Bi erkeğin kizi sevmesi için kız nasil olmalı zor seven kişiler varsa ne yapsa seversiniz cnslk olmadan bos yorum yapmayin
Fikir verecek olan konuşacak?

Kendim in konuşuyorum herkesin düşüncesi bir olamaz bazıları fiziğine önem verir, bazıları güzelliğine, v. s v. s.
Benim için örnmlş olan 3 tene husus var
Ahlaklı,
Saygılı,
Dürüst olması bu 3 seçenek olduğu zaman güzellikmiş, fizikmiş, şimanmış, zayıfmış önemsiz benim için.
Keşke herkes böyle olsa
Keşke ama artık günümüz zamanın da böyle düşüncelere sahip birini bulmak zor diye düşünüyorum.
Estektikten tur, giyim kuşama kadar hep bir dikkat çekme istediği mevcut herkeste artık insanlar duyguya, düşünceye, hissiyata önem vermemeye başladı hani afedersin erkek bakıyor o fiziğe bak neler neler yapılır, neler neler olur, sevgilim olsun diye bakıyorlar sabit fikirliler sonra da karşısında ki insanı değiştirmeye çalışıyorlar o zaten öyle görmüş, öyle büyümüş, öyle seviyor sende zaten öyle olduğu için istemedin mi?
Çok konuştum yine kusura bakma 😊
Hayır doğru hep cinzellik
Ne yapacaksın ki kimseyi fikirlerinden geçiremezsin.
Biz evet doğruyu biliyoruz ama doğruyu bildikleri halde yanlış yapan o kadar çok insan var ki ama eğer kendinle ilgili bu konuda bir problemin varsa hep şöyle düşün ve aklından çıkarma sen her zaman değerlisin kendini hep böyle hisset, kendini sev, kendine değer ver herkesi boş ver gerçekten ilk kendini sev, değer ver, önemse gerisi hallolur merak etme sen
Ozguvenim düşük kotuyum
Özgüvenin niye düşük olsun canım herşeyi gönlünün istediği gibi yap, herkesi kafana takma lütfen ne gerek var ya demin de dediğim gibi bak sen değerlisin kendini öyle hisset, kendi sev, ya ayna ya bak deki ben ne kadar da güzelim, ne kadar da alımlıyım, oh miss anladın mı Özgüveni kendin tamamla
Xok sağol
Rica ederim dediklerimi aklından çıkarma başka bir şey istemem senden sev kendini, kendini değerli hisset her zaman olur mu
Cevap
6Cevap
Zor seven erkeğin sevgisi seni elde edene kadardır. Seni elde ettikten sonra başka kupalarına doğru yol alır.
Kızı erkeği fark etmeksizin bir insan kendini başkasına beğendirmek zorunda değil... Eğer zorunda hissediyorsa, bana göre o insan değil...
benim için temel şey koku. belli bir kuralı yoktur. içine dokunur kapılır gidersin
Koku nderkn
kokusu işte, boynundan nefes aldığında boyut değiştirmek, bütün olup başka bir alemde olduğunu hissettiğim kişi
Hmm
Bu her erkekte farklıdır, ama yanında güçlü ve güven verecek bir kadın ister sanırım, en azından ben öyle düşünüyorum.
Bunu yaptığım insanlar oldu ama sevmediler
Belkide insan değillerdi, başkasına olan güvensizliğin gerçekten seveceğin insanada haksızlık yapmana neden olabilir, doğru tektir öyleysen hiç bozma kendini
Bozmuyorum ama koyuyor 21 yaşına geldim hala kimse yok
Öyle düşünme bende 30 yaşındayım bazen yanlış birilerinin hayatını mahvetmesindense yalnızlık daha güçlü yapar seni, sevebileceğin insanı daha seçici ararsın ve bir sefer tutarsın birinin elinden.
Bazen dihodum biri mi var nasibimde ama hayır sonra diyorum neden sevileyim olmuyor bu kendimi acindirma birini bulmak için değil merak ediyorum
Belkide şu an ki yalnızlığın ömür boyu yaşayacağın mutluluğa bir imtihandır.
İnşallah 😊
Aynen gülümse ve dua et çünkü kaderinide güzelleştiren seni gören düşündüklerinide hissettiklerinide bilir o yüzden temiz kal inş hep mutlh olursun.
İnşallah sizde
Masum bakışlı olmalı jfjdj
Utangaç olan ben
Yok be sevmiyor kimse
ayak uydurmali
Cinsellik olmadığı sürece kafa dengi oluyorum
is her zman oraya gelir ama
En İyi Cevap