Kova burcu bir erkeği çok yakınken bir anda soğuk yapmasının nedeni nedir?

Merhaba, sizlere günlerdir kafamı karıştıran bri şey sormak istiyorum. Benim aşık olduğum bir çocuk var kova burcu biri ve ona olan aşkımı biliyor ters tepki vermedi aksine başka problemlerimde vardı ve sürekli bana yakın davranıp yanımda oldu beni korudu ki zaten bunları söylemeden öncede baya flört gibi davranıyordu bunlar söyledikten sonra daha da yakın oldu ve biz bunla yakınken buna bir mesaj attım. Ona sorunlarımı çözdükten sonra onunla konuşmak isteidğimi ve bazı cevaplar isteidğimi söyleidm o da normal bir şekilde umarım sorunlarını güzel bir şekilde çözersin yazdı konuştuk onunla normal bir şekilde yine bir sorun yok ama ertesi günü iyiyken bir anda soğuk yaptı yani öyel davranmaya başladı hergün mesejalaşan biz, mesaj atmadı ya da okula beraber gidiyrpuz aynı yerde oturyrouz aynı otobüse biniyoruz okulumuz aynı ne sabha benle konuştu ne bir şey dedi yüzüme bile bakmadı açıkcaıs sadece bir ara göz göze geldik ama çok neşesi yerindeydi ortak arkadaşımızla baya güldü eğlendi ve okulda sürekli arkadaşları bana bakıp duruyorlar hatta beni gördükleinde direk o kişiye söylüyorlar hepsi bana bakıp duruyor onunla çok yakınken bir anda böuel soğuk olması cidden aşırı üzüyor ve anlam veremiyorum sizce durum ne yani neden böyle yapıyor hiçbiri sebep yokken neden bir anda böyel oldu düşüncelerinizi paylaşırsanız gerçekten çok mutlu olurum...
Kova burcu bir erkeği çok yakınken bir anda soğuk yapmasının nedeni nedir?