📍Gece olunca saçlarını severek uyutacağım seni biraz daha dayan.

Özlediğin için. Bu duygu başlı başına ağır bir duygu çünkü.
Cevap
25Cevap
Evet ya gerçekten çok ağır bir şey insanı çok kötü etkiliyor mesela ben çok hırçın oluyorum özleyince
Evet gerçekten.
İçine kıvam alıncaya kadar ağırlık konulmuş bi hamur gibi mübarek.
Özlemek ve kavuşma arzusu çok ağır olur
Özlemek güzel de özlenmemek ağır olan..
Belki de bu dünyadaki en ağır duygudur gerçekten. İhanetten bile daha ağır, daha zor gelebilir özlemek... Çünkü ihanetin acısı bile zamanla azalacaktır ancak özlemin acısı her geçen gün artıyor. Çığ gibi büyüyor. Ağırlığı da bundan geliyor maalesef. Ancak sonunda kavuşulacaksa eğer, özlem ne kadar büyürse verdiği mutluluk da o denli büyük oluyor...
Sırf o duyguyu biraz daha az hissetmek için koyun gibi erken uyuyorum. Gerçekten çok ama çok acı veriyor..
Kalbin acıyor resmen, ciğerinden bir parça kopuyor gibi , için sızlıyor ama zamana bırakınca geçiyor çünkü geçmekten başka çaresi yok o hissin
Ağır çünkü özlem demek arada mesafeler olması demek. Özlem demek sevdiğin kişinin her an ya da istediğin zaman yanında olamaması demek.
Özlediğin kişinin kalbinde açtığı yara ne kadar derinse o kadar ağır olur
Çok sevdiğin için ama bilirsinki onun bundan haberi yoktur o yüzden bukadar ağırdır
Özlemin sonunda kavuşmak varsa bundan eminse ağırlığı biraz hafifler. Kavuşma yoksa işte o zaman zor
Bana ağır gelmiyor. Oda beni özlesin bende onu özleyeym.
Ben o duyguyu yitirdiğim için ağırlığını hissetmiyorum kuş gibi hafifim 🌿👯♀️
Belki de dünyanın en ağır yükü. Daha zor olanı ise hiç göremeyeceğini bilip özlem duymak
sevdiğin kişiye verdiğin değerle alakalı..
ne güzel işte..
Özlem duygusu ağır olan birisi için çok zordur. Ağırdır çünkü özlediğinde elinden bir şey gelmez sadece hayalini kurarsın her özlediğinde bunu yaşamak daha da ağır gelir.
Dünya'daki yerçekiminden dolayı öyle
Uzayda yaşamaya başladığımızda her şey daha kolay olacak
Gerçekten de öyle taşıması çok ağır bir his.
Ne desem bilemiyorum kesip atılacak bir şey de değil..😔
agaaa Ayşegülün poyraz öldü sanarkenki görüntüsü, ağlamak üzereyim
nesi ağır? karşılıklıysa ne güzeldir özlemek
En İyi Cevaplar