilirim ama maalesef dünya bizim gibiler için değil insan adamına göre davranmalı bunu sana kocandan öğrenmiş olmalıydın yani hayattan alman gereken dersleri almıyorsun ve bu yüzden hep hatalı davranıyorsun
Son cümlene okkkkadar katılıyorum ki , sorun bu galiba gerçekten. İyi olmak her şeyin yolunda olacağı aklına gelmiyor tam tersi insanlar iyilere daha fazla yükleniyor gücü yetmedikelriyle ugrasmiyor, biraz tavrımı koymalıyım ama ne bileyim bunu yapmakta zor
Eğer bugüne kadar yapmadiysan bundan sonra da yapamazsın merak etme kendimden biliyorum bu saatten sonra yapacağın tek bir şey var
Neymiş
Kıyamıyorum kimseye yani biraz olsa insanları svemesem rahat davranicam ama, kendim üzüntüyü dibine kadar yaşadığım için acısını biliyorum ve bana kötülük yapana bile kıyamıyorum lanet bi durum
Benimde yeni felsefem bu ve inan insana çok iyi geliyor hayatında ki insanlardan yavaş yavaş kurtul özellikle sana sorun çıkaranlardan kendine ait küçük ve mini bir dünya kur sadece sana iyi gelenler senin yanında olanlar insan fazlalığı bizim gibiler için değil küçük mini ve samimi dünyalara ihtiyacımız var sadece bu kadar basit sana istediğin gibi davranmayanla arkadaş bile olm yani merhaba merhaba
Seni çok iyi anlıyorum gerçekten bende öyleyim çok duygusal çok düşünceli duygularını hep yüksek yaşayan bir insanım ama hayat bana o kadar tokat attı ki artık biraz akillandim ama hala tam değil zaten böyle şeyler yavaş yavaş olur aceleye gerek yok yeter ki sende biraz istek olsun ne dersin sende bu istek var mı?
Ya cokkk sagol çok teşekkür ederim beni anlayan biri de çıktı nihayet
Sana bir şey daha sormak istiyorum
Tabi büyür ne demek
Essekten düşenin halinden essekten düşen anlıyor diyelim sadece 😊
Bundan önceki okulumda müdür tarafında ciddi derecede rahatsiz edildim yani o rahatsi ettiğini düşünmüyor ama benim için durum farklı, evli barklı insan fakat bana ilgisi var net bir skeilde herkes biliyor asla yüz vermedim iletişim dahi kurmadjm sürekli yanımda surekli. cehennem hayatı gibiydi o günlerim. Mevki olarak üstte olduğu için ona yüz vermeyince bana karşı her silahı kullandı. Şimdi yeni okuluma geçince rahat ederim dedim müdür iyi birine benziyor ama o da önceki gibi bir tavra doğru gidiyor. burada ben ne hata yapıyorum. Bu olaya benzer çok şey yaşıyorum ne yapmalıyım. Okuldakiler bile bana suçluymuşum gibi tavir aldilar.
Yani direkt beni sahiplenici kısıtlayıcı tavırlar alıyorlar. Acaba dışarıya yoneldnriilmeye açık biri gibi mi görünüyorum. Kendilerinde bu hakkı görmelerine mi sebep oluyorum
Hiii bak bu mevzu biraz derin biraz fazla ayrıntı istiyor kesin çözüm için eğer rahatsız olmazsan özelden yazsan çünkü okuldaki durumlar frlan da etkili deri n mevzu dediğim gibi
Sanırım son yazdigim seni biraz rahatsız etti? Eğer öğle olduysa özür dilerim
Kötü bir niyetim yoktu cidden
Yo
Önceki söylediklerin iyi geldi bana baya
Bu kadar olumlu bir etkiye sebep oldum mu gerçekten?
Evet bir iki gün önce 10 yıldır kullandığım hesabım calinmisti bugünde arabanin arkasını carptim buna ne diyeceksiniz ayaklı bela gibi geziyorum bu kadar da bqhtsiz olunmaz
Sevindim. Lütfen artık şu huyundan vazgeçmeye başla
Sevindin mi
Olumlu bir etkiye sebep olmama hshsjshsh. Sende hemen olumsuza odaklisin beeee
Bu arada sana da günaydın
Büyü
Ne alaka
Terslemeden önce arastirsaydin keşke bazı şeylerin arkasında bu var belirtilerine bak anlarsın
Terslemedim
Biraz bahseder misin, ben cidden bitmiş durumdayim moral olarak. Her şeye açığım artik
Bazı durumlarda insan sıkıntıya düştüğünde birşeyler bekler ama beklediği şey ortadadır biz heo başka yerde ararız ibadete yönelmen gerekiyor başta sonra nazar ve büyü bozma duaları okuman ve dinlemen gerekiyor abdest alman ve tövbe zikri çekmen lazım sigara benzeri şeyler iciyorsan ruh halini etkiliyordur bırakmaya çalış psikiyatr veya psikoloğa gitmen ve ilaç desteği şart üzerinde ağır depresyon ve senin farkında olmadığın tukenmislik sendromu başlangıcı var dikkat eksikliği ve bunalma hissi bundan
Sigara kullanmıyorum sağlığıma dikkat ederim ama artik hiçbir sey yolunda agitmeyince modum düşüklüğü bundan. Gün içinde basitte olsa iyi bir şey beni yukseltebiliyor direkt. Her ortamda gözler üzerimde bu beni ciddi fahatsiz ediyor normalde güzel bir sye gibi gelir insanlara ama ben öyle olamıyorum farkedilmeden sakince huzurlu bir hayat istedim sadece ama. Bir gün içinde 3 4 ayrı olayla ugrasiyorum anlamadim gerçekten bir tuhaflık var. Depresyonda değilim gerçekten. Kimseyi kırmam incitmem titiz düzenli biriyim ama gelgeleim b. ktan bir hayat
Negatif enerjiler olabilir o zaman nazar ve ikisi yanyana olursa vücud zorlanır ve sıkıntıya düşer muska taşıyor musun taşı nazar boncuğu takma muska ama işin ehlinden bende takiyorum sen çabuk göze geliyorsun dikkat çeken birisin buda sana negatif olarak yansıyor enerjini düşürüyor ve bakan gözler nazar değiştiriyor sana gün içinde dinlenebiliyor musun?
Bu gece uzun zaman sonra aile defa abdest alıp sabah namazini kilicam sonra ki 3 gün gelişmeleri yazarım sana
Dediklerinde doğru, çabuk göze gelmemek için ne yapmak gerek acaba yoksa herkes böyle delirir ya da hasta olurdu hep. Bende durum biraz fazla
Mesela birini sevsem (arkadaş veya diğer turlu) kesinlikle cok kısa süre içinde kaybediyorum , ya evi taşımak zorunda kalacagim şeyler yaşıyorum. Ya da çalıştığım yeri değiştirmek zorunda kaliyorum. Ama bulunduğum yeri sevmezsem bir sye olmuyor. Gönülden bağlandığım an net bir şekilde beni oradan kopariyorlar. Sanki görünmeyen varlıklar beni kıskanıyor gibi 😄
Musallat durumuna benzer şeyler yok değil mi
Kabuslar var çok
Panik durumu var mı
nazar ve göz var sen de büyük ihtimalle
bi hocayamı gitsek
Gerçek bir hoca yok, para avcısı hepsi, ve bence büyü diye birsey de yok
valal benim tanıdığım çok sağlam var pahalı ama işe yaradı
Kim neden bana veya sana büyü yaptırsın ki kim ugrasicak öyle bir şeyle herkes kendi hayatinda
Nazar olabilir
Abdestsz gezme
Etkisi olur mu dersin
Geziyormusun
Valla sürekli abdestli gezdiğim gece gündüz Kur an olduğum dönemde başladı başımın belaları, sonra yasadıklarımı kaldiramadjm dinden uzaklastim belki tekrar yönelmek iyi gelir bilemiyorum
her şey insanoğlu için, boş ver