Ciddiye alıp cevap verirseniz sevinirim?

Okulda bir piyano hocam var ve ben 10. sınıftayken bir anda bakışma hocayla başladık. Tenefüste koridorda derste sürekli bana bakıp duruyordu ama ben pek ciddiye almamıştım çünkü bilirsiniz erkekler sürekli bakar mantığıyla düşündüm sanırım. Hocanın hareketleri bir anda bana karşı değişmeye başlamıştı onun ilgisini çekmiştim sanırım benimle konuşurken sanırdım heyecanlanmaya ve garipleşmeye başlıyordu ve bunu fark ediyordum. Ardından 2 sene geçti ve karantina bitti 12. sınıfa geçtik. Okulun ilk günü arkadaş grubumuz da içeri girerken hoca sadece benim yüzüme gülerek hoş geldin dedi. 12. Sınıf sürecinden bahsetmek gerekirse hocayla bakışmalarımız yine aynı şekilde devam etti ama hoca sadece bakıyor benimle pek konuşmuyordu. Hatta hoca dindar olduğu için bu konularda biraz dikkat eden birisi ama buna rağmen ben ayakta dikiliyordum ve arkamı döndüğümde aramızda parmak kadar mesafe vardı ve buna rağmen geriye çekilmemişti bir adım daha atsam hocaya yapılacaktım. Ama hoca beni sürekli izlemesine rağmen bana karşı bazen sıcak davranıyor bazen soğuk davranıyor onu bu konuda pek anlayamıyorum. Örneğin geçen hafta müdürün odasına gitmiştim o da orada oturuyordu ben müdür ile konuşuyordum o ise ben gelince sanki sinirlenmişti ve kafasını pencereden hiç ayırmaysrsk benim çıkmamı bekledi. Ama ondan birkaç gün sonra törendeydik ve hoca kürsüde olduğu için genelde İstiklal Marşı'nı karşıya bakarak okuyordu fakat hoca İstiklal Marşı'nı okurken bir anda bana doğru döndü ve öyle okumaya başladı bende güneşten dolayı döndün düşündüm ama teyit etmek için İstiklal marşı bittiğinde kafamı indirdiğim de hocanın benim yüzüme bakarak okuduğunu fark ettim ve o tören boyunca neredeyse hiç durmadan bana baktı ve ben rahatsız olduğumu belli etmeye çalıştım.
Güncellemeler
+1 yıl
Hocam sürekli bana bakıyor ama bana çok sıcak davranıyor ya da benimle konuşmak yerine arkadaşlarımla konuşmayı tercih ediyor beni bulunduğum ortamlarda. Ya da benimle ne zaman konuşacak olsa gerçekten biraz garip konuşuyor ve saçma cümleler kuruyor. Hoca 43 yaşında ve evli. Aramızda bir şey kim olduğunun farkındayım ama tam olarak ne olduğunun ben de farkında değilim sizce kocanın niyeti kötü mü yoksa bana karşı bir şeyler mi hissediyor ya da ben mi kuruntu yapıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Hocam sürekli bana bakıyor ama bana çok sıcak davranmıyor ya da benimle konuşmak yerine arkadaşlarımla konuşmayı tercih ediyor beni bulunduğum ortamlarda. Ya da benimle ne zaman konuşacak olsa gerçekten biraz garip konuşuyor ve saçma cümleler kuruyor. Hoca 43 yaşında ve evli. Aramızda bir şey kim olduğunun farkındayım ama tam olarak ne olduğunun ben de farkında değilim sizce kocanın niyeti kötü mü yoksa bana karşı bir şeyler mi hissediyor ya da ben mi kuruntu yapıyorum
Ciddiye alıp cevap verirseniz sevinirim?