+1 yılablam yaptırdı abla 1. cisi internette ve instagramda olan saçma amacları... olan hocalara inanma kesinlikle şimdi gelelim en dogru hocaları nerde bulabilrsin abla benim tavsiyem mahallendeki en büyük aklı başı yerinde kadına sorman o eğer yönlendiriyosa hoca kesin dogrudur ve seçimin kadın hocalardan yana olsun derim. onun dışında canım gibi günah o bu demem herkesin kendi hayatı ablam anlamadın yer olursa bana yazabilirsin
236 Yorumla
Soran+1 yılaramadıgımız yer kalmadı sımdı konyadan bır medrese hocası varmıs onunla gorustuk 2 hoca arasında kladım. şamlı kadir hoca varmıs gorustum bakımda bıldı her seyı bakalım cok met ettıler
- +1 yıl
onun yerine instagramda esra hocayla görüşmeni tavsiye ederim
Soran+1 yılonunla da gorusduk bakımda sallıyor ve cok para ıstıyor
- +1 yıl
o zaman makale okuyacam senin için abla bana istek at ben sana akşam hocayı yazıcam sen konyadasın sanırım konyadan hoca lazım demi
Soran+1 yılkutahya da yım ben makala ne makalesı
- +1 yıl
googleda en uyumlu web sitelerin oldugu makaleler konuyla ilgli abla
Soran+1 yılben siteye falan guvenmıyorum
- +1 yıl
yok yorumlar abla
Soran+1 yılyorumlar yuzunden 40 bın tl param gıttı benım !!!
- +1 yıl
40 binmi abla dava et
Soran+1 yılben 5 kez dolandırdım
- +1 yıl
Soran+1 yıl@Vuray sen kıme dolandırıldın
- +1 yıl
Şamlı kadir hocaya nasıl ulaştınız
- +1 yıl
Ya bende Konyalıyim da bu Şamlı kadir hoca iletişim bilgilerini verir misin benim de ihtiyacım var lütfen
- +1 yıl
@42konya4242 sen bulabildinmi
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Yağmur merhaba youtube de kısası alem diye bi kanal var ben lraya işlem yaptırıcam senden ricam bi o hesaba göz atar mısın güvenilir mi sonra dönüş yapar mısn🥺
- +1 yıl
Kimdir acaba ulasabilirmiyiz
- 1 yıl
Bu samlı kadir hoca konyadamı
- 1 yıl
@HaticeBuğlem1 evet öyleymiş
- 1 yıl
Bu samlı kadir hocaya nasılulasabiliriz
- 1 yıl
@Ahmethdhdh öylede nerdeymis
- 1 yıl
Nerde olduğunu söyleyen yok
En İyi Cevaplar
+1 yılbelkide büyüye ihtiyacın yoktur. kendinden çabuk vazgeçmişsin. bu tarz şeyleri destekleyen birisi değilim ama aklına büyüyü koymuşsan da o en son çaren olsun. önce bütün alternatif şeyleri denediğinden emin olmalısın. senden uzaklaştığını düşündüğün şeyleri fiziksel veya duygusal, halletmeyi dene bence. denemediysen...
02 Yorumla
Soran+1 yılsaol ama yaptırıcam baska hıc bır carem kalmadı
- 1 yıl
Selam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılerkeklik bağlama
eve bağlama
gözünü bağlama
netür bir bağlama istiyorsunuz anladığım kadarıyla zaten şu an bir birlikteliğiniz var018 Yorumla
Soran+1 yılsiz daha once bır ıslem yaptırdınız mı yaptırdıysanız ne gıbı sonuc aldınız ne zamanda ne kadara kımle calıstınız
- +1 yıl
kendim yapıyorum
Soran+1 yılnasıl anlat
- +1 yıl
Bazıları özel olduğu için anlatamayacağım. 5 yaşında dışarıdan topladığım taşlarla bakım yapmaya başladım. Bunu bana kimse yap demedi ve nasıl yapılacağını anlatmadı. Sadece biliyordum ve yapmaya başladım. İnsanların doğum tarihlerinden, yüzlerinden ve kullandıkları kelimeliden analizler yapmaya başladım. Farklı rüyalar görüyordum, uyanıkken farklı şuur halleri yaşıyordum. Birçok şey bana öğretilmediği halde biliyor ve uyguluyordum. Kısaca zaten var olan bir durumu yaşıyordum. Aileden eğitim aldım, Türkiye de ve başka ülkelerde pek çok kurum ve insandan eğitim aldığım. Harcadığım emeği, zamanı ve maddiyatı anlatamam. Aldığım eğitimlerin on misli kadar kendim çalıştım. Ruhsal bağlantılar sır olduğu için o kısmı anlatamayacağım. Benim gibi pek çok insanla konuştuğumda hepsi benzer bir olayı anlatıyordu, yapıyordum yılların emeğini 5 dk içinde size anlatamam kusura bakmayın...
Soran+1 yılo zaman neden yazıyorsun
- +1 yıl
bakın anlamadınız ben yapabilirm size diyorum.. nasıl yaptığım beni ilgilendirir siz partnerizdeki değişimleri izlersiniz haketmeyene haketmediği bilgi verilmez
Soran+1 yılsana neden guveneyım
- +1 yıl
eski sevgilime yaptım konuşmaları atabilirim
- +1 yıl
git dolandırıl.
Soran+1 yılanlat nasıl yapıyosun yalancı
- +1 yıl
Ulaşmak isteyen profildeki hesaplarimdan ulaşabilir
- +1 yıl
Spritüel danışman
Evren Devang - 1 yıl
İletişim geçmemiz lazım lütfen
- 1 yıl
Seninle iletişime geçmek için profil açtım ve bu platformdan anlamıyorum lütfen iletişime geç benimle
Gizli Üye(30-35)+1 yılabla sonuç ne oldu? benim de çok ihtiyacim var
00 YorumlaYaa buldun mu yaptın mı işlem lütfen görüyorsan dönüş yapar mısın. bende aynı senin gibi aradım sürekli
00 Yorumla
+1 yılMerhaba siz bu bahsettiğiniz samli kadir hocaya mi işlem yaptiriyorsunuz ona nasıl ulasabilirim
022 Yorumla
Soran+1 yılkonyalı kendısı arastırıp bulabılırsınız
- +1 yıl
Araştırıyorum ama iletişime geçebileceğim bilgi bulamadim numarasını bana da söyleyebilir misiniz lutfen
Soran+1 yılburdan numara yazmak etık degıl fake ınsta var mı
Soran+1 yılyazamıyorum ki sevıyem yetmıyor
Soran+1 yıltamamdır
- +1 yıl
Mail gondermemissiniz
Soran+1 yılatamadım bırazdan atarım
Soran+1 yılmaıl adresını sılınmıs tekrar atar mısın
Soran+1 yılyazdım sana burdan sevıyem yukseldı. dıgere bak ıstersen
- +1 yıl
Selam iletişim bilgilerini aldıysanız banada gönderebilir misiniz
- +1 yıl
- +1 yıl
merhaba bana yardımcı ol allah rızası için bu hocaya işlem yaptırdın mı yaptırdıysan bilgilerini benle de payla zor durumdayım
- +1 yıl
Sen bulabildin mi haber verirmisin
- +1 yıl
Bulamıyoruz ama
- 1 yıl
Verebilirmiaini ben bulamadım iletişim numarasını
- 1 yıl
Siz biliyorsanız intrm yazarmısın mervill41
Benim işlerim bugun geldi ali gursesten bakalim ne olacak
021 Yorumla
Soran+1 yıldolandırıcı alı gurses 4200 tl dolandırdı kız arkadası
Soran+1 yılsana ıspatlarım bızım whatsap grubumuz var dekontlar konusmalar ses kayıtları hepsı var bız 16 kısı her gun onlarca hocayla konusuyoruz... sen reklam yapıyorsun sanırım
Soran+1 yılben 2 yıldır hoca arıyorum... benım gıbı 15 kısı daha var alı hoca dan da tokat yedı bızım ekıp hepsını de zaten ıfsalıyoruz. bılmedıgın hocalar hakkında geldı sonuc alırım deme
Soran+1 yılfake ınsta ver ses kayıtları dahı var her dolandırıcı hocanın 40 dan fazla hocayı yakalattık... sen bızı hafıfe alma
Soran+1 yılben 11 kez dolandırıldım... 2 yılda ama pes etmedım buldum gıbı bır hoca yapıcam basarıcam alı hoca dolandırıcı ses kaydına kadar mesajlarına kadar dekontlarına kadar duruyor
Soran+1 yılşamlı kadir hoca bir arkadas gıttı yanına erkek arkadas bakımda tuylerı urpermıs bılmıs vıdeo kaydını ızledım zaten evet hoca dogru. anlıyorum senı ama kesın olarak hoca ısmı verme yorumlarda bu yuzden cok dolandırıldık
Soran+1 yılbız hocayla gorustuk zaten. ıkna olmadık dıye sadece erkek gorusu alıyorum dedıgı ıcın sabah bızım gruptan bırını gonderdık oglen gorustu ısleme basladı. bende bu aksam odemesı yapıcam baslatıcam. bakımda her seyı bılıyor tek sorun maddı olara adam net bakım oncesı parada alıyor bakımı bedava yapmam dıyor. yerı yurduda bellı medrese hocası
Soran+1 yıl3750 arkadas verdı. bana 3900 dedı bakım oncekı 400 tl ıstedı attım bakım yaptı zaten parayı atar atmaz ara dıyor telde canlı canlı bakıyor
- +1 yıl
Bizi şu hoca Allah’a aşkına ulaştırın artık
- 1 yıl
Hangi medrese
- 1 yıl
Siz biliyorsanız kadir hocayı intrm yazarmısın mervill41
:) delimisin güzelim. Az güzel yemek yap gelir eve:)
01 Yorumla
Soran+1 yılah kardes keske oyle olsa
+1 yılKizim mal misin. Ne medyumuu. Inanıyor musun o deli sacmalarına 😆😆
03 Yorumla
Soran+1 yılvar boyle seyler kur an da dahı yazıyor
- +1 yıl
Kuranda sonuçlarının ne olacağı da yazıyor oku hepsini
Soran+1 yıl@Brooklyn88 ok bılırkısı saol
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. ahiretin cehennemlik olur
03 Yorumla
Soran+1 yılgectık onu bız
Soran+1 yılyok o oyle degıl bılseyler yaparlar mıydı. senden daha cok okudum ben
Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Çarpılırsın aman deyim dikkatli ol
01 Yorumla
Soran+1 yılsaol uyarı ıcın
Gizli Üye(30-35)+1 yılİçten gelecek ya biz eşimle arkadaş gibi olduk
03 Yorumla
Soran+1 yılgecmıs olsun. ama buyu ıse yarıyor
Cevap sahibi+1 yılSanmam hadi hayırlısı
Soran+1 yılsaol.
+1 yılŞamlı kadir hocayı nereden buldunuz
035 Yorumla
Soran+1 yılburdan 4 kısı tavsıye ettı. ayrıca ıkı hoca tavsıye sıtesınden bulduk. ve de konyaya yanına gıden arkadasımız oldu ama henuz kımse ıslem yaptırmadı
Soran+1 yılsenın bır bılgın var mı kadır ıle ılgılı varsa paylasır mısın
- +1 yıl
Yok bende buradan sizden ismini duydum o yüzden soruyorum bu dolandırıcıların belli bir sistematiği var sahte yorumlar falan Ama bu kişi hakkında hiç bilgi bulamadım o yüzden sordum size
Soran+1 yılbızı yakan hep onlar oldu o yuzden cok arastırıyoruz. arkadasımız gıttı gordu adamı bakımları ıyı cok kısı de varmıs tanıyan konyadan ama hala guvenıp yaptırmadık
- +1 yıl
Buraya bile bu şarlatanlar sahte yorumlar yapıyor burada gezinirken bir kişi gördüm şamlı kadir hocayı önermiş
- +1 yıl
Bende araştırıyorum Ama inancım kalmadı artık ama insanın içinde hep bir ümit dürtüsü oluyor maalesef bu şarlatanlar da bundan faydalanıyor. Bunların yöntemleri hep Aynı gerçekten bu işi yapanlar var ı bilmiyorum Ama varsada kapalı kapılar ardında galiba
Soran+1 yılkesınlıkle bakalım samlı kadır den umıdımız var gıbı ama 1 de bır arkadas gorusucek daha once bakım yapmıstı ucretlede anlastık hemen etkı gorursun demıstı hepımıze ruyalanlamalar falan onda kıtlıyız beklıyoruz
- +1 yıl
Teşekkür ederim Bilgi verip sonucu paylaşırsanız mutlu olurum
Soran+1 yılben yonlerdınme yapmam sadece soyle oldu falan derım sen arastırıp bulursun hocayı
- +1 yıl
Ben araştırdım ama hiçbir iletişim bilgisi bulamadım
Soran+1 yılvalaha bızde sor bela bulduk adamı. sen nerden duydun pekı tavsıye kanallarımız aynı mı acaba
- +1 yıl
Bende burada biri önermiş oradan ismini duydum sonra siz işte araştırdım nette ama hiçbir iletişim bilgisi yok ki bilgi bile yok yerel birisi sanırım
Soran+1 yılevet konyalı bı medreseden cıkma bırısıymıs konyada da tanınıyor bu arada gıden arkadas arastırdı
- +1 yıl
Anladım teşekkür ederim tavsiye etmeseniz bile deneyimlerinizi paylaşırsınız
Soran+1 yılne demek amacımız dogruyu bulmak yaptırmak parayı falan gozum gormuyor artık benım
- +1 yıl
Teşekkürler
Soran+1 yılİşlem tutmaya başlamış sevgilisi bu gün aramış ağlamış bizim kızı şaşırdık haberin olsun
- +1 yıl
Ciddi misin çok iyi çok sevindim sen ne yaptın başladın mı
Soran+1 yılben baslamadım henuz
- +1 yıl
selam bir gelişme var mı sizde
Soran+1 yılselam adamın ıslemı tuttu
- +1 yıl
Selam çok sevindim
- +1 yıl
Kaç günde sonuç aldınız
Soran+1 yıl7 8 gun denebılır. ben kapatıyorum profılı umarım hepınız sevdıgınıze kavusursunuz
- +1 yıl
Siz buldunuz mu Şamlı kadir hocayi bende Konya'daym ama bulamadım yardımcı olur musunuz
- +1 yıl
Şamlı kadir hoca bana da verir misiniz Konya'daym bende giderim yanına gerekirse
- +1 yıl
- +1 yıl
@42konya4242 hala birini bulamadinmi
- +1 yıl
Sen buldun mu
- +1 yıl
Kanka sen hocayı bulabildin mi
- +1 yıl
İletişim bilgilerini paylaşır mısınız
Var ama iyi para alırlar senden haberin olsun
027 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorum. 5 kez dolandırıldım
Soran+1 yılevet haklısın. ıkı tane buldum bırı bakım yaptı bıldı cok cok seylerı bakalım
Soran+1 yılbakımda kendını gosterır bı hoca
Soran+1 yılevet ehlını arıyorum. bakımda bır sey bılmeyene 5 bın tl mı verelım
Soran+1 yılbakımmmm. sana bakım yapar soyasalına bakar. neler oldugunu bılır. cunku bu hocalar cınlerle calısır ve cınler gecmısı gorebılır. bılırler sen bence bosa zaman kaybı yaptırıyorsun
Soran+1 yılo zaman canım
Soran+1 yılsen kımı tavsıye edıcen soyle bakalım
Soran+1 yıltamam sen onlara yaptır sonuc aldıgını bana ıspatla ben yaptırırım.
Soran+1 yılo zaman neyın polomıgını yasıyoruz kı ben daha once ıslem yaptırmıs sonuc almıs ya da dolandırılmıs kısılerın kımlerle calısktıgını neler yasadıgını ne kadara ne zamanda olumlu olumsuz sonuc aldıgını soruyorum. sende mardınde var kesın yapıyolar gıbı konusuyosun nerde n bılıyosun madem ıspat etmıceksın neden yazıyosun
Soran+1 yılgeldım ıspatla. bu arada basladım ben ısleme ılk gunden etkıler basladı
Soran+1 yılburdan yazacaksın kı herkes gorsun benım senınle ozel konusacak bır konumum yok. sen burada bır soruya cvp verıyosun herkes gorsun.
- +1 yıl
Kimle başladın
Soran+1 yıl@Perseus_2344 alttakı soruya da cvp versene
Soran+1 yılben yınede cvplıyayım alı osman dıye traklayı ona baslamıstım parayı alıp engelledı 200 tl on odeme yapmıstım
Soran+1 yıl@perseus_2344 az once yazdıgın seye cvp verdım ona cvp vermeden ustte cevap verıp tekrar soru sormanın amacı nedır? reklamcısında hoca mı tavsıye edıceksın ya da bıze yardımcı olmak ıcın mı burdasın anlamadım ben senı !!!
- +1 yıl
Birde yukarıda işleme başladık demişsiniz dediğiniz kişi mi
Keriz duduklemece
01 Yorumla
Soran+1 yılok saol
Cinsel Yaşam konusunda 10,6b cevap paylaştı. kafayı kırmıssın
01 Yorumla
Soran+1 yıltesekkurler
Şamlı Kadir hocaya nasıl ulaşabilirim?
00 Yorumla
+1 yılŞamlı Kadir hocaya nasıl ulaşabilirim
00 Yorumla