23 yaşındayım. Her girdigim ortamda birinden hoslaniyorum ve aşırı belli ediyorum. Hiçbiri de karşılık vermiyor Allahtan.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hoslanti baska birsey sevmek baska birsey anormal bir durum yok ortada.
Aslında var
Sen olayin icindesin sen soru var diyorsan bilemiyorum.
Son yazdığına güldüm :) :)
Ciddiyim.
Ona bişey demedim zaten kızma hemen
Hakikaten ha evlensen boynuzlarsın kocanı devamlı
Hamilelik dikkat
Kimse istemiyor ki.
Fizik mi kötü
Yanı mükemmel diyemem 1.
2si fiziğim kötü değil tabi ki kişiden kişiye göre de değişebilir ben beğeniyorum.
Minyon biriyim. Vücut hatları olarak da güzel kıvrımlı.
Yanlış anlaşılmak istemiyorum gerçekten illa biri istesin derdinde değilim yani olsa iyi olur da.
Ağır başlı oluyorum istemiyorlar, güleç konuşkan oluyorum istemiyorlar.
Bilmiyorum sorun ne.
Öbür taraftan yazar mısın çözümü basit
nasıl karşılık vermiyor
Yanı kimse ilgilenmedi benimle.
Ben de öyleyim galiba
Benim cv. Manita yapana kadar böyle devam
İlgilenmeme sebebini düşünüyor musun hiç
Evet. Her zaman düşünüyorum ama bulamıyorum hicbir şekilde.
Yani yaklaşma şeklinde önemli tabi erkekler genelde kolay kolay reddetmez kızları bildiğime göre
Bilmiyorum. Yanı gidip de yav. samiyorum tabi ki. Ancak hoşlandıysam bakışlarımla çok belli ediyorum istemsiz olarak. Aşk değil biliyorum tanımadan sevgi de olmaz. Sadece tipini beğendiysem ve birkaç karakteristik özelliği hoşuma gittiyse bakışlarımı alamıyorum.
Hoşlanabilirim bu normal ama hemen belli etmem ve her ortamda değişmesi normal değil asla.
Tamam bak ne kadar güzel açıklamışsın kendini tanıyorsun ama sadece biri bana bakarsa ben hoşlandığını düşünmen yani sende ister istemez karşı taraftan bir şeyler bekliyorsun açılmanın kız tarafından olduğunu pek görmedim ama her ortamda da birinden hoşlanmazsın canım 😅
Her ortam dediğim işte karakteri iyiyse dışardan ve tipi de hoşsa o şekilde.
Ben duygularimi saklayabilen biri değilim. Ve içimde ne hissediyorsam onu yansıtıyorum dışarıya. Ve genel olarak çok veya gereksiz konuşan biri değilim. Beni tanıyan birinden hoşlandıysam ya da bilmiyorum onun adı ne her türlü anlar.
Aslında sorun neden böyleyim ve neden karşılık alamıyorum.
Karşılık alırsın ya mesela ben hep oturaklı aklı başında ne yaptığını bilen birini istemişimdir
Kimse için kendimi değiştirmedim öncelikle bunu söyleyeyim. Ancak ben ağırbaşlı daha sessiz biriykende kimse hoşlanmadı. Ben daha konuşkan daha eglenceliyken de.
Çirkinim desem herkes güzel değil. Çok güzelim cesaret mı edemiyorlar desem o da değil.
Elbet zamanı vardır bu ayrı konu.
Ben istemesem bile bir kişi de mı hoşlanmaz istemez. Istemedi.
Yanlış anlama ben sana birileri için kendini değiştir demiyorum birilerine göre hareket etmek yanlış zaten illaki olacak senden de hoşlanan ya da karşılıklı hoşlantı sevgi ileriye dönük düşünceler bunlar olmaz demiyorum ben sana sadece kendi görüşümü söyledim ben her erkek aynı değildir tabi çoğu erkek sende çok iyi biliyorsun ki kızları kullanmak için birlikte oluyorlar
Yok size bir şey demedim. Sadece kendimi daha iyi açıklamak için ön bilgi verdim.
Evet biliyorum hassas biriyim. Öyle bir şey olsa çok çabuk dağılırım ama düzgün olanlar da hoşlanmadı. Illaki olur olacaktır ayrı konu.
Ama çoğu kız var bin kişi istiyor bir kişi alıyor tabiri caizse. Umarım anlatabiliyorum derdimi
Tabi ki derdinizi anlıyorum ama sana tavsiyem erkeklere güven olmaz gerçekten söylüyorum bunu hemcinslerim olarak söylüyorum güvenme üzülürsün :)
Evet haklisiniz. Erkekten ziyade insana güvenilmiyor.
Ama işte dediğim gibi normal şartlarda bunu benim demem gerekiyor. Çok isteyenim olup erkeklere güvenilmez boş ver demem lazım
Ya açıkçası ben gerçekten uzun zamandır hayatıma kimseyi almıyorum çünkü bende güvenmiyorum insana dediğin gibi güven olmuyor güvenmeni de tavsiye etmiyorum ben açıkçası yani bu zamanda seni seviyorum diyen birinin altında neler yatıyordur bilemiyorsun
Elbette.
Ama işte kimse seviyorum bile demiyrk ajshshsjd
Ya senin derdini yerim kadın çokta önemli değil ya yalandan dese ne olacak gerçekten sevmedikten sonra cdmdkxd
Orası da öyle de. Neyse artık
Seni sıktıysam kusuruma bakma güzel sohbetti bence teşekkür ederim:)
Yok estağfurullah. Asıl ben sizi sıktım. Rica ederim güzel oldu benim için de
Beni yanlış anlamazsanız sohbet etmeye devam edebilir miyiz gerçekten amacım yvşmak değil sadece sohpet etmek
Olur
Gizliden çıkarsam yzarmısın bana sana zahmet
Yalnız değilsin
İlginç😅