ÜŞENMEDEN OKUYUN ACİL?

İyi akşamlar...
Size bir sorunumu mu desem derdim mi desem bilemedim. Bir kaç saat önce sevgilim ile kavga ettim ama bizim için, normal değil sizin için normal olabilir. 9 aydır çıkıyoruz 7 yıldır tanışıyoruz orta okul arkadaşım kendisi. Ve 9 ay ufak tefek tartışma oluyor ama hemen kapanıyor. Ama bu sefer fazlası ile büyüdü. Şimdi uzatmadan başlıyım...
Ben sevgilimi çok kıskanan biriyim kendimden bile o derece ama bundan rahatsızlık duymaz hatta mutlu olur. Ailemden kimse ile tanıştırmadım bir kaç sebepten dolayı işte olaya geliyim. Saat 9 da ablam ve arkadaşları ile bugün içmeye gittiler neyse kafası iyi bir şekilde bizim binanın aşağısında ablam arkadaşına gitmek üzere giderken ablam ve arkadaşı sevgilimi tanıyorlar çok önceden neyse sevgilim ile konuşuyorlardı burada sıkıntı yok ama bir süre sonra bunlar fotoğraf çekiniyor. Kendimden kıskanan biriyim ve ablamı da kıskanırım doğal olarak neyse. Sevgilim de bana atıyor ben dayanamıyorum kriz geçiriyorum buna patlıyorum.
İşte diyorum ki sen nasıl izin verirsin, hiç mi beni düşünmedin vs vs baya kavga ediyoruz. Neyse ben ağlama krizinde iken bu işte ağlama vs diyor pişmanım akıl edemedim özür dilerim vs vs diyor ama cidden kıskanıyorum biliyor bana çok koydu fotoğraflar bende dedim ki bugünü unutmıcam saol dedim sonra konuyu kapadım zorunda kaldım çünkü ameliyat olmuştum kulağımdan 1 ay oldu bugün ile neyse ağladıkca ağrım oluyordu bu yüzden kapadım konuyu sizce haksız mıyım?
ÜŞENMEDEN OKUYUN ACİL?