Sevgilim beni seviyordu ama evlilik konusunda bana bahane uyduruyorsun benle evlenmiyorsun dedi terketti beni maalesef beni çok seviyordu bende onu aşıktık birbirimize ben dedim baban bize evliyken sürekli bize maddi yardım edemez bende işe gireyim şu okuldaki derslerimi de vereyim sonra çaresine bakarız dedim bahane uyduruyorsun dedi ve bitirdi ağladım yalvardım istemedi geri döner mi bilmiyorum döner mi sizce 4 yıllık ilişkimdi beni herkesten çok o seviyordu ağlıyordu seviyordu ama gitti napıcam?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
hayır sen bahane etmemişsin o da gelir bir anlık öyle bir şey yapmıştır düşününce anlar
Canım bitti dediğinden beri mesaj atıyorum ona ağlıyorum karşısına da çıktım Nuh dedi peygamber demedi heryerden engelledi beni 😓
düzelir değişir
Canım benşm çok ciddi konuştu bitti dedi umudumu yitirdim vallahi 19 gün oldu işte ben pesinden kostum bu güne kadar yazdım ona hep gelmedi
Allahtan başka kimse bilemez istediği kadar kararlı olsun Allah istediğin de o istediği kadar ciddi, kararlı olsun izi kalmaz
normalde dönmesi lazım ama baktın dönmüyo tam gel evlenek de
Tamam gel evlenelim yüzükleri takalım dedim evlenelim dedim yok istemiyor bitti dedi sen benim gözümden yaş akıttın kaç kere sordum evlenelim diye ama sen kaçtın dedi halbuki ki kaçmadım yanlış anladı herşeyi ailen sana para verirse evlilikte bizle otururlar dedim mutsuz oluruz dedim kendi yuvamızı kendimiz kuralım dedim ama dedi yok bitti sen benim ailemi görgüsüz gördün dedi hayır dedim öyle bir şey demedim dedim
saçmalamış biraz
gurur yapmış
Valla Nuh dedi peygamber demedi heryerden engelledi beni ve yazmıyor da gelmiyordu bazen diyorum ben mi çok abarttım ağladım sızladım ondan mı böyle oldu
ne burcu bu çocuk
Başak burcu ve kafasına herşeyi takan birisi biriktirince bir patlıyor böyle oluyor
bildim bildim onu ya anında çizgi çeken insanlar ama bende oğlağım iyi anlaşırım
yani çok büyük bir şey yapmış ve sana geri dönüş kapısı bırakmamış heryerden engelleyerek
barışsanız bile tekrar aynı olabilecek misiniz
Nolucak simdi bilmiyorum bana bitti gitti dedi elini tutmaya çalıştım izin vermedi ilk kez onu böyle gördüm bana aşırı sinirliydi bitti defter kapandı bitti sildim attım herşeyi dedi bana git başkasıyla ol bende yoluma bakıcam dedi şok oldum ağladım helak oldum
elinden geleni yapmışsın sen artık her şey ona bağlı ve maalesef pek geridönücek gibi değil
Evet maalesef üzülüyorum bari siz böyle demeyin çok yaşanmışlık var aramızda onunla
Onca yaşanmışlığı unutacak hali yok
3 senelik ilişkim vardı ayrıldığında çok uğraştım ama barışmadı maalesef insan hayatına devam ediyor bi süreden sonra hayırlı olmuş diyorsun
Anladım zor olur anlıyorum pesinden gittikce gelmiyorlar benim anladığım bu
Bence birileriyle tanışıp istediğini bulamayınca gelir genelde öyle oluyor
evet hastanede çalışıyor ben hasteneyi bile bastım olmadı yapıcak bir şey yok
Valla bende karşısına cıktım ama yok pesinden gittikce kacıyorlar
sen o güzel canını sıkma diyecem ama seni en iyi ben anlıyorum. Klişe olucak ama zaman hereşyin ilacı en iyisi böyle toxic insanlar uzak durması
Biliyor musun istediklerini bulamazlarsa kapımızı çalıyorlar genelde
senin onu sevdiğin gibi bir kız sevse beni onun için neler yapardım neler
ayrılalım bitti , istemiyorsan git, senin ilgilendirmez tarzı kelimelerin geri dönüşü yok
Ben çok sevdim ağladım ama gitti.. O da benim için ağlıyordu seviyordu ama ben kıyamadım ona böyle onun gibi ama o kıydı seviyordu hemde çok seviyordu beni ama gitti. Böyle aşırı sinirliydi bana diyorum bazen öfkesi var en azından Bana karşı bi duygusu var ama şöyle bir durum var dedikleri ağır bana ufacık bir şey söylese özür dilerdi bu yaptıklarını en azından affettirmek için eninde sonunda yazacsk eminim çünkü bitirirken bana çok kötü davrandı canımı yakacak kelimeler söyledi
kıyamam :(
sevgili döneri nasıl oluyor bi deniyelim sen bana acılı bi çift sevgili döneri yap yanınada şişe ayran turşu ver yiyelim :D
Aşırı pozitif mi şimdi bu
makara :D komedi time :D
Birazda gülelim sence durumlar naısl düzelecek sevdiğim adam gelsin dönsün bana
hahahha valla komedisiniz ya sonradan gelen insanları ne kadar çok umursuyorsunuz hdhd
Dışarı çık ve sosyalleş.
Sonra düzelir mi her şey bana yardımcı olun sizde erkeksiniz
Böyle yapmaya devam edersen seni çok üzerler.
Iyiliğin için, başka erkek bul.
Neden geri dönmüyor gitmesinin hata olduğu ortada değil mi ağladım deli gibi beni istemediğini söyledi
Adam sana restini çekip gitmiş ve senin sorduğun soru "geri dönermi?".
Seviyorum sevmenin ayıbı yok kardesim kusura bakma kalbim acıyor acıyı ceken anlar
Ben insan sarrafıyım bu konularda Profesör gibi birşeyim yani, adam sana o söylediği laflara rağmen geri dönse bile amacı farklı olur.
Mesajdan kimsenşn niyetini anlayamazsınız beyefendi. Suratını bile görmeden yargıladınız ben sizi simdi uzaktan yargılayamam mesela. Dedikleri hoş değil evet ama o adamı ben tanıyorum kanını bile biliyorum ama biranda aramız bozuldu vardır bunda bir hayır
Yani eğer seviyor olsaydınız birbirinizi iki olgun insan gibi oturup konuşup ilişkinizi her türlü kurtarırdınız.
Ya ergensiniz ya da birbirinizi sevmiyorsunuz.
Ben ergenlik değilim ama sevgilim anlamadı beni anlamak istemedi ergence engelledi heryerden ve içinde çok şey biriktirmiş bana dedi ben şok oldum böyle ben onu ne yapsa oturup konusup halletmeye çözüm aramaya calıstım ama o hep böyle içinde biriktirdi maalesef ergence davrandı ben olgunca konustum ama o anlayamadı
Ve sen böyle biri için hala umut bağlamışsın.
Bence birileriyle tanışıp istediğini bulamayınca gelir genelde öyle oluyor
Dönmek isterse bile sen yüz verme, çünkü yüz verirsen yine aynısını yapar nasıl olsa direkt sorgusuz sualsiz affediyor dünden razı diye.
Bence dönmek isteyecek ilerde buna eminim yüzdeyüz eminim
Yüz vermem dönerse ama dönse keşke 18 gün oldu işte ben hep pesinden koştum bu güne kadar 18 gün boyunca
Demekki niyeti baska
Niyeti evlenip direkt cinsel ilişki heralde
Evlense gene iyi evlenme den önce yaşamak
Yok hayır öyle birisi değil kendisinin evine de gittim bana bir şey yapmadı gece bile onlarda durdum
Bellı olmaz o zamanla belli olur
Hayır beyefendi ben tanıyorum o adam öyle birisi değil annesiyle bile tanıştırmak için annesini yanıma yollamıştı benle evlenmek için çok ısrar etti
Eee niye gitti ya
Seven gider mi
Seven insanlarda bazen gidiyor beyefendi
İçinde biriktirip patladı biranda öyle birisi
Seven gitmez dalga dümen işte
Bilmiyorum.. Seven insanda gidiyor birşekilde
Ben gitmez dim şahsen