Bilmiyorum hoşuma gider belki testis erkeksi falandır da çiş bu iki cinsiyette de var ayırt edici erkeksi bişi yok bir de iğrenç yani bilmiyrm ben bir kere erkekler tuvaletine girmiştim çisleri daha jgrenc kokuyo
Annesi oluyor evde birkaç kez gitmistim de galiba kızmış ciddi misiniz bu kızla falan demiş o da evet demiş o zaman eve falan gelmesin demiş annesi rahatsız olmuş o varken gidemiomeevjne
Slslskjssmjzn ya değişik hissediom utanma var onun yerine de utaniom cringe 😄😄 bir de diom beni sevmio mu bazen de diom kizsam mi kizarsam başka kızlara gider mi yakışıklı bir de bilmiom ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
dfnglkdjgkldfjgl koku fetişi falan yoksa yeni çıktı h. o
Elspwlsnshlsn neler neler var olabilir
Enişte kokuna aşık abla mahrum bırakma ssffsnhsjsjs
Başka yer mi kalmadı saçımı falan koklasın ora olur mu
Her manyak nolcak ister tabi koklamak kadın çok güzel bişey valla ne güzel varlık
Erkekler de güzel varlıklar aslında (bazıları) slxlldldjx ama ben koklamıyorum onu zaten koklasam da iğrenç değil mi ya sidikli kokar
Herkesin zevki farklı ve herkes sidikte kokmaz
Oranizi nasıl temizlionuz ki çiş kaliyodur
Kızlarınki gibi değil sizinki bir de kuloda damliomus son çiş damlasi öyle söz var ya
Ne kadar sallarsan salla son damla dona düşer hem kadınlar sevmiyormu bu kokuyu testis kokusu vs
Bilmiyorum hoşuma gider belki testis erkeksi falandır da çiş bu iki cinsiyette de var ayırt edici erkeksi bişi yok bir de iğrenç yani bilmiyrm ben bir kere erkekler tuvaletine girmiştim çisleri daha jgrenc kokuyo
Dışkı tabiki yapıcak bişi yok sürekli iç çamaşırı değişmek gerekiyor koku sinmesin diye
Bişi itiraf edimmi
Koklama iç çamaşırı falan demisken ben alışverişte falan gizlice erkek sortlarina elliom kabine alip öpüyorum erkek varmis gibi çok hoşuma gidiyo
Bende kadın iççamaşırlarını seviyorum 😂
Yolla o zaman ama giymis ol ksjsks şaka maka manitadan istesem napar acaba
Bunu bilemicem herkesin tepkisi farklı 🤷♂️
😄 rahat birisi dünyayı takmio şeyine istesem verirdi herhalde ama sonra iyice azıtır aman aklına karpuz kabuğu sokmiyim skskkd
Bencede sonra durduramazsın coştukça coşar😂
Evlenmeden yapmak istemiyorum o kadarını maksimum elleşme olmali dkdlldl
Bende aynı düşüncedeyim ne kadar böyle devam edicem bilmiyorum 🤷♂️
Bunun sonu bir gün Hard seksle biter
Ne alaka
Kezban pıttığını koklarken evlilik istemiyordur ya 😁
Yoo belliki oral yapmak istiyor
Ben de isterim de müsait bir yer olmuyor onun için bir de 8 aydır sevgiliyiz bana erken gibi geliyor biraz vakti var
8 ay iyi ya zaten gelmiste geçiyor vakti.. nasıl müsait yer olmuyor onun evi yokmu
Annesi oluyor evde birkaç kez gitmistim de galiba kızmış ciddi misiniz bu kızla falan demiş o da evet demiş o zaman eve falan gelmesin demiş annesi rahatsız olmuş o varken gidemiomeevjne
E otele gidin
bir köpeklik var gibi
😄😄
Dişisine kur yapıyor 😅
Slslskjssmjzn ya değişik hissediom utanma var onun yerine de utaniom cringe 😄😄 bir de diom beni sevmio mu bazen de diom kizsam mi kizarsam başka kızlara gider mi yakışıklı bir de bilmiom ya
bence baya bir kudurmuş o garanti ama yavaştan seni de hazırlamak istiyor gibi buna
Dkdkdkdjdkdj ben zaten hazirim ama çok utsngacim vücudumda ergenlikten kalma catlaklsr var dert eder diye korkuom
ne çatlaklığı yaş aralığın bile kadının zirvesi :D bedenin de muhtemelen cezbedicidir
19 yaşındayım be
pardon :D
:))) manita var mı senjnn
yok be ne arar bakir oğlu bakirim :D
Ahh umarım bulursun iyi birini dlsllskz bakire mi olmalı sen gibi yoksa fark etmez mi
bulamam ya imkanı yok da tabii ki komple bakire olmasını isterdim bu sahte bakirelerden değil yani işte oral anal falan yapanlar
Eklelejwkdbwkjs bulursun ya benim çevremde çok var manitasi bile olmamış kızlar msst bile yapmiolar iliskiyi bırak yani öyle diolar en azından
sen baya vajinanla aşk yaşayan kızlardansın :D
ya agskqjdbwlmr
Noldu be sjsj
çok seviyo demek ki kokunu karışma adama
Utanıyom ya bir de çaktırmadan yapmaya çalışıyor mal skdldllxl
Niye manyak olsun koku en güzel cinsel uyarıcı
Akıntım oluyor :(
Olsun sonuçta senin akıntın kötü gelmez partnerine kadınsı kışkırtıcı
Bilmiyorum ya olmazken de kokluyo çok değişik kedi gibi bakıyo sonra dllfkdlx tam hayvan
Bende çok seviyorum bacak arasınının vajina ın kokusunu hele iç çamaşırına falan siniyor ya çok tahrik edici bişey hak veriyorum sevgiline
🤣🤣🤣🤣
Noldu gı
Kopek olmus awk
Bu ne yaa
Ben de anlamadım değişik