İyi akşamlar...
Size bir sorunumu mu desem derdim mi desem bilemedim. Bir kaç saat önce sevgilim ile kavga ettim ama bizim için, normal değil sizin için normal olabilir. 9 aydır çıkıyoruz 7 yıldır tanışıyoruz orta okul arkadaşım kendisi. Ve 9 ay ufak tefek tartışma oluyor ama hemen kapanıyor. Ama bu sefer fazlası ile büyüdü. Şimdi uzatmadan başlıyım...
Ben sevgilimi çok kıskanan biriyim kendimden bile o derece ama bundan rahatsızlık duymaz hatta mutlu olur. Ailemden kimse ile tanıştırmadım bir kaç sebepten dolayı işte olaya geliyim. Saat 9 da ablam ve arkadaşları ile bugün içmeye gittiler neyse kafası iyi bir şekilde bizim binanın aşağısında ablam arkadaşına gitmek üzere giderken ablam ve arkadaşı sevgilimi tanıyorlar çok önceden neyse sevgilim ile konuşuyorlardı burada sıkıntı yok ama bir süre sonra bunlar fotoğraf çekiniyor. Kendimden kıskanan biriyim ve ablamı da kıskanırım doğal olarak neyse. Sevgilim de bana atıyor ben dayanamıyorum kriz geçiriyorum buna patlıyorum.
İşte diyorum ki sen nasıl izin verirsin, hiç mi beni düşünmedin vs vs baya kavga ediyoruz. Neyse ben ağlama krizinde iken bu işte ağlama vs diyor pişmanım akıl edemedim özür dilerim vs vs diyor ama cidden kıskanıyorum biliyor bana çok koydu fotoğraflar bende dedim ki bugünü unutmıcam saol dedim sonra konuyu kapadım zorunda kaldım çünkü ameliyat olmuştum kulağımdan 1 ay oldu bugün ile neyse ağladıkca ağrım oluyordu bu yüzden kapadım konuyu sizce haksız mıyım?
Size bir sorunumu mu desem derdim mi desem bilemedim. Bir kaç saat önce sevgilim ile kavga ettim ama bizim için, normal değil sizin için normal olabilir. 9 aydır çıkıyoruz 7 yıldır tanışıyoruz orta okul arkadaşım kendisi. Ve 9 ay ufak tefek tartışma oluyor ama hemen kapanıyor. Ama bu sefer fazlası ile büyüdü. Şimdi uzatmadan başlıyım...
Ben sevgilimi çok kıskanan biriyim kendimden bile o derece ama bundan rahatsızlık duymaz hatta mutlu olur. Ailemden kimse ile tanıştırmadım bir kaç sebepten dolayı işte olaya geliyim. Saat 9 da ablam ve arkadaşları ile bugün içmeye gittiler neyse kafası iyi bir şekilde bizim binanın aşağısında ablam arkadaşına gitmek üzere giderken ablam ve arkadaşı sevgilimi tanıyorlar çok önceden neyse sevgilim ile konuşuyorlardı burada sıkıntı yok ama bir süre sonra bunlar fotoğraf çekiniyor. Kendimden kıskanan biriyim ve ablamı da kıskanırım doğal olarak neyse. Sevgilim de bana atıyor ben dayanamıyorum kriz geçiriyorum buna patlıyorum.
İşte diyorum ki sen nasıl izin verirsin, hiç mi beni düşünmedin vs vs baya kavga ediyoruz. Neyse ben ağlama krizinde iken bu işte ağlama vs diyor pişmanım akıl edemedim özür dilerim vs vs diyor ama cidden kıskanıyorum biliyor bana çok koydu fotoğraflar bende dedim ki bugünü unutmıcam saol dedim sonra konuyu kapadım zorunda kaldım çünkü ameliyat olmuştum kulağımdan 1 ay oldu bugün ile neyse ağladıkca ağrım oluyordu bu yüzden kapadım konuyu sizce haksız mıyım?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Su anda cocuk seni elde etme asamasinda her seyine katlaniyor ama iliskiniz iletlediginde bu müsamahayi gostetmemeye baslayacak. O yuzden senin bu surecte biraz mantigini dinlemeyi ogtenmen lazim. Zira abarttiginin sen de farkindasin. Bu kadar kiskanclik guvensizlik demektir ki bu da ilerde ciddi sorunlara neden olabilir. Her seye anlık bakmamak lazim.
Bugün oturduk konuştuk dedim ki ben buyum bunu bilerek çıktık bir yola eğer yarı yolda bırakıcak isen şimdi bitsin dedim o da dedi ki sen bana kendimden bile kıskanıyorum dedin ben senin dün ki kıskançlığını normal sayıyorum ki bu benim için bir sorun değil dedi
Şimdi kapilmıs gidiyor belli. Onemli olan ilerde uzmeyin birbirinizi.
Haklı olsan da
Alkol alan birinin, aklını mantığa uydurman garip
Haram olmasının nedeni var
İnsan kendinde değildir tam olarak
Ne ablan ne de o
Aşırı kıskançlık ya huzursuzluk ya da ayrılık getirir
Ne yapmamı önerirsiniz
Kıskanmanız güzel birşeydir bu onu nekadar sevdiğini gösterir ama herşeyin ölçülü olanı maküldür kıskandıgını ona tabiki belirt ama bunu ufak tefek olaylarda ona yansıtma zamanla senden baskından bıkar soğur
Benim karakterim bu bunu bilerek benle sevgili oldu zaten bunu şimdi sorun ederse döverim onu
Ozaman seni her halinle kabul etmiş bizede Mutluluklar dilemek düşer
Teşekkür ederim
Sen haksızsın adam iyi seni terketmiyor
O da senin tam tersini düşünüyor beni haklı buluyor ve beni bırakmkcapını söylüyor :)
Gerçekten ablandan mı kıskandın?
Okuduysan kendimden bile kıskanıyorum diye açıklama yapmışım
Haksızsın, kıskançlık doğal bir duygudur ama fazlası zarar.
Ama şunu da belirtiyim o durumda bende olsam o da aynısını hatta bin katını yapardı çünkü şöyle diyim ikimiz de fazla fazla kıskancız
O zaman nur topu gibi toksik bir ilişkiniz var diyebilirim.
😂 😂 Teşekkür ederim
Ama şöyle diyim birbirimizi daha önceden güzel seven bir ailemiz veya ne biliyim ilk ilişkimiz olmadığı için kaybetmemek için kıskanıyoruz
Yalnız kalma korkusu ve sevildiğini düşündüğün yerden sana zarar verse ayrılamamak çünkü başka yerde sevilmeyeceğini düşünmek. İşler daha kötü hal alıyor..
Bu sorunu aşman gayet basit zaten hatada sende
Hani kavgadan sonra dedim zaten yersiz kıskançlıklarım olabiliyor kusura bakma dedim ama onun dediği hatta sende değil bende dedi yapmamam gerekiyordu haklısın dedi
Dilersen detaylı konuşalım bu konuyu