Benim gerçekten de merak ettiğim önemli bir husus meraklı ve kıskanç hanımları ilgilendiriyor. Hepimizin çevresinde partneriniz kıskanan, tabiri caizse peşinde hafiye gibi dolaşan kadınlar vardır. Diyelim ki eşi veya sevgilisi bir ya da daha fazla kaçamak yaşıyor, hatta ikinci bir ev açmış yaşamına devam ediyor. Evinde, yaşamında herhangi bir sorun yaşamayan bir kadın bu tehlikeli bilgileri niçin öğrenmek ister? Ayrılığı göze almışsa ve böyle bir isteği varsa bunu kovalar, böyle bir isteği yoksa niçin bu konuyu irdeler? Toplam fayda ve toplam zarar sizlerce yerini bulur mu? Bu merak kadına fayda sağlar mı?
Kızlar, Hanımlar sorum size. Buyurun buradan yakın bakalım ne olacak?
Sadakatsiz1Adam sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kimse gerçekten sevdiği birisini payşaşmak istemez yani bu durumu irdeleme isteği tek olmak istedimizden kaynaklanıyor, fakat bi kere aldatılıp bundan kaçışının olmadığını anladığın zaman sende bu durumu takmamaya umursamamaya başlıyorsun ve hayatına devam etmeye çalışıyorsun.
Benim hayat görüşümdeki gerçekliğe son derece yakın bir tanımlama olmuş. Kendi adıma tebrik ederim. Aynen katılıyorum. Kimse sevdiği bir insanı bir başkası ile paylaşmak istemez. Ancak kadın ya da erkek olsun sahiplenme hissi öyle bir kaplıyor ki benliği gereksiz bir endişe, anlamsız bir arayış şüphe durumları söz konusu oluyor. Öyle ya, bu gün niçin böyle giyindi? Niye geç geldi? Niye geç gitti? gibi gibi bir çok şüphe içeren sorgulama kişinin önce kendi yaşantısını, sonrada yanındaki insanın yaşantısını olumsuz etkiliyor. Yani anlamsız arayışlar kişinin karşısına ne çıkaracağını bilmediği bir maceraya sürüklüyor. Kadınlar ALDATILMA da hep eksiği kendisinde arıyor. Sorun erkekte, kadında değil. Erkekler nefsine kadınlar kadar sahip olamıyor. maalesef durum bu. 🤷♂️
Yüzde yüz haklısın. Dediğim gibi sorun genel olarak biz erkeklerde. Birlikte olduğumuz kadınlar ne kadar kusursuz, ne kadar mükemmel olurlarsa olsunlar erkeğin gözü, gönlü bir şekilde mutlaka dışarıya kayacaktır. Bunu sıradan bir durum gibi göstermek değil amacım. ya da masum bir durum gibi. Ancak ne yaparsın ki son tahlilde durum böyle.
Hiç bir erkek de onursuz olmak istemez. Olması ve olmaması gerekenler herkesçe biliniyor. Doğrunun ne olduğunu herkes biliyor. Sen şu anda olması gerekeni yazmışsın. Olması gerekenle olan aynı şey değil. Bir atasözü der ki " BEKARA KARI BOŞAMAK KOLAY "
Atasözü bile Erkek egpmonyası üzerine kurulu iken gerçeklik ekseninden çok da uzaklaşmamak doğru bir davranış modeli olacaktır.
Onursuz Olmak istemiyorsa aldatmasın kardeşim aldatan adamı mı savunayim burada aldatmaya kilif arama çabalari herkes gibi olmak istiyorsaniz millet soyunuyor çıplak geziyor nerdeyse siz de soyunun ozaman olması gereken aldatildigini sezdiginde emin olup ayrilmaktir erkegi aldatan kadinsa da erkegin ayrilması gerekir ben şahsen o insani görunce midem bulanir seni aldatan kadıni yatagina alir misin yuzune bakar misin varligi bile rahatsiz eder seni benim fikrim bu yönde
İşte hemcinslerine zulmeden kadın bu normlara oturmakta.
Senin söylemlerin kadın kadına, kız kıza ortamlarda geniş geniş söyleniyor.
Herkes benzer görüşler ile karşısındaki hemcinsine " İşte şöyle şöyle yapmalısın, böyle böyle davranmalısın " ı empoze ediyor. Böyle büyük büyük söylemlerle etrafı çevrili olan kadın eşi tarafından aldatılması durumunda gerçeklikten uzaklaşıp önce hemcinslerirnin DOGMALARI ile bir yükseliyor. Sonra gerçekten seven bir kadın ise analiz yapıyor. Sonra aldığı kararla yol alıyor.
Akıl verenlerin başına bir ALDATILMA durumu geldiğinde bu kadar kaplan davranmıyor. Evliliğini devam ettirmek için bir sürü gerekçe üretiyor. Ve söylediklerim tecrübe ile sabit.
Ah o olması lazım denenler ve gerçekte olanlar. 🤦♂️
Baska bir çaresi yoksa ailesi arkasinda degilse ekonomik özgurlugu yoksa ya da asiri bagimlililik gelistirdiyse esine bu dedikleriniz gecerli ama akli basinda ve ekonomik özgurlugu olan ailesi arkasinda olan bir kadin da bunu kabul edip kendisini aldatanla iliskini devam ettirmez
Ayrıldığı, telli duvaklı uğurlandığı baba evine dönse orası artık ona ait değil.
Bana evinde bir misafir.
Artık dul bir kadın olacağı için anne ve babasına kızken var olduğundan daha fazla sorumluluk sahibi olacak. " Aman bize bir kötü söz getirme " baskısını hep sırtında hissedecek.
Boşanmış bir kadın olacağı için en yakınında gördüğü kişilerin bile kendisinden cinsel beklenti içerisine gireceğine üzülerek tanık olacak.
Maddi geliri yerinde olup ev açsa koşullar anne baba faktörünün varlığı dışında her şey aynı gelişecek. Cebinde parası olsa bile başında kocası olmadığı için sürekli sırtlan saldırılarına maruz kalacak. Hangi semte yerleşirse yerleşsin aslı olmayan bir sürü çirkin iftiraya maruz kalacak.
Sebep?
Kadınlık gururu 🤦♂️
Peki aldatılan kadın eşini seviyorsa niçin ayrılsın?
Çünkü hemcinsleri öyle tembihliyor.
Trmbihçiler bunları bilmiyor, ama tembihlemeye devam ediyor.
Akıllı bir kadın, aldatılan bir kadına ilk olarak EŞİNİ SEVİYOR MUSUN? Diye sorar.
Gelecek olan cevap evet olursa eksik kalsın kadınlık onuru, kadına yaşatılacak onca sıkıntının yanında.
Ya birak erkek kendini farkli farkli erkeklerke aldatan kadinla ayni evde yaşamaya devam eder mi kadın olarak değil insan olarak onuru var bir kadın kocasini aldatiyor olsa ne namusu kalir ne şerefi senin ne mal oldugun kullanici adindan belli zaten
Savundugun sey ortada + nikin de ortada demekki bu görüs sana uygun geliyor erkek aldatsin kadin ne olursa olsun sirf sevdi diye bosanmasin kocasinin ahlaksizligina çanak tutsun ne kadar memnun olursunuz ozaman
Valla yapicilik bu degil bu soeunun buyuklugunun farkinda olmamak ben daha affedilip de bir daha aldatmayan eş görmedim aldatmak bir karakter kusuru çünkü ne yapsan yap düzelmez 2 gün kaybetmekten korkar 3. Gun yine baskasina gider
Insanlari yeterince tanidim cunku yeterince pislik insanla karsilastim siz iyi niyetle bakiyorusunuz etrafa ben en az duygusal hasarla ahrilmanin derdindeyim ayni dusuncede degiliz ayrica güvenmedigim insana sevgim de biter niye devam ettirip kendime eziyet edeyim ki guven bir iliskinin temelidir ve aldatmayla sarsilan bir temel de kolay kolay eski haline gelmez bir daha o insana guvenebilir misin guvenemezsin benim dusuncem bu bunu savunuyorum