Çok sık buluşamıyoruz haftada bir uzun bir ilişkimiz var erkek arkadaşım telefonda yapıyor bunu sadece çok rahat umursamaz biri oluyor bazı konuları konuştuğumuzda mesaj atmıyor ve görüldü atıyor 5-6 saat sinir oluyorum bu hallerine onsuz bir hayatımın olduğunu cepte olmadığımı görmesini ilgi göstermesini istiyorum ne yapabilirim?
Lütfen dalga geçecekler yazmasın
Lütfen dalga geçecekler yazmasın
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aslında öyle olan iyidir belki çalışıyordur o yüzde. Görüldü atıyor iliskiniz kaç yıldır
6-7 senedir birlikteyiz Yanyana çok düzgün biri o yüzden ayrılamıyorum zaten
Karı kıza bakmaz saygılı ilgili Yanyana hiç kavga etmez ne söylesem orta yolu bulur ben ona göre biraz daha agresifim o daha yapıcı ama telefonda böyle yapması canımı sıkıyor beni cepte görüyor gibi dün buluştuk bu konuları konuştuk eğer bu şekilde devam edersen seninle tartışmam yüzuüze buluşma ayarlar ayrılırım dedim gülerek yüzyüzw gelelim de ayrılmayız zaten dedi bana bu bile rahatsız ediyor beni cebinde görüyor resmen
Eğer seni üzecek başka bisey yapmadıysa olur böyle şeyler
Umursamaz tavır gibi öyle ya çarşı. Ya yoksun umrumda değil gibi
Nasıl yani anlayamadım
Sizi üzecek başka bisey yaptı mi hiç
Ayrıldık biraz önce
Üzüldüm ne diyim hayırlısı olsun
konuş onunla devam ederse ayril
Bir kaç gün önce konuştuk bütün kurallarımı kabul etti hiç birine itiraz etmedi ama bu gün tartıştık gibi oldu ve yine görüldü atması sinirlendirdi biraz
yorumsuz.
Yazmayın o zaman iyi günler
Akşam oldu bacım ne iyi günleri.. :)
Bence senle başka bir kızla daha ile konuşuyor ola bilir ama kendine haksızlık ediyor ve bu duruma sinir olman çok normal, bence iç uzatma kes gitsin bacım.
7 senedir birlikteyim ve telefonsa böyle sadece ne ayrılması? Güvenmesem zaten hayatında kalmam içimde şüphe olsa sorunu söylerdim zaten ayrıca gün bilmediği için iyi günler oluyor boş yorumunuzu kendinize saklayın
Sinirini benden çıkarıyorsun neden böyle tipler seni buluyor anladım şimdi.
İnsan gibi yorum yapmadığınız içindir yorumsuzsa yazmaz gidersin boş boş konuşmazsın
Karşımda insanlık görmediğim için ola bilir mi.
Kaybol ya vakit kaybı
Emredersiniz. Gıcık şey.
iğrenç bi olay
Evet kesinlikle ama buluşunca da tam tersi inanılmaz ilgili saygılı sevgisini gösteren biri Yanyana hiç kavga etmez bağırmaz hep yapıcı bir adam çözemedim
arkadasımın böyleydi telefonda sinirlendiklerini yüzyüzeyken söylerdi
Şöyle ki uzun süredir birlikteyiz Yanyana hiç kavga etmiyoruz çok iyi anlaşıyoruz eğleniyoruz vs huyları da güzel insanlara karşı kibar bana karşı anlayışlı hiç kafasının dikine gitmez inat etmez yapıcı ama tek kusuru adamın telefonsa bir şey konuşunca görüldü atması deli oluyorum
işte bunu yüzyüzeyken konuş ciddi düşünüyosan devam et gelecek görmüyosan bitir yıpranırsın
Konuştuk sorun olmadığını düzsliceğimizi söyledi