Aşk İlişkileri Akıllı kadın kendini sevmeyen erkeğin peşinden koşar mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Koşuyorsa neyden koşuyordur 🤔🤫 Güncellemeler+1 yıl ,,,, Güncellemeler+1 yıl Gghghh Güncellemeler+1 yıl ... Güncellemeler+1 yıl Jsjsnjdjd Akıllı kadın kendini sevmeyen erkeğin peşinden koşar mı? Cevapla Sevgi Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
asksizvesensizim Takip Et Xper 3 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Akıllı olup olmamakla alakası yok bunun. Kadın akıllıdır ama aşkta akıl yoktur. Yani tek taraflıysa bile bu böyle. 1 0 Yorumla
Sudedeniz09 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl İstiyorsa koşuyodur seviyosa koşuyodur koşmayı seviyosa koşuyodur😂 1 0 Yorumla
jigit63880 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Ulaşılamaz olduğu için aç hayvanada yiyeceğini gösterince peşinden koşuyor 1 0 Yorumla
betul2004x21 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl hayır. gurursuzdur ya da gerçekten çok seviyordur 1 0 Yorumla
MyᏇorld Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Ben koşuyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Akıllı olup olmamakla alakası yok bunun. Kadın akıllıdır ama aşkta akıl yoktur. Yani tek taraflıysa bile bu böyle.
İstiyorsa koşuyodur seviyosa koşuyodur koşmayı seviyosa koşuyodur😂
Ulaşılamaz olduğu için aç hayvanada yiyeceğini gösterince peşinden koşuyor
Koşan net slktır
Koşar bence aşk akıl dinlemiyor.
hayır. gurursuzdur ya da gerçekten çok seviyordur
Koşmaz koşuyorsa akıllı değildir
Ben koşuyorum