+1 yılSon pişmanlık dahi olmasın mümkünse çünkü zerre önemi kalmıyor hiçbir şeyin. O raddeye gelene kadar düşünsün insanlar biraz, her şeyi batırıp, karşısında ki insan toparlamaya çalıştıkça daha da yıkıp döküp "pişmanım" deme tenezzülünde bulunmasınlar. O vicdan rahatsızlığı da yaptıklarının karşılığı olsun, tabii azıcık vicdan kırıntısı kalmışsa mümkündür bu da...
Kaybettikten sonra herkes anlıyor değeri ya da hatalarını. Önemli olan kaybetmeden önce gösterilen çaba ve telafiler. Yanındayken bilmeli kıymetini, en azından gerçekten seven insanlar bu şekilde yaşıyorlar...13 Yorumla- +1 yıl
Evet katılıyorum. Gerçekten sevince insan yokluğunu bile onunla yaşıyor kalben ve ruhen.
- +1 yıl
Aynen öyle, hayatın her evresinde iyi insanlar çıkar umarım karşımıza.❤️
- +1 yıl
Umarım💓
En İyi Cevaplar
u +1 yılEğer duygular bitmemişse, bir iki üç şans falan dinlemiyor. Ama bittiyse, son pişmanlık fayda etmiyor. Konu Aşk ise Mantığımla hareket eden biri değilim, duygularım hep daha ağır basar. O şansı verdiğime pişman olduğum zamanlar olmuştur.
12 Yorumla- +1 yıl
O şans nedense hep pişmanlık
- +1 yıl
Maalesef..
+1 yılVerdim diyelim
ne değişecek
yani elinde sihirli bir değnek var ve bir anda okus pokus mu yapacak bütün sorunlar çözülecek mi hatalar telafi olacak mı?
Genelde insan duygusal açıdan bakınca bir şans vermek istiyor ama o şansı verince bence daha çok kırılıp inciniyor
Şans vermek ya da vermemek kişinin kendi tercihi ama ben şans vermezdim verdiğim şansı bu güne kadar kimse iyi kullanmadı daha beter paramparça etti gitti kırmadığı eksik yerleri tamamlayarak31 Yorumla- +1 yıl
Evet genelde öyle oluyor sonu belli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
91Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Önceden olsa bir sanş vermek isterdim ama şimdi böyle düşünmüyorum.
Giderken bana bıraktığı hayal kırıklığını asla unutamam.
Tekrar düzelttik diyelim.
Ama benim ona olan güvenim eskisi gibi değil ki.
Kaybolan güveni tekrar kazanmak çok zor.
Konu ne olursa olsun ne için gitmiş olursa olsun bu bir daha yapmayacağı anlamına gelmez.
Bir kere giden yine gider.
Hata belki affedilir ama yanlış asla!
O yüzden kimse ikinci şansı haketmiyor.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeviyorsam evet sevmiyorsam hayır keşke ben istiyorsan hep şart veririm pardon şans veririm yanlış yazdım ama sevmiyorsan dünyanın en iyi adamı olsun yinede şans vermem
210 Yorumla- +1 yıl
Seviyorsan bu gel ağzıma et demek değil işte kolay değil yani Redoş🤣
- +1 yıl
Yani evet ahshfgd Seviyorsam galiba her şeyi affedebilirim Allah beni kahretmesin
- +1 yıl
Yazık yani acıların kadını mi olacaksın sen simcik 😱
- +1 yıl
Acıların kadınıyım zaten ben jdjfj
- +1 yıl
Evet öyle ya da böyle öylesin🤣 sevmek baştan gel ağzıma et demek zaten 🤷
- +1 yıl
Evet ben daha ilk günden biliyordum tanıştığımızda üzülecek tarafın ben olacağımı
- +1 yıl
Sevenler için dünya kamera şakası gibi 🤷🤣
- +1 yıl
Allah’tan hiç kimseyi sevmiyoruz rahatız 😂😂😂😂
- +1 yıl
Hahahhaha aynen aynen ya 🤣 sevenler düşünsün bizene ki
- +1 yıl
Yani aynen Allah aşkına biz kafayı mı yedik gidip birisini sevelim chxjcjcj
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılVeremem ya oyuncak mıyım ben.
Gel diyince gelicem git diyince gidicem!
Zaten ben bitirdiysem mezardan babam gelse beni döndüremez.
Zamanında kıymetimi bilseymiş geçmiş ola.11 Yorumla- +1 yıl
Aşkın çığlığını sustutabilir misin?
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılDuyguları yoğun şekilde yaşayıp bitirmişsem hayır. Yüzeysel duygular yaşadıysam, bıraktığı gibi kalmış, bıraktığı gibi durmuşsa evet..
12 Yorumla- +1 yıl
Bıraktığın gibi kalmıyor kimse maalesef.
- +1 yıl
Bu zamanla ve kişinin niyetiyle alakalıdır.
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılVerdim, iyi ki vermişim. Tabi herkes böyle değil, gerçekten samimi ise verilmeli.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
u +1 yılVazgeçtiğim birine tekrar şans vermem.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Yok neden vereyim belasını bulsun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılNeden kaybettiğine bağlı
10 Yorumla
+1 yılSebepleri ve sonuçları bir arada düşünmek lazım..
1. Neden gitti?
2. Nasıl gitti?
3. Bu süre zarfında kimlerle, neler yaptı?
4. Bıraktığı gibi kaldı mı?
5. Bıraktığı gibi kaldım mı?
6. Gelişinin asıl nedeni ne?
Bunlar sorgulanmalı.. İkna ediciyse, neden olmasın..14 Yorumla- +1 yıl
3,4,5,6 hepsi sıkıntı baştan yatıyor🤣🤷
- +1 yıl
Akıl ve kalp arasına sıkışmak tam da bu..
- +1 yıl
Akıl haklı kalp Arsız
- +1 yıl
Haklı olana haklısızlık etmekte üzerimize yok..
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSiz ilişkiyi bitirdiğinizi açıkladınız ama muhtemelen ayhan bey vazgeçmek istemiyor ve ısrar ediyor ve bu soru açılıyor diye düşünüyorum.
Aaltını kapattığın ve soğumuş çayı tekrar ısıttığında lezzet vermediği ve ağzının tadını bozduğu gibi bir defa bitti denilen ilişki de bir daha eskisi gibi olmuyor, tadın kaçmış oluyor. Bir şeyler kopmuş, kırılmış, soğumuş oluyor.
Bence eski deftere yeni sayfa açmak kimseye bir kaykı sağlamaz.13 Yorumla- +1 yıl
Yani o kadar da ifşa etmeyelim🤷🤣🤣
- +1 yıl
Yorumla ilgili düşünceni yazsaydın da o kelimeye takılmamış olsaydın daha iyi olacaktı sanki. Kaldı ki Mars görevindeki astronotlar bile biliyordu sizi 😁
- +1 yıl
Yani düşünce kısmını anladım. Sıcak bakmıyorsunuz. Genel olarak herkes aynı fikirde. Görüş için teşekkürler 🙏🤷
- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu konu hakkında çok beylik laflar etmeye gerek yok bence.. İnsan hangi konuda büyük konuşursa onu yaşamadan ölmüyor çünkü.. Eğer kalbimde zerre kadar sevgi kırıntısı varsa ve bana affedilemeyecek bir hatası olmamışsa şans verebilirdim evet.. Fakat dediğim gibi bu zamanda insan maalesef sevildiğinden emin olamıyor en büyük sorun o.. Keyifli günler..
12 Yorumla- +1 yıl
Evet sevildiğine olan inancı kaybediyorsun. Böylece istediğin şeylerin de önemi kalmıyor katılıyorum kesinlikle. Sanada 🙏
- +1 yıl
Teşekkür ederim canım.. :) 🙏
Vermem.. aklını kullansaymış aklı yok mu
Ben gittim ellere sen vurr. G.. tünü yerleree14 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣 hahha güzeldi bu. Ama ben öyle hemen ellere gidemiyorum sıkıntı burada
- +1 yıl
Sondaki espiri söze dedim canım sen üzerine alınma🤣🤣🤷
+1 yılVermem geçti artık bolu pazarı sür eşşeği niğdeye o işin olma olasılığı daha uzayda dahi yok artık bir kere ipler koptu mu tamam daha geri dönüşü yok özlesem de kuruyup bitsem de bir adım dahi atmam yerimde sayarım zamanlada zaten alışırım o acıya son pişmanlık fayda etmiyor maalesef ki
10 YorumlaKaybedene kadar aklı neredeydi diye bir düşünmek lazım. Bunu başardıysa hassas bir noktamdan beni incitti demektir. Bunu yapan birine de tekrar şans vermem.
Bazı insanlar gerçekten hayatından çıkması gerektiği için gidiyor aslında. Duygusal yönden bakmayı bırakıp mantıklı düşününce en doğrusunun aslında hayatımızda 'olmaması' olduğunu anlayabiliriz. Böyle zamanlarda duyguları bir kenara bırakmak lazım. Tek ihtiyacımız olan mantık. Gitti bitti. Hayatına devam etmeli.10 YorumlaHatasına bağlı. Her hata ikinci şansı hak etmez. Bazı hataları ilkinde silersin. Bazı hatalara ise ikinci şansı tanırsın. Geri dönüşü mümkünse şans verebilirim ama exten nex olmaz sözünü de unutmamak lazım. Bitmiş bir ilişkiye yeniden başlamak ne kadar sağlıklı olur ki...
10 Yorumla
+1 yılŞans vermek değilde çekerim karşıma sorarim "neden" geldin. cevap verirken konuşmalarında ki samimiyeti ciddiyeti analiz ederim. onu dinlerken zaten konuşmalarındaki ses tonundaki gerçek hissi anlayabilirsin. bunlari yapmadan şans vermek, kendinin basit olduğunu ve ilişkilerine değer vermedigini gösterir. akilli bir insan aklı başında bir insan basit düşünmez. basit insan karaktersiz insandır. basit insanlar herkese şans verir. herkese atlar, herkesi hayatına alır.
10 Yorumla
+1 yılİnsanların genelde yapılan hatalardan ders almayıp iyi niyeti sürekli suistimal ettiklerini gördüğüm için affedemiyorum şansta veremiyorum yapacak bir şey yok. Bu konuda nasırlaşmak isteyen ben değildim.
12 Yorumla- +1 yıl
Evet belli bir seviyeden sonrası bizim istediğimiz dışında
- +1 yıl
Maalesef...
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılEn nefret ettiğim ve tiksindiğim şey. tamamen bitmişse bitmiştir. yok öyle oldu yok böyle oldu.
ortada bitmiş bir şey varsa tekrar bir şans vermek zaman kaybı.
zaten bir daha eskisi gibi o heyecan ve istek olmuyor.13 Yorumla- +1 yıl
Evet olmuyor gibi güven olmuyor bir defa. Heyecan peşinde koşacak ta değiliz. Bilemiyorum aslında 🤷
- +1 yıl
Eski defterleri tekrardan açmak ve deneyim desen bile en ufak bir tartışmada eski muhabbetler açılıyor. offf gerçekten yorucu ve değmiyor. yine de karar senin. kendi görüşüm bu şekilde.
- +1 yıl
Mantıklı evet boğucu bir muhabbet bu ya nefret ettiriyor
+1 yılhayır. 2. şans vermek falan benim lugatımda yok ben sana 1 tane şans verdim zaten kullanmasını bilseydin, hem kim bilir benden sonra kimle ne halt etti, istemez sağ ol biten bitmiştir.
11 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum benden sonra ne halt etti konusunda🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılNe şekilde kaybettiği önemli AşkıÖldürmek, yani durumu tam bilmeden bir şey söylemek yanlış olur. Sen verir misin mesela? Pek veriyor gibi durmuyorsun da xd
16 Yorumla- +1 yıl
Veren yeniden kaybeder. O kadar çok seviyorsam evet veririm
- +1 yıl
Yani eğer o kişi samimi bir şekilde geri dönmüşse yeniden kaybedeceğimize bu kadar da emin olmayalım ama genelde yine aynı şeyler olabilir tabi...
- +1 yıl
Güven gittiğinde geri gelmiyor maalesef
- +1 yıl
Neden kırdılar güvenini?
- +1 yıl
Uzun hikaye görüş için teşekkürler🙏
- +1 yıl
Pekala :))
Şu saatten sonra kimseye tek bir şans dahi vermem. Gelgitleri olan insanlar ziktirsin gitsinler
20 Yorumla
+1 yılBazı şeyleri kısa film tadında bırakmak lazım. Tekrarları keyif vermiyor
10 Yorumla
+1 yılAçıkçası kimse kimseden vazgeçtiği için hiç pişman olmuyor, kafada bitirdikten sonra esamesi okunmaz bile.
11 Yorumla- +1 yıl
Evet vazgeçmek bir defa olur. Sonrasında yapılan şey sadece rol
+1 yılİkinci şansı verdim ama hiçbir şey eskisi gibi olmadı eski güven eski sevgi kalmadı bende
24 Yorumla- +1 yıl
Evet maalesef hiçbir şeyi eskisi gibi bulamıyor insan
- +1 yıl
Yine her an gidecekmiş gibi hissediyorum bağlanamıyorum tekrar
- +1 yıl
Bir gün muhakkak gidecek çünkü. Bir defa vazgeçti. Artık o istikrar olmaz ki
- +1 yıl
Maalesef öyle
+1 yılçok verdim o şansı ama vermemek en güzeli bence araya sogukluk girdimi olmuyo be azizim..!
14 Yorumla- +1 yıl
Evet öyle bir defa güven olay yerinden gidince geri gelmiyor.
- +1 yıl
kesinlikle eskisi gibi olmuyo ve zaten yürütemiyosunda hep soru işaretleri ve sonuç the end..
- +1 yıl
Şüphe ile aşk aynı çatı altında olamıyor katılıyorum🙏
- +1 yıl
aynen öyle..
+1 yılKonuları gözden geçiririm. Haklı sebeplerini dinlerim ve kendimi onun yerine koyarım haklıysa konularında şans veririm seviyorsam herkesin 2 inci şansa ihtiyacı olduğunu iyi bilirim. Egerki hatalarda günahlarda bulunmamissa
10 Yorumla
+1 yılAdı üstünde değil mi kaybetmiş işte? Sence öyle bir ihtimal var mı?
110 Yorumla- +1 yıl
Beynim ile konuştuğum zaman hayır kesinlikle diyor. Peki ruhum?
- +1 yıl
Benim ruhum böyle şeylerde ağır basar. Biri beni kaybetmişse ruhumdan kaybetmiştir beynimden değil..
- +1 yıl
Ruhunu olay yerinden toplayamayan kişiler ne yapacak peki
- +1 yıl
Böyle bir durumdan neden kaybettiği sorusuna cevap arayacaksın işte.
- +1 yıl
Halim yok düşünmeye
- +1 yıl
Anlaşılan sen kendin için sormuşsun bu soruyu :)
- +1 yıl
Anlaşılmamış gibi devam edelim🤣
- +1 yıl
Sohbet etmek istersen her zaman yanındayım bunu bilmeni isterim :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim senin için de geçerli🙏
- +1 yıl
:) :)
+1 yılSebebi önemli ayrılığın. Yaşnız şu bir gerçek ki ayrıl barış ilişkinin sonu olmuyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Evet aynen öyle nedenleri önemli ve tabiki hissettiklerini de görmezden gelemiyor insan
+1 yılSevgisine inanıyorsam , benim için çaba gösterdiğini görürsem ve hislerim varsa veririm şans
12 Yorumla- +1 yıl
Verip mutlu olan gördün mü?
- +1 yıl
Bir depresyona girer çıkarız 😂
Çok sevdiysem seciyorsam hâlâ unutamıyorsam veririm evet
17 Yorumla- +1 yıl
Sonra yeniden üzerler tabiki
- +1 yıl
Evet bu inanç ta saflık resmen
- +1 yıl
Artık yokum demekki değiştirdim diye🤣🤣
- +1 yıl
Hahaha ölsün 🙏
Bu ilişkiler durumu baya karışık. O durumun içinde olmadan insan düşünüp karar veremiyor açıkçası. Aşk insanın gözünü kör ediyor sonuçta. Yapılan hataların da bu konuda etkili olduğunu düşünüyorum.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Vermem belki hayatımda başkası oldu, ben varken o gittiyse döndüğünde benim olamıyabileceğim ihtimalini düşünecekti. Geçmiş olsun
20 Yorumla
+1 yılSamimiyetine, pişmanlığına inanırsam ve hislerim devam ediyorsa, aradaki saygı da kopmamışsa bir defalık şans verilebilir.
20 Yorumlaasla ama asla vermem eğer aramız bozuksa mutlaka beni kıracak bir tavrı olmuştur baştan yapmamalıydı bunu kendi düşen ağlamaz
10 Yorumla
+1 yılBurada onun pişmanlığı değil daha çok benim niyetim önemli. Eğer hala yanımda olmasını istiyorsam bir şans daha veririm.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılNeden gitti
Nasıl gitti
Neden döndü
Nasıl döndü...
Değersiz hissettirmiyor ise yeniden denerim10 Yorumla
+1 yılGerçek manada pişman olsa hata etmez. Düşünerek hareket eder. İkinci şansı verdiğim herkes bunu çok güzel ispatlamış oldu.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvet sans verdim. Bunun sebebi onun pismanligi degilde benim hala seviyor olusumdu. Sogudugum, artik tiksindigim birine sans vermezdim.
10 Yorumla Merhaba,
Her insan ikinci bir şansı hak eder. Ancak göz aynı göz olsa da yaş aynı yaş olamaz.
Işıkla kal...10 Yorumla
+1 yılAsla ikinci bir şans vermem, kendime de ikinci şansın verilmeyeceğini düşünerek hareket ederim. Böylece aramızdaki ilişki daha kaliteli geçer.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu konuda öyle büyük büyük konuşamıcam.
Eğer ki karşımdaki kişiye karşı duygularım ve hissim varsa verebilirim...10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 633 cevap paylaştı. Ben şans vermezdim. Eskisi gibi olmaz zaten. Sonuçta bir kere kırılmışım, tekrar tecrübe etmeye gerek yok
10 YorumlaO şansı verirseniz aynısı tekrarlanacaktır insan 7 sinde neyse 70 inde odur güzel bi sözle özetliyim
20 Yorumla
+1 yılAbi valla ne kadar vermeyiz desekte veriyoruz kalkıpta asla vermem diyen yalan söylüyordur
20 YorumlaBilmiyorum ama vermem büyük ihtimal verisem çok çekingen olurum
10 Yorumla
+1 yılGittiyse bunda bir hayır vardır. Biten bitmiş yoluma bakarım.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılGeçerli sebepse bi ihtimal, ama hata sonucuysa yapan aynı hatayı tekrar yapar o konuda şans vermem
10 Yorumla Hala onu seviyorsam evet veririm yoksa 2. Şans vermeyi düşünmüyorum
10 YorumlaAldatma söz konusu değilse şans veririm. Önemli olan problemi görmüş olması
10 YorumlaVermedim vermemde tekrar aynı şeyler yaşanır sonu belli
10 Yorumla
+1 yılNeden ayrıldığımıza bağlı olarak değişir bu sorunun cevabı.
10 Yorumla
+1 yılHayır çok çabalarım bitmemesi için bitirirsemde yok olurum
10 Yorumla
+1 yılEtmez beni pişman bitmistir bende giden kişi gelsede yaprak oynamaz bende
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde benden sonra evlenıyorlar :) neyım ben bölüm sonu canavarı falan mı 😂
10 Yorumla
+1 yılÇok sevdiğim ve saygı duyduğum biriyse neden olmasın..
10 YorumlaBenim için biten bitmiştir geri dönmesini kabul etmem
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 27b cevap paylaştı.
+1 yılYok desem olmaz he desem olmaz. Takılırım yine de. Arada lazım oluyor
10 Yorumla
+1 yılNasıl yaşadığı önemlidir.. benden sonra hayatına birisi girmişse.. fayda etmez
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 943 cevap paylaştı. Aklım hayır diyor ama kalbim kalbim işleri bozuyor..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Nasıl ayrıldığımıza bağlı. Ben biraz bu konuda fazla iyimserim şans veririm.
10 Yorumla- Devamını Gör (117)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat